Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çook geçmiş olsun canım..

Mantıklıymış canım sabah spor yapmak. Benimde aynı durum aslında. Benim oğluş da çok uzuns ürede yemek yiyor. O yemek yerken bende spor yapabilirim. İyi fikir
kesinlikle dene derim canım .... en azından kızımda mutlu başında hadi yemeği ye diyen biri yok

BEn yapıyorum onu meybuz gibi oluyor seviyor benim çocuklar.
ya maşallah sen ne hamarat hatunsun... galiba ben çok hazırcıyım aman kim yapacak diye hiç uğraşmam... daha bir senedir ütü yapıyorum hep ütücüye gönderiyordum şimdi yeni yeni yapıyorum öğrendim
bi de bende kendime çok hamaratım diye düşünüyordum sizleri okudukça utanıyorum valla kendimden

Son düzenleme:
Güzel bir menü olmuş canım. Ama sanki biraz az mı olmuş

Pirinç pilavı olmasa daha iyi olurdur canım. Ben diyetteyken tercih etmiyorum hiç.
evet az oldu ama daha rahat uyudum canım , bundan önceki menümde sindirene kadar zorlandım...

Evde yapmaya gücümün yettiği her şeyi evde yapıyorum ütü benim eşim kot gömlek giydiği için kolay oluyor takım elbise giyse ben de gönderirdim sanıyorum

bence olursun bu aralar sporda çok yapıyorsun

regli oldum dün

bu kilolar nasıl gidecek Ağustos 15 e kadar bilmiyorum
gider sakın stres yapma stres kilo vermeyi engelleyen faktör.... sen sağlıklı bir şekilde beslendikçe hayatına egzersiz kattıkça gidecek o kilolar...

evet canım sen bu akşam iftara en yakın zamanda tartıl yarın sabah bildirim yaparsın... unutmayın üstümüzde ne var ne yok çıkarıp öyle tartılıyoruz

iftara 1 saat kala mı o bazı dyetisyenlerin kafası iyi galiba iftara bir saat kala spor yapmam için alnıma silah dayamaları lazım
ben yapıyorum valla öyle iyi geliyor ki iftara hemen hemen 2 saat kala başlıyorum spora..1 saat spor sonra duş öyle enerjik oluyorum ki hoplaya zıplaya iftarı hazırlıyorum kendime geliyorum resmen

O sıcakta oruç oruç nasıl yürüyorsun zorlanmıyor musun? Koşu bandında sıkılmıyormusun
susuyorum ama iftara yakın zamanda olduğu için idare edilebiliyor... yok koşu bandından hiç sıkılmıyorum ... karşımda hareketli şarkılar videolar açıyorum... kliplerdeki zayıf bayanları gördükçe ben daha çok basıyorum gaza

canım , senin pirinç yememen lazım , diyet için demiyorum gizli şeker var sonuçta pirinçten uzak durmam lazım sağlık için...

hani biz diyoruz ya diyetisyen kan tahlili yaptırmalı vs... yasakmış biliyormusunuz geçen uzman alanında çok iyi bir dr zahide yetişteydi diyetisyenler kan tahlili isteyemez öyle bir yetkileri yok yasak dedi.....

bizde evde 3 kişiyiz bizimde mutfak çok tutuyor... birde bizime evde temizlik ürünleri çok gidiyor eşim artık içiyormusun ada diyor

gulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…