Cuma: 68.8
Güncel: 68.7
Fark:0.1
Not: Cuma günkü yarım halka tatlısından başka kaçamağım olmadı.
Bu hafta 4 gün Leslie yaptım .
Reglim bugün itibariyle 3 gün geçti.
Bütün bildiklerim bunlar
Bende hep oluyor canim sıkıntı yok...Değişik Bişey oldu durup dururken kalp atışum karnımdan dışarı doğru belli oluyor anormal bir durum mu sizce
Çok iyi gidiyorsun canım bayrama istediğin kiloyu göreceksin gibiEki Görüntüle 2269463
Gecen cuma : 59.700
Persembe : 58.800
LAydLiNe
Canim ben yarin yine tartilacam 100 daha verip 1 kiloya tamamliyacam insallah belki daha fazla olur kim bilir
Harikasinnn
Harikasınız siz yaaaa
Nasıl bir duygudur bu ne güzel
Çok çok güzel harika
Teşekkür ederim kızlar benide mutlu etti bu sonuçvalla kıskandım
Ama sana maşallah tabi
Sonuçlar Harika hepinize maşallah
Benimde bugun wc yoktu ..olsaydi belki daha fazla giderdi...Tartılasım yok hem wc çıkmadım hem dee Reglim yaklaştııı artı gelme olasılığım varrr
Harikasinnn
Harikasınız siz yaaaa
Nasıl bir duygudur bu ne güzel
Çok çok güzel harika
birvalla kıskandım
Ama sana maşallah tabi
Sonuçlar Harika hepinize maşallah
Wc ne durumda canimCuma: 68.8
Güncel: 68.7
Fark:0.1
Not: Cuma günkü yarım halka tatlısından başka kaçamağım olmadı.
Bu hafta 4 gün Leslie yaptım .
Reglim bugün itibariyle 3 gün geçti.
Bütün bildiklerim bunlar
Benimde bugun wc yoktu ..olsaydi belki daha fazla giderdi...
Ama regli de yakınBenimde bugun wc yoktu ..olsaydi belki daha fazla giderdi...
Bencede canim belki yarin cok farkli bir sonuc gelir..Yine de aklımda kalmasın diye bugün barbunya yemeyeceğim , kabak yaptım onu yiyeceğim . İftara gitmeden tartılacağım bakalım kaç olcak
Ooo harikasın ada süperEki Görüntüle 2269463
Gecen cuma : 59.700
Persembe : 58.800
LAydLiNe
Canim ben yarin yine tartilacam 100 daha verip 1 kiloya tamamliyacam insallah belki daha fazla olur kim bilir
Karakılçık atalarımızdan kalan genetiği değiştirilmemiş buğday türü. Diğer türlere göre gerçekten çok daha iyi doyuruyor.Menün bence güzel, özeniyorum sana.Karakılçık ekmeği ne bu arada?
Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsun
Umarım başarırsınşahsen kendim için çok ütopik bir beklenti olurdu.
Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordum
Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsunben şok ben iptal
Siyez mi?Karakılçık atalarımızdan kalan genetiği değiştirilmemiş buğday türü. Diğer türlere göre gerçekten çok daha iyi doyuruyor.
Buraya geldiğimden beri menülerim çok düzene girdi. Hem arkadaşların tecrübelerinden faydalanıyorum hem de onlara karşı kendimi sorumlu hissediyorum.
Kilo verme konusunda çok iyi sonuç alamıyorum ama pes etmiyorum, elbette birgün nerede yanlış yaptığımı bulacağım
Insallah canim bayrama hedefim 56.900 bakalım olacak miÇok iyi gidiyorsun canım bayrama istediğin kiloyu göreceksin gibi
Bu Karakılçık canım, siyez de öyleSiyez mi?
Insallah canim bayrama hedefim 56.900 bakalım olacak mi
Ben en cok regliye yakin zamanlarda kilo verdim....bunyeden bunyeye değişiyor tabii..Ama regli de yakın
Bence çok istikrarlısın canım olmaması için bir neden yok gibi i maşallahiInsallah canim bayrama hedefim 56.900 bakalım olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?