Kurabiye ve pilav dışında iyi menükahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve
öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
5 zeytin 2 dlm denge ekmek
ara 2 adet kurabiye
akşam
pirinç pilavı( yarım tabak )
bamya
yoğurt
iş yerinde yemek çıkıyor normalde
ama şimdi ramazan çok oruç tutan olduğu için yemek iptal yemek filan isitmiyoruz salata kahvaltılık gecistiriyoruz
denge ekmek arkadaşların di ilk kez yedim güzel bi ekmekmis
Akşam yemesem bile olurdu, o derece. Canım hiçbir şey istemiyor, acıkmıyorum daBende aciktigim zaman kilo veririmm)
Aman bu muydu yanii öyle Br anlattın ki bir pasta pizza börek corek bekliyordum cook aşırı bir menu değil elbet günden güne güzellesecekkahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve
öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
ara 2 adet kurabiye
akşam
bamya
yoğurt
ama şimdi ramazan çok oruç tutan olduğu için yemek iptal yemek filan isitmiyoruz salata kahvaltılık gecistiriyoruz
Ben bugun cok acikmistim .. tartida guzel sonuc gördüm...Akşam yemesem bile olurdu, o derece. Canım hiçbir şey istemiyor, acıkmıyorum da
Pasta haricinde güzel menü adım sayın gayet güzelBugunku menum 11.00 2 yaprak sarma 1 kabak dolma 1 saat sonra 1 dilim mozaik pasta
Aksam 1 karnıyarık yarım kase dovme corbası
2 litre su 10 bin adım
10 fındık fazla bence@soffty sahuru geçiştirme oldu biraz ama bu gece için kendim meyveli chiali yoğurt yaptım protein alırım ondan bide bi dilim peynir 10 fındık tamamdir
Ada güzel yorumlamış menünü aynen katılıyorum15 Mayıs
Sabah 10:30
1.5 yumurtalı Kaşarlı omlet
Domates salatalık
1 ceviz 2 fındık
2 dl çavdarlı ekmek
Çay
Aksam 18:00
5 yk kurufasulye
3 yk pirinç pilavı
1 kase Yoğurt
5 cağla
Saat 19:30
Çay+ 1 hurma 3 badem
Su = 3 lt ,1 büyük kupa yeşilçay.
Spor =5000 adım (Niyetim Leslie yapmak yaparsam yazarım)
Bundan sonra cıss yokAfiyet olsun guzel baslangic bundan sonra insallah cis olmadan ilerlersin canim
.
Yemekte dışarıdaydık canım bir de sahurumu az yapınca ekmeksiz yiyemedimGayet güzel canım, pide yemesen de olurdu bence, daha sağlıklı ekmeklerden tercih edebilirsin
Cuma bildir canım 1 gün var sonuçta
Vücut kendini rölantiye alıyordur metabolizmanın çalışması lazımEn kötüsü de acıkmıyorum hiç canım, bu beni korkutuyor. Çünkü ne zaman acıkırsam o zaman kilo veriyorum.
Ayy merak ettim, çok mu güzeldiBen bugun cok acikmistim .. tartida guzel sonuc gördüm...
Ayy hiç sevmemİkisi de doğruymuşAma TDK ya göre mumbar
Ne yapmalıyım metabolizmayı çalıştırmak için?Pasta haricinde güzel menü adım sayın gayet güzel
10 fındık fazla bence
Ada güzel yorumlamış menünü aynen katılıyorumada81
Bundan sonra cıss yok
Yemekte dışarıdaydık canım bir de sahurumu az yapınca ekmeksiz yiyemedim
Vücut kendini rölantiye alıyordur metabolizmanın çalışması lazım
10 fındık normal değil mi yaPasta haricinde güzel menü adım sayın gayet güzel
10 fındık fazla bence
Ada güzel yorumlamış menünü aynen katılıyorumada81
Bundan sonra cıss yok
Yemekte dışarıdaydık canım bir de sahurumu az yapınca ekmeksiz yiyemedim
Vücut kendini rölantiye alıyordur metabolizmanın çalışması lazım
tost makinesinde pişirdim canımKöfteler kızartma mı canım?
hiç denemedim yoğurtluBence de yoğurtlu olsa bayilirim
bence kahvaltı yapmamanın dışında bi sorun yok canım , dün demiştin dukanda ölçü yok diye bence güzelKızlar menümü vereyim;
Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve
Ara (16:30 gibi)
1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir
Akşam (19:30 gibi)
2 tabak yumurtalı ıspanak (yağsız)
2 kase yoğurt
Su 1,5 lt’e yaklaştı, ama bütün hava çok sıcaktı. Yatana kadar daha da içerim. Spor tabii ki yok.
Kızlar bana kızacaksınız biliyorum, ama bugün çok yoğundu, işe çok erken gittim, kahvaltı yapamadım. Gün boyu da hiç fırsat olmadı bir şey yemeye, malum Ramazan. Akşam ise aslında bir tabak ıspanak yiyecektim, ama çok olmuş. Ben ıspanağı ikinci güne bırakmıyorum, o yüzden yiyeyim dedim. Değilse canım istemiyordu, doymuştum aslında. Ispanakları annem yapıp buzluğa atıyor. Emeğine kıyamadım, çöpe dökemedim. Kısacası ikinci tabak için çok pişmanım
Kek kurabiye dışında güzel zamanla daha iyi olcak canım afiyet olsunkahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve
öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
ara 2 adet kurabiye
akşam
bamya
yoğurt
Yani pazartesi ve sali artiydim bugun eksiye gectim şükürAyy merak ettim, çok mu güzeldi
Kahvaltı yapmaya çalışacağım, söztost makinesinde pişirdim canım
hiç denemedim yoğurtlu
bence kahvaltı yapmamanın dışında bi sorun yok canım , dün demiştin dukanda ölçü yok diye bence güzel
Kek kurabiye dışında güzel zamanla daha iyi olcak canım afiyet olsun
Insallah canimKızlar hamileyken giydiğim yeleğimi denedim bu gün olmadı resmenhemen sporu çoğaltıp bayrama o yeleğe girmem lazım
Kız daha çok meraklandım şimdiYani pazartesi ve sali artiydim bugun eksiye gectim şükür59.700 den eksiğim ipi ucu verdim
Kilona göre bence fazla çünkü fındıktaki yağ oranı yüksek10 fındık normal değil mi ya
Yok bacim , oyle şak diye görülmüyor belki yarina...Kız daha çok meraklandım şimdi58’i gördün mü?
Dukan yaptığını yeni okudum. Metabolizmayı çalıştırmak için güne kahvaltıyla başlamak lazım benceNe yapmalıyım metabolizmayı çalıştırmak için?
Konunun öznesi sen olunca neden olmasınYok bacim , oyle şak diye görülmüyor belki yarina...))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?