- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Ben kendimi suan 59.100 ile kilolu hissediyorum 55 olunca iyi olurum diye düşünüyorum.. bence boyla orantili kilo simdi kaptani biliyorsunuz boyu uzunOruç bıtsede eskı duzenıme geri donsem
Bu sekil kaldım yerimde.. Eskiden 65 olsam kılom guzel olur yerine oturur dıyordum ama kendimi kilo verdıkce beyenmıyorum
Acaba kac kılo olunca beyenıcem
2 hafta yarışamıyorsun 3. hafta listeye girebiliyorsun. Bu senin 2. haftandı. Eğer haftaya yine güzel bir kilo verebilirsen inşallah alırım seni listeye. Gayet iyi gidiyorsun çünküİki hafta oldu 65.3 ile izne ayrilmistim şimdi 64.4 um
Ama sen spor yapıyorsun senin 59 halin bile 55 54 duruyordur. 55 ol bırak bence korumaya geç daha azi fikrimde iyi durmaz gibi. Bi son 55 olunca çok iyi olcak benceBen kendimi suan 59.100 ile kilolu hissediyorum 55 olunca iyi olurum diye düşünüyorum.. bence boyla orantili kilo simdi kaptani biliyorsunuz boyu uzunLAydLiNe ama 68 kilo onda sırıtmıyor gayet fit duruyor....ama benim gibi boyu 1.59 ve daha kisa olanların bence zayif durmasi icin 59 altında olmalari gerekiyor bu benim fikrim....
Inşallah canim benimde hedefim 55 sonra korumaya geçecem....Ama sen spor yapıyorsun senin 59 halin bile 55 54 duruyordur. 55 ol bırak bence korumaya geç daha azi fikrimde iyi durmaz gibi. Bi son 55 olunca çok iyi olcak bence
Bana bak beni Alamanyalara getirtip saçını başını yoldurtma. Döverim bak seni. Kendine gel artık. Hani menün nerde? Menünü yaz bakim bugün neler yedin.Yapmadım ne önemi kaldı ki55 kg yum
Boyun kaç canım?Oruç bıtsede eskı duzenıme geri donsem
Bu sekil kaldım yerimde.. Eskiden 65 olsam kılom guzel olur yerine oturur dıyordum ama kendimi kilo verdıkce beyenmıyorum
Acaba kac kılo olunca beyenıcem
Menün resmen rezalet. Ayrıca yarışmadayız şuan farkındasın dimi ve sen ana listedesin. Öyle 1-2 kilo verme ama bi 100 gram 200 gram verebilirsin bence. Hadi sende kendine gel lütfen. Bayrama az kaldı. Ne kadar verirsek o kadar kardayız.Bugunku menum
Fırında bir tabak kıymalı patates yemegı
2 dilim ekmek 1 bardak kola
Yarım saat sonra bir cocostar
Hergun boyle kotu oluyor menulerım oructa ki aclık kan sekerını bozuyor ve gozum donuyor iftarda cok sukurkı kılo almıyorum zaten ramazanda hedefim sabıt kalmaktı
Aynen canım çok haklısın. Ben şuan bile abartı durmuyorum ama ben 36 beden olmayı istiyorum. Şu an 36 bedenler dar geliyor. Senin 50 ye kadar yolun var boyuna göre.Ben kendimi suan 59.100 ile kilolu hissediyorum 55 olunca iyi olurum diye düşünüyorum.. bence boyla orantili kilo simdi kaptani biliyorsunuz boyu uzunLAydLiNe ama 68 kilo onda sırıtmıyor gayet fit duruyor....ama benim gibi boyu 1.59 ve daha kisa olanların bence zayif durmasi icin 59 altında olmalari gerekiyor bu benim fikrim....
