Canım mayalandiktan sonra dedim ya yani kabardiktan sonra yani dolaba koymak lazım diye ben bı kere geceden yoğurdum dışarıda kaldı sabah poğaça yaptım eksi kokuyorduama dolabta hamur kabarır mı ki hani derler ya şöyle bir örtüye sarın yada fırına koyarlar ki iyice kabarsın diye....
Ehehehhe 13 cm e bayılıyorum
Kocama birazcık yaklaşıyorum böylece
Hele o topuklular elbiseyle ne hoş oluyoryazın sahil boyunda falan. Amanın ben biraz daha kilo vereyim
Hiiimmm anladim canimCanım mayalandiktan sonra dedim ya yani kabardiktan sonra yani dolaba koymak lazım diye ben bı kere geceden yoğurdum dışarıda kaldı sabah poğaça yaptım eksi kokuyordu
Ben de şantiyede çalışıyorum. Burada çıkan yemekler gerçekten kötü. Ana yemeği asla yiyemiyorum. Her öğlen pilav salata yoğurt yiyorum. Neyse ki pilav genelde bulgur pilavı oluyor. Bi de öğlen süt sağınca akşam eve gidene kadar kan şekerim yerlere düşüyor.öglen yemege çıktım ne var ne yok silip süpürdum nasıl olacak bu iş bilmiyorum
Sağolun kızlar
Ben de şantiyede çalışıyorum. Burada çıkan yemekler gerçekten kötü. Ana yemeği asla yiyemiyorum. Her öğlen pilav salata yoğurt yiyorum. Neyse ki pilav genelde bulgur pilavı oluyor. Bi de öğlen süt sağınca akşam eve gidene kadar kan şekerim yerlere düşüyor.
Teşekkür ederim. Mimarım. Normalde ofiste yerken böyle problemlerle karşılaşmıyordum ama 1-2 haftadır şantiyede olunca düzenim alt üst oldu.Senin mesleğin nedir?kolay gelsin ne iş yapıyorsun
en güzel kahvaltılık valla... zaten açım
Teşekkür ederim. Mimarım. Normalde ofiste yerken böyle problemlerle karşılaşmıyordum ama 1-2 haftadır şantiyede olunca düzenim alt üst oldu.Senin mesleğin nedir?
Dışarda yemek yediğinde ihtiyacın olandan daha çok yemek geliyor. Arkadaşlarınla sohbet ederken farkına varmıyorsun.muhasebeciyim ben özel bir firmada
Dışarda yemek yediğinde ihtiyacın olandan daha çok yemek geliyor. Arkadaşlarınla sohbet ederken farkına varmıyorsun.
Ay canım gerçekten çok güzel bi haber gözlerim doldu okurken rabbim sağlıcakla kucagina almaya nasip etsinKızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen
buradan çıkıp hamileler topiğine takılmazsa herşeyi paylaşır
su konusunda haklısın...
unutuyorum bazen içmeyi
yapmam gereken herşeyi biliyorum da uygulamakta zorlanıyorum...
ederim canım etmem mi ama diyeti bırakmam lazım dimi?
aman bana gelmesinYaaa hayırlı olsun bu takımlara gelen hamile kalıyor maşallah canım tebrik ederim
Cok cok cok sevindim canım dua etmiştim sana ve ıcıme dogdu hamıle olduğunÖyle dedim zaten ramazan gibi mübarek ayda hemde cuma günü öğrendim çok şükür
Kızlar acayip gaza geldim şuan içim içime sığmıyor bir an önce spor yapmak istiyorum ama akşama misafirim var işlerimi bitirip kendime zaman ayırmalıyım inşallah
Şimdi olay şu:
Görümcem İstanbul da öyle ev de bayanlara tayt vs satıyor, bana da tayt alırmısın dedi bende tamam dedim bayram da gelirken getirecek, bugünde bedenimi sordu 40 beden olsun dedim, o da şaşırdı ve alaycı bir tavırla güldü "ben bile 42 beden giyiyorum sana 40 olur mu falan dedi" en son beni geçen sene ramazan bayramında görmüştü onda 3 aylık yeni doğum yapmıştım 86 kiloydum garibim beni hâlá öyle sanıyor herhalde
Şimdi benim bayrama kadar biraz daha zayıflayıp daha çok hava atmam lazım ondan daha zayıf olmalıyım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?