Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Paketli gıdalardan uzak durun kızlar. Özellikle form ve light yazan ürünlerden. Onların yerine sağlıklı ekmeklerinizi yiyin. Bu konuda Canan hocaya çok hak veriyorum. Paketin içine giren her şey zararlı bence.

canım ekmekler de sağlıkli değil ki bence
bugün baktım hepsi şekerlı
birde bende etiform dan 2 tane yesen tikaniyorum

Aksam menusunu gorunce ben aciktim :))) canin istemediyse ne guzel

Kolumda surekli gormek fln motive eder diye dusundum. Bir de telefon hep elimizde ustumuzde olmuyor gerci asil hareket halinde olduğumuz zamanlar oluyor aslinda ama ..

istemedi canım ya böyle bi yorgunluk vardı üstümde

Eki Görüntüle 2272526 Eki Görüntüle 2272527
Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.

çok tatlısın ya göbek falan yok dümdüz boy süper maşallah evet kilo da fark etmiş ama veririrsinyine

Kızlar ben burada olduğum sürece zaten yardımcılara çok iş düşürmüyorum, hatta hiç düşürmüyorum. Ama yaz dönemi hepimizin izin zamanı olacak. Cuma bildirimleri için müsait olmadığım günler olabilir. Organize bir şekilde onları düzenleyeceğiz. Yani zor bir tarafı yok kaptan yardımcılığının.

Ben telden giriyorum yapabilirmiyim bildirimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…