Adanın son halinin fotoğrafını gördüm canım. 55 e indiğinde harika görüneceğini düşünüyorum.Ama sen spor yapıyorsun senin 59 halin bile 55 54 duruyordur. 55 ol bırak bence korumaya geç daha azi fikrimde iyi durmaz gibi. Bi son 55 olunca çok iyi olcak bence
kahvaltı 08:00
1 dlm denge ekmek
peynir
zeytin 4 tane
domates salatalık biber
oglen 13:00
y.mercimek salatası
ayran
akşam 19:00
1 dlm peynir
3_5 yer fıstığı
sade nescafe
3 mil lesile
5000 adım
3 lt su
Aksam menusunu gorunce ben aciktim :))) canin istemediyse ne guzeleve geldim
canım birşey istemedi tarhana çorbası icecektim aslında ama migdemi yakıyor canımda istemedi öyle gecistirdim
Kolumda surekli gormek fln motive eder diye dusundum. Bir de telefon hep elimizde ustumuzde olmuyor gerci asil hareket halinde olduğumuz zamanlar oluyor aslinda ama ..Telefonunkini kullanıyorum ben doğru sayıyor. Ama normal adımsayar eminim daha iyidir her adımını sayar
Aynen oyle bende öyle tahmin ediyorum.. Çok güzel duracakBana bak beni Alamanyalara getirtip saçını başını yoldurtma. Döverim bak seni. Kendine gel artık. Hani menün nerde? Menünü yaz bakim bugün neler yedin.
Boyun kaç canım?
Menün resmen rezalet. Ayrıca yarışmadayız şuan farkındasın dimi ve sen ana listedesin. Öyle 1-2 kilo verme ama bi 100 gram 200 gram verebilirsin bence. Hadi sende kendine gel lütfen. Bayrama az kaldı. Ne kadar verirsek o kadar kardayız.
Aynen canım çok haklısın. Ben şuan bile abartı durmuyorum ama ben 36 beden olmayı istiyorum. Şu an 36 bedenler dar geliyor. Senin 50 ye kadar yolun var boyuna göre.
Adanın son halinin fotoğrafını gördüm canım. 55 e indiğinde harika görüneceğini düşünüyorum.Şimdide gayet güzel ve fit duruyor ama biraz daha verirse eminim daha iyi olacak.
Bende alacam adinsayar kola takılanlardan. İyisinden almak lazım ama acaba hangisi iyi çok da varAksam menusunu gorunce ben aciktim :))) canin istemediyse ne guzel
Kolumda surekli gormek fln motive eder diye dusundum. Bir de telefon hep elimizde ustumuzde olmuyor gerci asil hareket halinde olduğumuz zamanlar oluyor aslinda ama ..
Senin bacak boyun kadar benim boyum varEki Görüntüle 2272526 Eki Görüntüle 2272527
Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.
Evet bak bu son fotoda daha dolgun duruyorsun...farketmis kilo farki...
Olur canım tabiiCanım çok etki etmeyecek bu bildirim listeye. O yüzden haftaya kalsın olur mu çünkü paylaştım listemizi. Haftaya faydası olur
Bu arada tebrikler bir süredir benden daha zayıfsın
Kaptan yardımcısı görevleri varmı önemli kaptanımKızlar yaaaaa iki yardımcımız da izne ayrıldı. Bana iki tane gönüllü kaptan yardımcısı lazım. Kimler gönüllü? Ben biriaypare ackerman olsun istiyorum. Diğerini de siz seçin.
Benimde boyum 157 57 olsam yeter diye düşünüyorum ama tabi o kiloya gelince kendimi nasıl gorecegimde önemliBen kendimi suan 59.100 ile kilolu hissediyorum 55 olunca iyi olurum diye düşünüyorum.. bence boyla orantili kilo simdi kaptani biliyorsunuz boyu uzunLAydLiNe ama 68 kilo onda sırıtmıyor gayet fit duruyor....ama benim gibi boyu 1.59 ve daha kisa olanların bence zayif durmasi icin 59 altında olmalari gerekiyor bu benim fikrim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?