Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sahur
1 yağda yumurta
1 kaşık yulaflı 1 kase yoğurt
3 hurma

İftar
Önce 3 bardak su içtim çok susadım bugün ü
1 kase şehriye çorbası
Yarım tabak tavuklu çökertme
1 bardak ıce tea
3 dilim karpuz

10.000 adım
3 litre su

Paketli gıdalardan uzak durun kızlar. Özellikle form ve light yazan ürünlerden. Onların yerine sağlıklı ekmeklerinizi yiyin. Bu konuda Canan hocaya çok hak veriyorum. Paketin içine giren her şey zararlı bence.
Doğru aslında eskiden diyetisyenler light süt light yoğurt verirdi artık o inanış curudu artık tam yağlı veriyorlar

Afiyet olsun
Ice tea olmasa cok guzel olacakmiss

Afiyet olsun canım yorum yapmiycam çünkü biliyorsun

Kaptan yardımcısı görevleri varmı önemli kaptanım diğeri de ada abla olsun bence
Var tabii ki canım kaptan yardımcısı demek kaptan demek Ada daha önce yardımcıydı şimdi istemiyor.
Maalesef canım eğer Ada fikrini değiştirmediyse istemiyor kaptan yardımcısı olmayı.
İki gündür menün de İce tea görüyorum canım. Bence çok fazla tüketme. Çökertmede patates kızartması var mıydı? Adım sayın ve su miktarı harika

Ay bende herkes gibi adayı merak ettim ada81

Var canım kızarmış patates var ama yarım tabak yedim hepsini yemedim. Uün acayip yandım o yüzden dayanamadım bide bir bardagı 50 kaloriymiş az geldi gözüme biran içmemeye çalışırım inşallah canım

50 cal olmasi imkansiz bence yaaa kesin daha cootur. Icinde bir suru seker var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…