Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün gayet güzel bence canım, bezelye yasak mı bilmiyorum, masum duruyor ama

Beden olarak

Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum

inşallah ekmek ve pirince son vericem canım ama benim için ramazanda bu çok zor azalttım baya ama bi tabak yerdim pilav azıyla yetiniyorum ekmek çok çok azattım iftarda.. daha iyi olacak söz veriyorum

Deneyelim bakalım veremezsem arefe günü gider bi yelek alırım

Bu konuda çok haklısın aslında. Şu an önüne gelen online diyetisyenlik yapıyor. Belgesi var mı yok mu gerçekten diyetisyen mi belli değil. Dikkatli olmak lazım. Devlet hastanelerinde rutin listeleri var. Herkese aynı listeyi veriyorlar gönderiyorlar. Özelden de iyi birini bulmak lazım.

Doktor sitesinden kontrol edebilirsiniz gerçek diyetisyen mi diye

Evt ben bı kere devlete gitmiştim bana oradan liste çıkardı verdi benim için o an o diyetisyen bitti inancımı yitirdim
Online konusunda cok haklısın diploma vs bilemiyorsun önüne gelen yapıyor gibi

Emziriyorum zaten yoksa oruçla çok güzel verirdim. 5,5 aylık kuzu var.
Oyy kıyamam seninki benimkinden daha minnakmis cok katı diyetler yapma canım sütün etkilenmesin
Sağol canım

Ramazanda metabolizmam durdu kayısı yemediysem problem yaşıyorum dün tatlı yedim diye kayısı yemedim keşke kayısı yeseymisim bu haftaki tartidan cok umutlu değilim
Bence de tatlı yemesen güzel olurdu.
5 daha iyi olur
Kızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir biraz
Kaçamak yapmamışsın ama kilona göre çok olmuş yediklerin. Tartıda eksi çıkmana çok sevindim. Sanırım uzun zamandır dengeli beslenmediğin için ilk aşamada ödem gitmiş gibi.
Kızlar menum Sabah 10.30

2 has yum Az peynir salatalık çay

Saat 20.30da
1 kase yoğurt

Su 1 lt ancak olmuştur Spor yok
Çok kötü bir menü olmuş. Dikkat et canım kenndine.
İlk güne göre güzel menü. Akşamın geç olmuş. Şehriye çorbasını mümkün olduğunca tercih etmemeye çalış. Erişte lmamış. Diğer öğünlerin gayet güzel.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmaz.

Günaydın kızlar
8 de kalktım ama evin içinde dönerken buraya anca sıra geldi
Keşke bende işim bitince girebilsem kk'ya, gözümü açınca direk burdayım, İnternet bağımlısı oldum iyice, şuna bak buna bak derken bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım

42 bedenden 38 bedene düştü demek istemiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…