Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birde öyle dene bakalım belki de gerçekten tartı fobisi olmuştur sende.

Koruma menüsü gibi olmuş. Akşam yediklerinin saati geç ama ramazan diye iftar oluyordur. Tartıdan önceki günde mercimekli köfte olmamış. Su ne kadar? Spor var mı?

çalışan bir bayan olarak menüleri herzaman belirleyemiyorum maalesef
ama porsiyonlarımı abartmıyorum
reformer yapıyorum haftada 2 gün
ama o daha çok sıkılaştıran bir spor
daha önce belimi sıkan bir pantalonu dün çok rahat giymiştim mesela
ama kilo vermeye başladım yine
gerisi gelecek
hergün en az 1,5 L su içmeye çalışıyorum
acıyı arttırmam lazım
hem metabolizmayı hızlandırmam için hem de barsaklar için

sen ne alemdesin
işinde herşey yolunda mı?

Kızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu nasıl güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tüylerim diken diken oldu valla. Dualarımız kabul olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Biliyorum canım çalıştığını. Senin bu işi iyi yaptığını da biliyorum. Sadece birazcık kaçamaktan uzak durman lazım. Su az olmuş. Yaşadığın yere göre suyu çoğaltman lazım. En az 2,5 litre lazım sana. Bende her şey yolunda çok şükür ama kilo aldım. Listeden uzaklaşınca sanırım kendimi biraz fazla bıraktım ama son 3 gündür toparladım. İyi gidiyorum. Kendimi hafif hissediyorum. Onun haricinde hayat güzel devam ediyor. İş yeri hala sıkıntılı ama ben alıştım sanırım artık umursamıyorum. İşimi yapıp evime gidiyorum.

Antakya fen lisesinin puanı ne kadar yüksekmiş şok oldum görünce. Sence nasıl bir okul? Benim kız seneye 8. sınıf oluyor. Sizin oraya gelme ihtimalide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…