Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum

Fırında bir tabak kıymalı patates yemegı

2 dilim ekmek 1 bardak kola
Yarım saat sonra bir cocostar
Hergun boyle kotu oluyor menulerım oructa ki aclık kan sekerını bozuyor ve gozum donuyor iftarda cok sukurkı kılo almıyorum zaten ramazanda hedefim sabıt kalmaktı

Oruç bıtsede eskı duzenıme geri donsem
Bu sekil kaldım yerimde.. Eskiden 65 olsam kılom guzel olur yerine oturur dıyordum ama kendimi kilo verdıkce beyenmıyorum
Acaba kac kılo olunca beyenıcem
Ben kendimi suan 59.100 ile kilolu hissediyorum 55 olunca iyi olurum diye düşünüyorum.. bence boyla orantili kilo simdi kaptani biliyorsunuz boyu uzun LAydLiNe ama 68 kilo onda sırıtmıyor gayet fit duruyor....ama benim gibi boyu 1.59 ve daha kisa olanların bence zayif durmasi icin 59 altında olmalari gerekiyor bu benim fikrim....

İki hafta oldu 65.3 ile izne ayrilmistim şimdi 64.4 um
2 hafta yarışamıyorsun 3. hafta listeye girebiliyorsun. Bu senin 2. haftandı. Eğer haftaya yine güzel bir kilo verebilirsen inşallah alırım seni listeye. Gayet iyi gidiyorsun çünkü

Ama sen spor yapıyorsun senin 59 halin bile 55 54 duruyordur. 55 ol bırak bence korumaya geç daha azi fikrimde iyi durmaz gibi. Bi son 55 olunca çok iyi olcak bence

Paketli gıdalardan uzak durun kızlar. Özellikle form ve light yazan ürünlerden. Onların yerine sağlıklı ekmeklerinizi yiyin. Bu konuda Canan hocaya çok hak veriyorum. Paketin içine giren her şey zararlı bence.

Yapmadım ne önemi kaldı ki 55 kg yum
Bana bak beni Alamanyalara getirtip saçını başını yoldurtma. Döverim bak seni. Kendine gel artık. Hani menün nerde? Menünü yaz bakim bugün neler yedin.
Oruç bıtsede eskı duzenıme geri donsem
Bu sekil kaldım yerimde.. Eskiden 65 olsam kılom guzel olur yerine oturur dıyordum ama kendimi kilo verdıkce beyenmıyorum
Acaba kac kılo olunca beyenıcem
Boyun kaç canım?
Menün resmen rezalet. Ayrıca yarışmadayız şuan farkındasın dimi ve sen ana listedesin. Öyle 1-2 kilo verme ama bi 100 gram 200 gram verebilirsin bence. Hadi sende kendine gel lütfen. Bayrama az kaldı. Ne kadar verirsek o kadar kardayız.
Aynen canım çok haklısın. Ben şuan bile abartı durmuyorum ama ben 36 beden olmayı istiyorum. Şu an 36 bedenler dar geliyor. Senin 50 ye kadar yolun var boyuna göre.
Ama sen spor yapıyorsun senin 59 halin bile 55 54 duruyordur. 55 ol bırak bence korumaya geç daha azi fikrimde iyi durmaz gibi. Bi son 55 olunca çok iyi olcak bence
Adanın son halinin fotoğrafını gördüm canım. 55 e indiğinde harika görüneceğini düşünüyorum. Şimdide gayet güzel ve fit duruyor ama biraz daha verirse eminim daha iyi olacak.

kahvaltı 08:00
1 dlm denge ekmek
peynir
zeytin 4 tane
domates salatalık biber

oglen 13:00
y.mercimek salatası
ayran

akşam 19:00
1 dlm peynir
3_5 yer fıstığı
sade nescafe

3 mil lesile
5000 adım
3 lt su
eve geldim
canım birşey istemedi tarhana çorbası icecektim aslında ama migdemi yakıyor canımda istemedi öyle gecistirdim
Aksam menusunu gorunce ben aciktim :))) canin istemediyse ne guzel

Telefonunkini kullanıyorum ben doğru sayıyor. Ama normal adımsayar eminim daha iyidir her adımını sayar
Kolumda surekli gormek fln motive eder diye dusundum. Bir de telefon hep elimizde ustumuzde olmuyor gerci asil hareket halinde olduğumuz zamanlar oluyor aslinda ama ..

Aynen oyle bende öyle tahmin ediyorum.. Çok güzel duracak

Ah bizde bi 36 olalım artikkkkk

Aksam menusunu gorunce ben aciktim :))) canin istemediyse ne guzel

Kolumda surekli gormek fln motive eder diye dusundum. Bir de telefon hep elimizde ustumuzde olmuyor gerci asil hareket halinde olduğumuz zamanlar oluyor aslinda ama ..
Bende alacam adinsayar kola takılanlardan. İyisinden almak lazım ama acaba hangisi iyi çok da var

Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.

Kızlar yaaaaa iki yardımcımız da izne ayrıldı. Bana iki tane gönüllü kaptan yardımcısı lazım. Kimler gönüllü? Ben biri aypare ackerman olsun istiyorum. Diğerini de siz seçin.
Kaptan yardımcısı görevleri varmı önemli kaptanım diğeri de ada abla olsun bence

Benimde boyum 157 57 olsam yeter diye düşünüyorum ama tabi o kiloya gelince kendimi nasıl gorecegimde önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…