- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
kendine iyi geleni yap inşallah toparlanırsın canım biz burdayızKızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
Tüylerim ürperdi ağlıyorummm inanmıyorum çok güzel bi haberKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
az kaldı 6laraKızlar kilom
Geçen hafta 71,3
Bu hafta 70,5
Fark 0,8
Yüzde 1,12
evet kayısı işe yarıyorYa dokunuyor demekKayısı yarıyor mu peki
wawww çoook iyi canım tebriklerrrKızlarrrr kilo bildirimi yapıyorum
Geçen Cuma 82.8
Bugün 81.8
Fark -1 kiloooo
Ya şa sın hayat
Sizleri seviyorum, kendimi seviyorum.
Kızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
bende normalde kahvaltı keten tohumu kullanıyordum oruç olunca unuttum .. iyi hatırlattın akşam salatamın içine atayım keten tohumuanladım tabi emeksiz ekmek olmuyor
tebrkler sana , bende kendime bi spor programı çıkartacagım bakalım
benimde bazen kabızlık sorunum oluyor
sabahları aç karnına keten tohumu iyi geliyor
okudum arkadaşım teşekürler
sağol canım akşam kayısı deniyecem birde sahurda bir bardak kefir içerimTariflerini bekliyorum
Kayısı, incir, zeytinyağı vee acı. Bunlardan biri çözer işini sanırım
Tebrikleerrrr
Kızlarrrr kilo bildirimi yapıyorum
Geçen Cuma 82.8
Bugün 81.8
Fark -1 kiloooo
Ya şa sın hayat
Sizleri seviyorum, kendimi seviyorum.
keşke uzaklaşmasan canım çünkü uzak kalmak iyi gelmiyor yinede en iyisini sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun...Kızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
Tüm hayatımı etkileyecek bir karar verilmesi lazımdı canım, haksız bir şekilde yapmıyorlarHayırdır inşallah canım sıkıntının sebebi ne?
ayyy çook mutlu oldum canım benim içime doğmuştu zaten sen ısrarla yok diyordun ... çok ama çok sevindimKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
Yok maalesef canım, her yola başvurdumHiç düzelmesi ihtimali yokmu bilmediğimden yanlış birşey de demeyeyim şimdi
Tüm hayatımı etkileyecek bir karar verilmesi lazımdı canım, haksız bir şekilde yapmıyorlar
çok güzel bir haber gözlerim dolu dolu olduuuuBen halen şoklardayım kızlar çok sağolun
çok güzel bir haber gözlerim dolu dolu olduuuueşin ne tepki verdi ? ya aileler ?
hemen bi dr git canım , ara lekelenmelerin vardı onu söyle .... onlar tam kaç haftalık hepsini net söylüyorlar... hatta benim dr çoook iyiydi biz 8 haftalıkken kız olacağını öğrenmiştik... herkes çok şaşırdı ama dr %95 kız demişti... dünyalar benim olmuştu.... hatta eşim , bak doktor hanım herşeyi pembe yapacağız şmdiden eğer sonra erkek dersen parasını senden alırım demiştiHerkes ağlıyor şuan kimse inanamıyor ki
24201 beta 6 haftalık vardır dimi adetim 1 mayısta olması gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?