çook geçmiş olsun canım..Sahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.
kesinlikle dene derim canım .... en azından kızımda mutlu başında hadi yemeği ye diyen biri yokMantıklıymış canım sabah spor yapmak. Benimde aynı durum aslında. Benim oğluş da çok uzuns ürede yemek yiyor. O yemek yerken bende spor yapabilirim. İyi fikir
ya maşallah sen ne hamarat hatunsun... galiba ben çok hazırcıyımBEn yapıyorum onu meybuz gibi oluyor seviyor benim çocuklar.
evet az oldu ama daha rahat uyudum canım , bundan önceki menümde sindirene kadar zorlandım...Güzel bir menü olmuş canım. Ama sanki biraz az mı olmuş
Pirinç pilavı olmasa daha iyi olurdur canım. Ben diyetteyken tercih etmiyorum hiç.
Evde yapmaya gücümün yettiği her şeyi evde yapıyorumya maşallah sen ne hamarat hatunsunuz... galiba ben çok hazırcıyımaman kim yapacak diye hiç uğraşmam... daha bir senedir ütü yapıyorum hep ütücüye gönderiyordum şimdi yeni yeni yapıyorum öğrendim
bi de bende kendime çok hamaratım diye düşünüyordumsizleri okudukça utanıyorum valla kendimden
bence olursun bu aralar sporda çok yapıyorsunKızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazımmümkün müdür sizce. Çok mu ütopik
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum
gider sakın stres yapma stres kilo vermeyi engelleyen faktör.... sen sağlıklı bir şekilde beslendikçe hayatına egzersiz kattıkça gidecek o kilolar...regli oldum dün
bu kilolar nasıl gidecek Ağustos 15 e kadar bilmiyorum
cıs canım pişmiş havuçta cıss ....Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı
evet canım sen bu akşam iftara en yakın zamanda tartıl yarın sabah bildirim yaparsın... unutmayın üstümüzde ne var ne yok çıkarıp öyle tartılıyoruzSahur
Peynirli yumurta
1 bardak süt
1,5 dilim kepekli ekmek
İftar
1 tabak kuşbaşılı bezelye
1 kase kadar yoğurt
ara
tarçınlı süt (tatlı isteğini birebir kesiyor bende)
su az 3 4 bardak
arkadaşlar ben bugün iftardan önce tartılcam dimi?
ben yapıyorum valla öyle iyi geliyor ki iftara hemen hemen 2 saat kala başlıyorum spora..1 saat spor sonra duş öyle enerjik oluyorum ki hoplaya zıplaya iftarı hazırlıyorum kendime geliyorum resmeniftara 1 saat kala mıo bazı dyetisyenlerin kafası iyi galiba iftara bir saat kala spor yapmam için alnıma silah dayamaları lazım
susuyorum ama iftara yakın zamanda olduğu için idare edilebiliyor... yok koşu bandından hiç sıkılmıyorum ... karşımda hareketli şarkılar videolar açıyorum... kliplerdeki zayıf bayanları gördükçe ben daha çok basıyorum gazaO sıcakta oruç oruç nasıl yürüyorsun zorlanmıyor musun? Koşu bandında sıkılmıyormusun
canım , senin pirinç yememen lazım , diyet için demiyorum gizli şeker var sonuçta pirinçten uzak durmam lazım sağlık için...Günaydın kızlar dün gece girip menümü yazamadım.. dağ gibi çamaşır vardı tam 1 saat 20 dk çamaşır katladım saat 1 buçukta yattım
dünkü menüm
sahur
muhtemelen 60-70 gr süzme peynir
iki dilim ekmek ayarında pide
1 hurma
1 lt su
iftar
2 karnıyarık (fırında patlıcanı z.yağı ile fırçalayıp yarım saat 220 derecede pişiriyorum harika oluyor)
4 kaşık pirinç pilavı
5-6 kaşık yoğurtlu karnabahar
iki yudum ekmek
ara
sade türk kahvesi
1 minik şeftali
5000 adım olmuş asgari şekilde hareket ettiğim için
evden saklama kabına kendine salata koy canım üzerine beyaz peynir ceviz ekle ohhh mis menü...bizim yemek çıkıyor
tek çeşit bile yetiyor bana ama şimdi ramazandan dolayı çıkmıyor
canım dukan yapmasan normal beslenme şekliyle sağlıklı bi şekilde kilo versen ?Bütün yine artı gördüm canımYa ben çok zor kilo veriyorum, bir haftadır bir gün 300 eksi bir gün 300 artı oluyor 100 gram eksiye bile razıyım, ama yok olmuyor
hani biz diyoruz ya diyetisyen kan tahlili yaptırmalı vs... yasakmış biliyormusunuz geçen uzman alanında çok iyi bir dr zahide yetişteydi diyetisyenler kan tahlili isteyemez öyle bir yetkileri yok yasak dedi.....Bu konuda çok haklısın aslında. Şu an önüne gelen online diyetisyenlik yapıyor. Belgesi var mı yok mu gerçekten diyetisyen mi belli değil. Dikkatli olmak lazım. Devlet hastanelerinde rutin listeleri var. Herkese aynı listeyi veriyorlar gönderiyorlar. Özelden de iyi birini bulmak lazım.
bizde evde 3 kişiyiz bizimde mutfak çok tutuyor... birde bizime evde temizlik ürünleri çok gidiyor eşim artık içiyormusun ada diyorAnka pazarda 80 100 arası gidiyor. Sırf sebze ve tek çeşit meyve. Daha çok Meyve aldığım zaman 100 en az. Bunun eti peyniri yumurtası yoğurdu sütü var. Kuruyemişi var. Hayat pahalılaştı. Eşimde evde olsa, et almaktan geçinemeyeceğiz.
çook iyi yapmışssın canım yarın bizi haberdar et .. inşallah güzel çıkar sonuçArkadaşlar ben gittim kan verdim vitamin değerlerim için sürekli halsiz yorgun ve uykuluyum sonuçlarım yarın çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?