Eki Görüntüle 2269463
Gecen cuma : 59.700
Persembe : 58.800
LAydLiNe
Canim ben yarin yine tartilacam 100 daha verip 1 kiloya tamamliyacam insallah belki daha fazla olur kim bilir
Cuma :67.9
Bugün : 66.6
Fark: 1.3gr
Tebrik ederim canım süperCuma :67.9
Yarin da bi 400 gitse oooo superGeçen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
Yarın tekrar tartılacağım nasılsa en geç 19da bildirim yapabiliriz
LAydLiNe
Yokluğun hissediliyor kuzum, geçmişe gidemesen de sen vakit buldukça. Çok kilo almamışsındır eminim.bende iyiym ne olsun kaptanım sizden ayrı kalmak sadece sağlıksız beslenmek ve kilo almak değil birçok şeyi etkiliyor
Burası insana kendine ve başkalarına karşı sorumluluk almayı öğretiyor böyle olmakta insanın özel yaşantısına kadar yansıyor
Sorumluluğun olmasa sporda yapmazsın hom hom yersin suyunu ihmal edersin amacın kalmaz
Kendimden örnek vereyim listeden çıktım ve menülerimi yazmaz oldum ve ne yediğimi bilmedim ve ne kadar yediğimi de saatlerim düzenim su içmem. Hepsi tepetaklak oldu
Çocuğu okula bırakırken yürürüm biraz da olsa kalori harcamış olurdum diyordum şimdi bir durak için tramvaya binmek kolayıma geliyor evde bir yastık yorgan toplamak zor geliyor hareket etmek istemiyorum Çünkü sorumluluğum yok yarışma yok yok çok kötü ben ettim siz etmeyin şimdi kaç kilo oldum bilmiyorum ama çok aşmamışımdır ama bu tarz Yaşantı beni mutlu etti sizden ayrı kalmak mutsuz etti ama burada çok muhabbet oluyor yetişemiyorum herşeye nasıl yapayım siz deyin
acabaoruç tutmaya başlayınca tartılacağım
bazılsrı öyle anacım ceket atsa hamile kalır diyorlar ya o cinsten bunlar :)
Ay inşallahh 64lere gelmiş olurumYarin da bi 400 gitse oooo super
Evet canim yarin sabah , wc den sonra ustunde ne var ne yok sacindaki toka dahil cikarip tartiliyorsun takima bildirim yapiyorsun...ben yarında tartilacakmiyim acaba?
Evet özellikle oruçluyken çok çeşit yapılıyor.az yiyoruz bence çeşit çok yapıyoruz gözümüz doymuyor 5-6 kaşıktan sonra tıkanmaya başlıyoruz kalıyor ertesi güne aman kalsın daha iyi her gün her gün yemek derdi olmuyor
Evet canim yarin sabah , wc den sonra ustunde ne var ne yok sacindaki toka dahil cikarip tartiliyorsun takima bildirim yapiyorsun...
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
LAydLiNe
bugün çıktım canımWc ne durumda canim
öyle yapcam canım bakalımBencede canim belki yarin cok farkli bir sonuc gelir..
Tebrik ederim canımGeçen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
LAydLiNe
ben yarında tartilacakmiyim acaba?
ah keşke inşallah giderr
Çok güzel tebrikler eminim yarına da gider
Ben senin tartı bildirimini göremiyorum alıntı atar mısın kaç kg Verdinbugün çıktım canım
öyle yapcam canım bakalım
Tebrik ederim canım
way beee 55 ne güzel söyleniyor kaç kilosun ? 55 canım
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Ancak emzirdiğim için(bebeğim 7 aylık) takım değerlerini düşürmekten korkuyorum. Gerçi emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben sabitlemiş bulunmaktayım.
Emzirdiğim için karnım doyuncaya kadar yiyorum ve biraz da abur cubur durumları mevcut. 1 aydır iş hayatım başladığı için ne yediğimi daha iyi görebileceğim artık.
Takım içinde benim gibi olanlar var mıdır? Nasıl beslendikleri konusunda deneyimlerinden faydalanmak isterim
Eki Görüntüle 2269463
Gecen cuma : 59.700
Persembe : 58.800
LAydLiNe
Canim ben yarin yine tartilacam 100 daha verip 1 kiloya tamamliyacam insallah belki daha fazla olur kim bilir
Cuma :67.9
Cuma: 68.8
Güncel: 68.7
Fark:0.1
Not: Cuma günkü yarım halka tatlısından başka kaçamağım olmadı.
Bu hafta 4 gün Leslie yaptım .
Reglim bugün itibariyle 3 gün geçti.
Bütün bildiklerim bunlar
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
LAydLiNe
Aynn sen ben kaldık herkes yemek yiyiyor galibaBugün çookk acıktım ve susadım başım ağırmaya başladı. Son 8 dk kaldı iftara herşey hazır bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?