Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendine iyi geleni yap inşallah toparlanırsın canım biz burdayız
Kızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Tüylerim ürperdi ağlıyorummm inanmıyorum çok güzel bi haber rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin çok sevindimmmm

bende normalde kahvaltı keten tohumu kullanıyordum oruç olunca unuttum .. iyi hatırlattın akşam salatamın içine atayım keten tohumu

Kızlarrrr kilo bildirimi yapıyorum

Geçen Cuma 82.8
Bugün 81.8
Fark -1 kiloooo
Ya şa sın hayat
Sizleri seviyorum, kendimi seviyorum.

Tebrikler herkes eksi
Dünde sormuştum profilindeki sen mısın ?
Bacakların incecik biraz bel bölgesi gıtse taö olursun.

keşke uzaklaşmasan canım çünkü uzak kalmak iyi gelmiyor yinede en iyisini sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun...

***13. Takım 622. Etap***

madamhd(82.1///%)

gulenyuzumsunsen(68.8///%)
Mumu85(83.2///%)
ada81(59.7///%)
Akkat(79.1///%)
asya_01(71.7///%)
papatya1994(65.6///%-)
MrsParanoid(65.6///%)
Anka(71.3///%)

soffty (62.6///%)

13. Takım ortalama: %

Tüm hayatımı etkileyecek bir karar verilmesi lazımdı canım, haksız bir şekilde yapmıyorlar

Hayırlısı olsun canım. Takma diyeceğim ama eminim ister istemez takıyorsun. Hayat her şeye rağmen güzel. Eminim bunda da bir hayır vardır. Üzme kendini

Herkes ağlıyor şuan kimse inanamıyor ki
24201 beta 6 haftalık vardır dimi adetim 1 mayısta olması gerekiyordu
hemen bi dr git canım , ara lekelenmelerin vardı onu söyle .... onlar tam kaç haftalık hepsini net söylüyorlar... hatta benim dr çoook iyiydi biz 8 haftalıkken kız olacağını öğrenmiştik... herkes çok şaşırdı ama dr %95 kız demişti... dünyalar benim olmuştu.... hatta eşim , bak doktor hanım herşeyi pembe yapacağız şmdiden eğer sonra erkek dersen parasını senden alırım demişti doktor anlaştık demişti
ne güzel mübarek bir günden öğrendin hamile olduğunu... bende bir bayram sabahı öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…