Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Offf çokmuş acilen tasarrufa davet ediyorum seni. Biz 6 kişiyiz 2000 i buluyor ama çocuklar küçük olunca bez ıslak mendil baya tutuyor bizim.
Anka pazarda 80 100 arası gidiyor. Sırf sebze ve tek çeşit meyve. Daha çok Meyve aldığım zaman 100 en az. Bunun eti peyniri yumurtası yoğurdu sütü var. Kuruyemişi var. Hayat pahalılaştı. Eşimde evde olsa, et almaktan geçinemeyeceğiz.

Bi kür yapıyordu ama ne olduğunu unuttum haftada 3 4 de ebru şallı videosu vardı onu yaptım demişti şeker ekmek yok
Tebrikler ne diyelim Maşallah. Bu Arada kinoalı pilavı sevdin mi??? Haftada iki kere yenecek kadar güzel mi tadı? Ona göre alacağım da. Hurma toplarından sonra senin damak tadını beğendim. Bir de pilavını deneyeyim diyorum.

Evet güzeldi ben bayaa beğendim farklı bi Şekilde yaptım sana tarifini veririm ama normal pilav gibi yapma sakın kinoa içinde saponin denen acı madde var o yemeğe geçerse yiyemezsib onu yıkama ve hazırlama şekli var

Tamam o zaman, senden tarifini bekliyorum

Tamam o zaman, senden tarifini bekliyorum
Ölçüleri 1e 1.5 olarak ayarlıyorsun mesela 1 su bardağı kinoaya 1.5 tan biraz fazla bardak su ama dikkat et yerken anlamazsın sonrasında miden rahatsız olabilir sindirimi uzun sürdüğü için çook tok tutuyo. Önce tel süzgeçte su altında 5 6 kere yıka sapsarı suyu aksın sonra ılık 1 bardak suyu üstüne döküp o acılığın gitmesi içib 15 dk beklemen gerek ama bir kap al tel süzgeçte dursun kabın içine koy yoksa giderler çok küçük çünkü. Sonra o suyu da süzüp bu sefer kinoayı bir kaba al .sonra tavaya tereyağı koyup kinoaları at 2dk kavur içine tavuk atarsan tavuk eti süper olur üstüne sıcak su ekle kısıkta çekmesini bekle bundan sonrası pilav gibi ben içine zerdeçal biraz pulbiber attım tavuk suyu et suyu da atabilirsin

Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı

Aslında cıss değil sadece glisemik indeksi çok yüksek. Bezelye yediğinde pankreas hemen insülin salgılıyor ve şekerin düşüyor. Bu da çok çabuk acıkmana sebep oluyor.

Su az olmuş canım. Onun haricinde güzel menü.

Profilde ki sen misin
Gayet iyi duruyorsun bacaklar incecik ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…