- 14 Kasım 2011
- 209
- 505
- 303
Anka pazarda 80 100 arası gidiyor. Sırf sebze ve tek çeşit meyve. Daha çok Meyve aldığım zaman 100 en az. Bunun eti peyniri yumurtası yoğurdu sütü var. Kuruyemişi var. Hayat pahalılaştı. Eşimde evde olsa, et almaktan geçinemeyeceğiz.Offf çokmuş acilen tasarrufa davet ediyorum seni. Biz 6 kişiyiz 2000 i buluyor ama çocuklar küçük olunca bez ıslak mendil baya tutuyor bizim.
Tebrikler ne diyelimBi kür yapıyordu ama ne olduğunu unuttum haftada 3 4 de ebru şallı videosu vardı onu yaptım demişti şeker ekmek yok
Evet komşu ne anlıcak çamaşır için eğiliyorum sanarBalkona mı asıyorsun, komşular falan maazallah
Balkona mı asıyorsun, komşular falan maazallah
Daha buradalar bakEvet komşu ne anlıcak çamaşır için eğiliyorum sanar
İkimizin de hâlâ burda olmasına ne demeliEvet komşu ne anlıcak çamaşır için eğiliyorum sanar
bende beden olarak 38 olmuşturUstaM
Beden olarak
42 bedenden 38 bedene düştü demek istemiş canım
Evet güzeldi ben bayaa beğendim farklı bi Şekilde yaptım sana tarifini veririm ama normal pilav gibi yapma sakın kinoa içinde saponin denen acı madde var o yemeğe geçerse yiyemezsib onu yıkama ve hazırlama şekli varTebrikler ne diyelimMaşallah. Bu Arada kinoalı pilavı sevdin mi??? Haftada iki kere yenecek kadar güzel mi tadı? Ona göre alacağım da. Hurma toplarından sonra senin damak tadını beğendim. Bir de pilavını deneyeyim diyorum.
Tamam o zaman, senden tarifini bekliyorumEvet güzeldi ben bayaa beğendim farklı bi Şekilde yaptım sana tarifini veririm ama normal pilav gibi yapma sakın kinoa içinde saponin denen acı madde var o yemeğe geçerse yiyemezsib onu yıkama ve hazırlama şekli var
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım ,almazsanda çaresine bakarsın güzel olurArkadaşlar ben gittim kan verdim vitamin değerlerim için sürekli halsiz yorgun ve uykuluyum sonuçlarım yarın çıkacak
Ölçüleri 1e 1.5 olarak ayarlıyorsun mesela 1 su bardağı kinoaya 1.5 tan biraz fazla bardak su ama dikkat et yerken anlamazsın sonrasında miden rahatsız olabilir sindirimi uzun sürdüğü için çook tok tutuyo. Önce tel süzgeçte su altında 5 6 kere yıka sapsarı suyu aksın sonra ılık 1 bardak suyu üstüne döküp o acılığın gitmesi içib 15 dk beklemen gerek ama bir kap al tel süzgeçte dursun kabın içine koy yoksa giderler çok küçük çünkü. Sonra o suyu da süzüp bu sefer kinoayı bir kaba al .sonra tavaya tereyağı koyup kinoaları at 2dk kavur içine tavuk atarsan tavuk eti süper olur üstüne sıcak su ekle kısıkta çekmesini bekle bundan sonrası pilav gibi ben içine zerdeçal biraz pulbiber attım tavuk suyu et suyu da atabilirsinTamam o zaman, senden tarifini bekliyorum
Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı
Sahur
Peynirli yumurta
1 bardak süt
1,5 dilim kepekli ekmek
İftar
1 tabak kuşbaşılı bezelye
1 kase kadar yoğurt
ara
tarçınlı süt (tatlı isteğini birebir kesiyor bende)
su az 3 4 bardak
arkadaşlar ben bugün iftardan önce tartılcam dimi?
Emziriyorum zaten yoksa oruçla çok güzel verirdim. 5,5 aylık kuzu var.
Bana diyetisyen haftada 1-1.5 kilo verilmesi gerektiğini söyledi dünya sağlık örgütü bunu savunuyormus
Menün bence güzel, özeniyorum sana.Karakılçık ekmeği ne bu arada?
Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsun
Umarım başarırsınşahsen kendim için çok ütopik bir beklenti olurdu.
Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordum
Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsunben şok ben iptal
Evet kan değerlerin düşükse bu dedıklerın oluyor..Arkadaşlar ben gittim kan verdim vitamin değerlerim için sürekli halsiz yorgun ve uykuluyum sonuçlarım yarın çıkacak
geldim canımada81 nerelerdesin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?