Rabbim hayırlara çıkarsınAnka öğle uyudum ruyamda seni gördüm... kolunda dövme vardi seninle futbol oynuyoruz top yerine 1 tane yeşil erik var... kaleye atan kazaniyor ....
Oynarkende konusuyoruz yaaa niye listeden ciktin cikmasaydin vs....
Simdi listeden cikinca takima gelmiyecen mi ?
Sağlıklı beslenmen lazım. Diyet yapacaksan da direkt diyetisyenle yapmalısın.ederim canım etmem mi ama diyeti bırakmam lazım dimi?
Neden ki?bende agustosta gidecegim sahili filan düşününce afaganlar basıyor beni
Ben de şantiyede çalışıyorum. Burada çıkan yemekler gerçekten kötü. Ana yemeği asla yiyemiyorum. Her öğlen pilav salata yoğurt yiyorum. Neyse ki pilav genelde bulgur pilavı oluyor. Bi de öğlen süt sağınca akşam eve gidene kadar kan şekerim yerlere düşüyor.
merhaba... çiçeği burnunda evlisin demek...balayı devam o halde... çocuk olana kadar balayı devam ediyor zaten... bu günlerin tadı, rahatlığı öyle başka ki... biz 2 yıl 2 ay yaşayabildik ki bunun 9 ayı zaten hamilelikle geçmişti. ah ahhh... ben 22 yılı devirdim de evlilikte, ondan böyle konuşuyorum herhal... gönlüne göre olsun herşey
Geçecek, iftar olmasına ne kaldı şurada. Yersin akşam mis gibi hurmalarınıBugün ne kadar sıkıcı bir gün
Neden ki?
Şantiye yemekleri hep kötü olur. Çalışanların kalori ihtiyacını desteklemek amaçlı bol salçalı yağlı yaparlar bir de.. çok çektim o yemeklerden. Ama ben sahada aktif çalıştığım için yediklerim kalmıyor aksine kilo veriyordum. Şimdi çalış(a)madığımdan kilo hoooop arttı
Ayyyy, deme öylemutluluğum çocuğumla taçlansın istiyorum ben de
Geçecek, iftar olmasına ne kaldı şurada. Yersin akşam mis gibi hurmalarını
Reglidendir canim ...normalde de yeme ataklarimiz oluyor suan orucuz ki başımıza vuruyor...
Deneme süresi bitip liste ne zaman uygun olursa o zaman alıyorum canımne zaman listeye alıyorsunuz
Bazen stresten de gecikiyor bence çok düşünmemeye çalışBi olsam da kurtulsam 4 tane test yaptım bişey de yok yani
Regl şişkınlığı bence 67sindir
Bennn ama çok fark yoktur çünkü regl olmadan önce şişmiş oluyorumSon saatler geçmiyor valla. Kimler bugün bildirim yapacak?
Regl şişkınlığı bence 67sindir
Bennn ama çok fark yoktur çünkü regl olmadan önce şişmiş oluyorum
Bende bu metadan istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?