- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
evet muhtemelen 6 haftalık bi mercimek canımHerkes ağlıyor şuan kimse inanamıyor ki
24201 beta 6 haftalık vardır dimi adetim 1 mayısta olması gerekiyordu
kalp atışını duyunca , ilk tekmesinde, doğumunda , hazırlıklarında herşeyi unutacaksın canım boşveeer geçmiş geçmişte kaldı. Bizi de habersiz bırakmaTam sekizinci yılımızdaben çok bekledim çok acılar çektim neler duydum ne imalar, Allahım kucağıma almayı nasip etsin o günleri unuttursun bana
allahım hayırlı vakitte sana da nasip etsin canımBen daha bir yıllık evliyim ama sen niyetlen, bana da bulaştır hamileliğiniii.
Bende istiyorum. Çok çok çok çok mutlu oldum.
Sakın gitme burdanyok canım burayada uğrarım ama bir topik daha bulurum
evet canım bırak diyetini.... inşallah sonra yaparsın.... hergün yumurtanı peynirini badem ve ceviz tüketmeye çalış... hurmada çok iyi gelir kan yapar hurmada ye yaz ayı suyunuda bol iç...ederim canım etmem mi ama diyeti bırakmam lazım dimi?
bizi bırakma zatennnyok canım burayada uğrarım ama bir topik daha bulurum
ozaman ne yapıyoruzzz booool spor ve hiç cıs yok ... ağzına bir cıs götürürken bu diyaloğu hatırla emiiiKızlar acayip gaza geldim şuan içim içime sığmıyor bir an önce spor yapmak istiyorum ama akşama misafirim var işlerimi bitirip kendime zaman ayırmalıyım inşallah
Şimdi olay şu:
Görümcem İstanbul da öyle ev de bayanlara tayt vs satıyor, bana da tayt alırmısın dedi bende tamam dedim bayram da gelirken getirecek, bugünde bedenimi sordu 40 beden olsun dedim, o da şaşırdı ve alaycı bir tavırla güldü "ben bile 42 beden giyiyorum sana 40 olur mu falan dedi" en son beni geçen sene ramazan bayramında görmüştü onda 3 aylık yeni doğum yapmıştım 86 kiloydum garibim beni hâlá öyle sanıyor herhalde
Şimdi benim bayrama kadar biraz daha zayıflayıp daha çok hava atmam lazım ondan daha zayıf olmalıyım inşallah
bizi bırakma zatennn
Evet aynen açıp açıp mesajı okuyacağım :)ozaman ne yapıyoruzzz booool spor ve hiç cıs yok ... ağzına bir cıs götürürken bu diyaloğu hatırla emiii
uğurlu geldik kimbilir kimin duası kabul olduBebek diye az gezinmedim buralarda , burasımı acaba bana uğurlu geldi
Anladım canım. Ben de bir süre kurallara uyup uymama konusunda kendimi hazırlayacağım zaten. Grubun kişi sayısı düşerse ben hazırım :)Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Normalde takıma yeni arkadaşlar çağırmıyoruz, sayımız oldukça fazla ama sen gelmek istediysen aramıza seve seve kabul ederiz. Ama listeye girmek için biraz beklemen gerekecek çünkü dediğim için çok kalabalığız.
hadi inşallah yaparsın sen canımKızlar acayip gaza geldim şuan içim içime sığmıyor bir an önce spor yapmak istiyorum ama akşama misafirim var işlerimi bitirip kendime zaman ayırmalıyım inşallah
Şimdi olay şu:
Görümcem İstanbul da öyle ev de bayanlara tayt vs satıyor, bana da tayt alırmısın dedi bende tamam dedim bayram da gelirken getirecek, bugünde bedenimi sordu 40 beden olsun dedim, o da şaşırdı ve alaycı bir tavırla güldü "ben bile 42 beden giyiyorum sana 40 olur mu falan dedi" en son beni geçen sene ramazan bayramında görmüştü onda 3 aylık yeni doğum yapmıştım 86 kiloydum garibim beni hâlá öyle sanıyor herhalde
Şimdi benim bayrama kadar biraz daha zayıflayıp daha çok hava atmam lazım ondan daha zayıf olmalıyım inşallah
diyet yapma ama sağlıklı beslen canım menü ver yine de yumurta ceviz yoğurt sebze vs yemezsen kulağını çekip hatırlatalımBebek diye az gezinmedim buralarda , burasımı acaba bana uğurlu geldi
Dışarıda cok ekşir de buzdolabına koysan olur sanırım ama mayalandiktan sonra dolaba koyulur sanırımKızlar sahura poğaça yapmayı düşünüyorum da bi kaç misafirim gelcek.
hani mayalı poğaçayı yoğurup 1 saat dinlendiriyoruz ya ,
İftar davetine gitmeden yoğursam, 5-6 saat kadar ağzı kapalı olsa bişi olurmu
O sanki kiskanmisEvet aynen açıp açıp mesajı okuyacağım :)
Zayıfladığımı söyledikten sonra sesi çıkmadı
bişey olmaz canım daha güzel kabarır... youtubeda izledim çoğu geceden hazırlıyorlar hamuru sabah kalkıp poğacaları yapıyorlarmış...Kızlar sahura poğaça yapmayı düşünüyorum da bi kaç misafirim gelcek.
en güzel kahvaltılık valla... zaten açımNe kaynattiniz yetisemiyorumoglus uyusun spora gececem inşallah. Akşam a ne yapsam diye düşünüyorum bir yandan. Midem hassas hâlâ diye hafif biseyler hazirlayayim diyorum da ne yapsam diye düşünüyorum
ama dolabta hamur kabarır mı ki hani derler ya şöyle bir örtüye sarın yada fırına koyarlar ki iyice kabarsın diye....Dışarıda cok ekşir de buzdolabına koysan olur sanırım ama mayalandiktan sonra dolaba koyulur sanırım
sağol canım . Sanırım mayalayıp evden çıkarımDışarıda cok ekşir de buzdolabına koysan olur sanırım ama mayalandiktan sonra dolaba koyulur sanırım
Yaaabişey olmaz canım daha güzel kabarır... youtubeda izledim çoğu geceden hazırlıyorlar hamuru sabah kalkıp poğacaları yapıyorlarmış...
Yoğur dolaba koy canım, dışında çok ekşirKızlar sahura poğaça yapmayı düşünüyorum da bi kaç misafirim gelcek.
İnşallah şuan yerimde duramıyorumO sanki kiskanmisacilen daha cok vermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?