BEN de kalkmadım dahaKeşke bende işim bitince girebilsem kk'ya, gözümü açınca direk burdayım, İnternet bağımlısı oldum iyice, şuna bak buna bak derken bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım
Bu konuda çok haklısın aslında. Şu an önüne gelen online diyetisyenlik yapıyor. Belgesi var mı yok mu gerçekten diyetisyen mi belli değil. Dikkatli olmak lazım. Devlet hastanelerinde rutin listeleri var. Herkese aynı listeyi veriyorlar gönderiyorlar. Özelden de iyi birini bulmak lazım.
Menün bence güzel, özeniyorum sana.15.5
01:30
2 dilim parmesan
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmeği
1 kupa sütlü kahve
20:20
3 avuç içi kadar hamsi mücver(fırında)
3 kaşık yumurtalı sucuk
2 dilim kara kılçık ekmeği
Salata
2 lt su
6500 adım
Hala +Dayım, bakalım yarına ne değişecek.
Kaptan bugün o kadar çok acıkmıştım ki, yemeğim bitikten sonra foto çekeceğimi hatırladım. Yarın inşallah foto göndermeye başlayacağım.
&laydline
Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsunSahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.
Umarım başarırsınKızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazımmümkün müdür sizce. Çok mu ütopik
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum
Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordumBen akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı
Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsunNeden olmasın ama şöyle hiç kaçamak yapmıcaksın canım tatlı istedi çöpe gitmesin diye yedim vs yok Tatlı kes hurma olur ayarında kuru meyve olur ip heryeri çalıştırır ip atla ekmek minimum azzz çok az olsun bence olur benim arkadaşım 25 günde 42den 38 civarına düştü
Evet 400-600 arası isteyen variyi biri de para demek
Bende halim olmayınca öyleyim yoksa önce işi bitiriyorum yoksa herşey sarpa sarıyor evdeKeşke bende işim bitince girebilsem kk'ya, gözümü açınca direk burdayım, İnternet bağımlısı oldum iyice, şuna bak buna bak derken bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım
Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazımmümkün müdür sizce. Çok mu ütopik
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum
Çok değil mi ya o kadar??? Ben vermem asla. Gerçi büyük konuşmamak lazımEvet 400-600 arası isteyen var
Yani ben verirsem gıda alacak param kalmadığı için zayıflarım zatenÇok değil mi ya o kadar??? Ben vermem asla. Gerçi büyük konuşmamak lazım
Bakalım deneyelim. Uyursam olabilir belki5 Kilo verirsen olur bence ama 20 günde 5 kilo çok sanki
Hadi iki tembel kalkalım, iş yaparken de ne kadar kalori harcadığımızı düşünelim, ben dün öyle yapmıştımBEN de kalkmadım daha
Di mi amaYani ben verirsem gıda alacak param kalmadığı için zayıflarım zaten
Kalkalım canım. Makineye çamaşır atmıştım bitti onları asmakla başlayayım. Squat yaparım asarkenHadi iki tembel kalkalım, iş yaparken de ne kadar kalori harcadığımızı düşünelim, ben dün öyle yapmıştım
Bana diyetisyen haftada 1-1.5 kilo verilmesi gerektiğini söyledi dünya sağlık örgütü bunu savunuyormus5 Kilo verirsen olur bence ama 20 günde 5 kilo çok sanki
Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum
Offf çokmuş acilen tasarrufa davet ediyorum seni. Biz 6 kişiyiz 2000 i buluyor ama çocuklar küçük olunca bez ıslak mendil baya tutuyor bizim.Di mi amaki biz iki kişiyiz eşim bir tek akşam yemeği yiyor evde ama yine de 1000 lirayı geçiyor mutfak masrafım. Diyetisyene gitsem daha da artacak biliyorum. 1500 ü geçer onun verdiğiyle mutfak alışverişim.
1 kilo rahat verir güzel beslenen ve spor yapan insan. Ama istikrar lazım. Bende de o yokBana diyetisyen haftada 1-1.5 kilo verilmesi gerektiğini söyledi dünya sağlık örgütü bunu savunuyormus
Bi kür yapıyordu ama ne olduğunu unuttum haftada 3 4 de ebru şallı videosu vardı onu yaptım demişti şeker ekmek yokMenün bence güzel, özeniyorum sana.Karakılçık ekmeği ne bu arada?
Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsun
Umarım başarırsınşahsen kendim için çok ütopik bir beklenti olurdu.
Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordum
Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsunben şok ben iptal
Balkona mı asıyorsun, komşular falan maazallahKalkalım canım. Makineye çamaşır atmıştım bitti onları asmakla başlayayım. Squat yaparım asarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?