Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkes ağlıyor şuan kimse inanamıyor ki
24201 beta 6 haftalık vardır dimi adetim 1 mayısta olması gerekiyordu
evet muhtemelen 6 haftalık bi mercimek canım
Tam sekizinci yılımızda ben çok bekledim çok acılar çektim neler duydum ne imalar, Allahım kucağıma almayı nasip etsin o günleri unuttursun bana
kalp atışını duyunca , ilk tekmesinde, doğumunda , hazırlıklarında herşeyi unutacaksın canım boşveeer geçmiş geçmişte kaldı. Bizi de habersiz bırakma
Ben daha bir yıllık evliyim ama sen niyetlen, bana da bulaştır hamileliğiniii.
Bende istiyorum. Çok çok çok çok mutlu oldum.
allahım hayırlı vakitte sana da nasip etsin canım
yok canım burayada uğrarım ama bir topik daha bulurum
Sakın gitme burdan

Kızlar acayip gaza geldim şuan içim içime sığmıyor bir an önce spor yapmak istiyorum ama akşama misafirim var işlerimi bitirip kendime zaman ayırmalıyım inşallah
Şimdi olay şu:
Görümcem İstanbul da öyle ev de bayanlara tayt vs satıyor, bana da tayt alırmısın dedi bende tamam dedim bayram da gelirken getirecek, bugünde bedenimi sordu 40 beden olsun dedim, o da şaşırdı ve alaycı bir tavırla güldü "ben bile 42 beden giyiyorum sana 40 olur mu falan dedi" en son beni geçen sene ramazan bayramında görmüştü onda 3 aylık yeni doğum yapmıştım 86 kiloydum garibim beni hâlá öyle sanıyor herhalde
Şimdi benim bayrama kadar biraz daha zayıflayıp daha çok hava atmam lazım ondan daha zayıf olmalıyım inşallah

ozaman ne yapıyoruzzz booool spor ve hiç cıs yok ... ağzına bir cıs götürürken bu diyaloğu hatırla emiii

Anladım canım. Ben de bir süre kurallara uyup uymama konusunda kendimi hazırlayacağım zaten. Grubun kişi sayısı düşerse ben hazırım :)

hadi inşallah yaparsın sen canım
Bebek diye az gezinmedim buralarda , burasımı acaba bana uğurlu geldi
diyet yapma ama sağlıklı beslen canım menü ver yine de yumurta ceviz yoğurt sebze vs yemezsen kulağını çekip hatırlatalım

Dışarıda cok ekşir de buzdolabına koysan olur sanırım ama mayalandiktan sonra dolaba koyulur sanırım

Ne kaynattiniz yetisemiyorum oglus uyusun spora gececem inşallah. Akşam a ne yapsam diye düşünüyorum bir yandan. Midem hassas hâlâ diye hafif biseyler hazirlayayim diyorum da ne yapsam diye düşünüyorum

bişey olmaz canım daha güzel kabarır... youtubeda izledim çoğu geceden hazırlıyorlar hamuru sabah kalkıp poğacaları yapıyorlarmış...

Ne kaynattiniz yetisemiyorum oglus uyusun spora gececem inşallah. Akşam a ne yapsam diye düşünüyorum bir yandan. Midem hassas hâlâ diye hafif biseyler hazirlayayim diyorum da ne yapsam diye düşünüyorum
en güzel kahvaltılık valla... zaten açım

Dışarıda cok ekşir de buzdolabına koysan olur sanırım ama mayalandiktan sonra dolaba koyulur sanırım
ama dolabta hamur kabarır mı ki hani derler ya şöyle bir örtüye sarın yada fırına koyarlar ki iyice kabarsın diye....

sağol canım . Sanırım mayalayıp evden çıkarım
bişey olmaz canım daha güzel kabarır... youtubeda izledim çoğu geceden hazırlıyorlar hamuru sabah kalkıp poğacaları yapıyorlarmış...
Yaaa İyi fikir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…