Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi biri de para demek

Menün bence güzel, özeniyorum sana. Karakılçık ekmeği ne bu arada?
Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsun
Umarım başarırsın şahsen kendim için çok ütopik bir beklenti olurdu.
Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı
Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordum
Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsun ben şok ben iptal

Keşke bende işim bitince girebilsem kk'ya, gözümü açınca direk burdayım, İnternet bağımlısı oldum iyice, şuna bak buna bak derken bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım
Bende halim olmayınca öyleyim yoksa önce işi bitiriyorum yoksa herşey sarpa sarıyor evde

5 Kilo verirsen olur bence ama 20 günde 5 kilo çok sanki

Yani ben verirsem gıda alacak param kalmadığı için zayıflarım zaten
Di mi ama ki biz iki kişiyiz eşim bir tek akşam yemeği yiyor evde ama yine de 1000 lirayı geçiyor mutfak masrafım. Diyetisyene gitsem daha da artacak biliyorum. 1500 ü geçer onun verdiğiyle mutfak alışverişim.

Di mi ama ki biz iki kişiyiz eşim bir tek akşam yemeği yiyor evde ama yine de 1000 lirayı geçiyor mutfak masrafım. Diyetisyene gitsem daha da artacak biliyorum. 1500 ü geçer onun verdiğiyle mutfak alışverişim.
Offf çokmuş acilen tasarrufa davet ediyorum seni. Biz 6 kişiyiz 2000 i buluyor ama çocuklar küçük olunca bez ıslak mendil baya tutuyor bizim.

Bi kür yapıyordu ama ne olduğunu unuttum haftada 3 4 de ebru şallı videosu vardı onu yaptım demişti şeker ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…