- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
gelirim inşallah canım.
Diyetten uzaklaşmak istiyorum canım.
Uykusuzlukla kilo veremeyeceğimi anladım. Bu da motivasyonumu bozuyor. Tartıyı tamamen kaldırıp akışına bırakacağım biraz
Ben de seni seviyorum ben dönene kadar 65 lere gel lütfen
Yaaa hayırlı olsun bu takımlara gelen hamile kalıyor maşallah canım tebrik ederimKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Kızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Bazı insanlar çok şanslı meta konusunda iki dıkkat ediyorlar hemen kilo gidiyor..
Tebrikler sabrına emeğinin karşılığını almışsın uzun sürmüş olsada
Ayyy dualarımız kabul olduuuuuKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Koruma menüsü gibi olmuş. Akşam yediklerinin saati geç ama ramazan diye iftar oluyordur. Tartıdan önceki günde mercimekli köfte olmamış. Su ne kadar? Spor var mı?
Yaaaa gerçekten miii çok sevindim çoookKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Aaaa cok sevindim canımKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Ooo tebrikler, Allah sağlıkla kucağına versin inşallah, peki düşünüyormuydunuz :)Kızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Kızlarrrr kilo bildirimi yapıyorum
Geçen Cuma 82.8
Bugün 81.8
Fark -1 kiloooo
Ya şa sın hayat
Sizleri seviyorum, kendimi seviyorum.
YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Biliyorum canım çalıştığını. Senin bu işi iyi yaptığını da biliyorum. Sadece birazcık kaçamaktan uzak durman lazım. Su az olmuş. Yaşadığın yere göre suyu çoğaltman lazım. En az 2,5 litre lazım sana. Bende her şey yolunda çok şükür ama kilo aldım. Listeden uzaklaşınca sanırım kendimi biraz fazla bıraktım ama son 3 gündür toparladım. İyi gidiyorum. Kendimi hafif hissediyorum. Onun haricinde hayat güzel devam ediyor. İş yeri hala sıkıntılı ama ben alıştım sanırım artık umursamıyorum. İşimi yapıp evime gidiyorum.çalışan bir bayan olarak menüleri herzaman belirleyemiyorum maalesef
ama porsiyonlarımı abartmıyorum
reformer yapıyorum haftada 2 gün
ama o daha çok sıkılaştıran bir spor
daha önce belimi sıkan bir pantalonu dün çok rahat giymiştim mesela
ama kilo vermeye başladım yine
gerisi gelecek
hergün en az 1,5 L su içmeye çalışıyorum
acıyı arttırmam lazım
hem metabolizmayı hızlandırmam için hem de barsaklar için
sen ne alemdesin
işinde herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?