Paketli gıdalardan uzak durun kızlar. Özellikle form ve light yazan ürünlerden. Onların yerine sağlıklı ekmeklerinizi yiyin. Bu konuda Canan hocaya çok hak veriyorum. Paketin içine giren her şey zararlı bence.
Aksam menusunu gorunce ben aciktim :))) canin istemediyse ne guzel
Kolumda surekli gormek fln motive eder diye dusundum. Bir de telefon hep elimizde ustumuzde olmuyor gerci asil hareket halinde olduğumuz zamanlar oluyor aslinda ama ..
Eki Görüntüle 2272526 Eki Görüntüle 2272527
Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.
Evet canim 80.6 ciktim yazmistim sabah. ama ben takima girmek istedigim gun tam olculmemistim annemde. 81kusir 82 flndim ama net degilbetuld canım sen bildirim yapmış mıydın?
evet geçen hafta 73,8zulal83 canım senin bildirimi de not almamışım. Yapmıştın dimi?
Şisenin üstünde öyle yazıyordu 250 ml 50 kalori diye bende ona aldandım50 cal olmasi imkansiz bence yaaa kesin daha cootur. Icinde bir suru seker var
Evet canim 80.6 ciktim yazmistim sabah. ama ben takima girmek istedigim gun tam olculmemistim annemde. 81kusir 82 flndim ama net degil
Insallah haftaya birinci oluruz..Haftanın sonuncusu biziz maalesef
Ne kadar güzel e uygun bir menü afiyet olsun canımBugunku menumEki Görüntüle 2272540
Yok canim ben olmak istemiyorum benim favorimKaptan yardımcısı görevleri varmı önemli kaptanımdiğeri de ada abla olsun bence
Emin ol 55 isteyeceksinBenimde boyum 157 57 olsam yeter diye düşünüyorum ama tabi o kiloya gelince kendimi nasıl gorecegimde önemli
Eşden bi sana izin çıktıAda kendini bi bana gösteriyor dermişim
Teşekkür ederim canım ama ben sorumlulugundan çekiniyorum yapamazsam diye
Bence cok guzel yaparsinTeşekkür ederim canım ama ben sorumlulugundan çekiniyorum yapamazsam diye
Ben telden giriyorum yapabilirmiyim bildirimleriKızlar ben burada olduğum sürece zaten yardımcılara çok iş düşürmüyorum, hatta hiç düşürmüyorum. Ama yaz dönemi hepimizin izin zamanı olacak. Cuma bildirimleri için müsait olmadığım günler olabilir. Organize bir şekilde onları düzenleyeceğiz. Yani zor bir tarafı yok kaptan yardımcılığının.
Yapabilirsin canım. Zor değil. Kopyala yapıştır yapacaksın. Ben zaten mümkün olduğunca hep buralarda oluyorum.Ben telden giriyorum yapabilirmiyim bildirimleri
Tmm canım olabilirimYapabilirsin canım. Zor değil. Kopyala yapıştır yapacaksın. Ben zaten mümkün olduğunca hep buralarda oluyorum.
Canım çok sağol ❤❤Yarım saat önce geldim eve çocukları uyuttum geçmiişi okudum oturuyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?