Anladım canım. Ben de bir süre kurallara uyup uymama konusunda kendimi hazırlayacağım zaten. Grubun kişi sayısı düşerse ben hazırım :)
Şimdi anladım canım. Kusura bakma :)Takımdasın zaten şuan. Sadece ana liste için beklersin biraz onu söylemek istedim. Yanlış mı anlaşıldım acaba?
Tebrik ederim o kadar sevindim ki senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallahTam sekizinci yılımızdaben çok bekledim çok acılar çektim neler duydum ne imalar, Allahım kucağıma almayı nasip etsin o günleri unuttursun bana
Ben daha bir yıllık evliyim ama sen niyetlen, bana da bulaştır hamileliğiniii.
Bende istiyorum. Çok çok çok çok mutlu oldum.
Ne gülüyon kız
Ne gülüyon kız
Bugün ne kadar sıkıcı bir gün
Canim bak asyada sabretti sabretti kirdi o zinciri seninde bi kirilma zincirin olacak ben inaniyorum...Selam kızlar
Birazdan spora gecersek canlanirizBugün ne kadar sıkıcı bir gün
Reglidendir canim ...normalde de yeme ataklarimiz oluyor suan orucuz ki başımıza vuruyor...Bugün yine çok acıktım ve başım ağrıyor. İki gündür ne oldu bana yaregl de olamadım ondan mı ki acaba
Kızlar acayip gaza geldim şuan içim içime sığmıyor bir an önce spor yapmak istiyorum ama akşama misafirim var işlerimi bitirip kendime zaman ayırmalıyım inşallah
Şimdi olay şu:
Görümcem İstanbul da öyle ev de bayanlara tayt vs satıyor, bana da tayt alırmısın dedi bende tamam dedim bayram da gelirken getirecek, bugünde bedenimi sordu 40 beden olsun dedim, o da şaşırdı ve alaycı bir tavırla güldü "ben bile 42 beden giyiyorum sana 40 olur mu falan dedi" en son beni geçen sene ramazan bayramında görmüştü onda 3 aylık yeni doğum yapmıştım 86 kiloydum garibim beni hâlá öyle sanıyor herhalde
Şimdi benim bayrama kadar biraz daha zayıflayıp daha çok hava atmam lazım ondan daha zayıf olmalıyım inşallah
Geçmek bilmiyor canım da çook tatlı istiyor deli gibi iftar olsa da bir iki hurma yesemNeden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?