36 bedenBugün mağazada 36 beden deneidm oldu hatta resmini atayımmıözelden tabi
Üst beden 36 ama bacaklar hiç 36 değil bana yağlı geliyor ya leslie devam edeceğim düzenli zaten hedef 58 59 6 kilom kaldı 5 kilom bacaklardan kaldı gibi bişey36 bedenozaman vereceğin yok daha korumadamisin olur tabi
Düzenli spor ile sikilasirsin bölgesel için cardio plates oneriririmÜst
Üst beden 36 ama bacaklar hiç 36 değil bana yağlı geliyor ya leslie devam edeceğim düzenli zaten hedef 58 59 6 kilom kaldı 5 kilom bacaklardan kaldı gibi bişey
Bir süre lesLie Devam edeyim 58 olunca cardio pilates yaparımDüzenli spor ile sikilasirsin bölgesel için cardio plates oneriririm
Kötü beslenmiş halin bu mu
Gerçekten kötü besledim 3 gündür hergün 3 dilim revani Kıbrıs tatlısı falan yedim acayip vicdan azabı cektim de yine de vermişim şükür çünkü ben çok yogunum 5 dk fırsatım olmuyor iftara kadar hep ayaktayım bide Urfa çok sıcak belki ondandırKötü beslenmiş halin bu mu
Süperrr gitmiş
Süper gitmiş canım Tebrikler
Tesekkür ederim canımSüper gitmiş canım Tebrikler
Cidden çok iyi giymiş tebrik ederimm hep böyle olması dileğiyleGerçekten kötü besledim 3 gündür hergün 3 dilim revani Kıbrıs tatlısı falan yedim acayip vicdan azabı cektim de yine de vermişim şükür çünkü ben çok yogunum 5 dk fırsatım olmuyor iftara kadar hep ayaktayım bide Urfa çok sıcak belki ondandır
Harika canim
Geldim simdi tarti resmim geliyoooorrrtAda abla beğene beğene geliyor
SüpeeerrrrEki Görüntüle 2269463
Gecen cuma : 59.700
Persembe : 58.800
LAydLiNe
Canim ben yarin yine tartilacam 100 daha verip 1 kiloya tamamliyacam insallah belki daha fazla olur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?