Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iki hafta üst üste kilo verince vücut kitle di bide herkesin regl dönemine geldi
evet olabiliyor bazen sağlık olsun önemli olan pes etmemek
benim hep olduğum kilo ezelden beri 54 -55 idi gayet iyi görünüyorum aslında neden vermek istiyorum yaz geliyor tatiller başlıyor ve ben yiyip içeceğim haklı olarak :) hedefimdeki kiloya düşeyim ki 55 e kadar yolu olsun
B
Bir de cocuklar kac yasinda. Uyku aliskanliklari nasil. Aksam uykusuna gectikcen sonra birakip bile cikabilirsin belki?
çocuklar 2,5 ve 4 yaşında yanlarına yatıp uyutuyorum veya dokunmam laızm masaj öpücük temas gibi zor olmuyor uyutmak o açıdan zorluk çekeceğini sanmıyorum gece uyansalar bile hemen uyutabiliyorum. Evet uyutupta çıkabilirim aynen o gün parkta iyice yorulurlar erken yatarlar
gerçekten tebrik ederim zaten birkaç kere böyle kendinle savaşıp galip geldin mi pek yapmıyorsun
Biz diyoruz canim buradan cok uzaklastin tekrar motivasyon icin sifirdan basla sanki takima ilkdefa gelmissin gibi ...listeye girmek icin uğraş.....
aynen adacım geri dönüyorum artık çünkü temmuzda muhtemelen tatile giderim dün biraz baktık neresi olsun diye endonozya ve Malezya ucuzmuş:) ama bizim için Türkiye tatili çok daha ucuz Euro yükseliyor bize yarıyor acı gerçekler
Eger guvenilir ise bence arada birak sende esinle nefes alirsin... ilk zamanlar aklin kalacak vs ama guveni tam sagladiginda ister istemez bu kadar evham yapmiyacan...
ay kıyamam kuzummmmm
Ben memlekete gittigimde ablam birak bana eşinle git gez derdi... ki ablama cok guvenirim ona ragmen rahat edemez 45 dk içinde eve geri donerdim....evlat iste baska hicbiseye benzemiyor....
evet örnek ben buradan koptum fazla almadım ama düzenim bozuldu ve sağlıksız şeyler yedim su içmedim
Çok sevinirim görüşürüz inşallah
Annemde de aynı şikayetler vardı oda bel fıtığı çıktı
Fiziksel olarak daha aktif olman gerekiyor sanırım Çok geçmiş olsun can sıkıcı ağrıdır Emin’im
Slm.kizlar ,benim izin isi belli oldu Allah nasip ederse temmuzun basinda gidicez ins acilen kilo vermem lazim
LAydLiNe ne zmn listeye dönebiliyorum ?
ohh ne güzel hani gitmiyordun bu sene ne yaptın ne ettin kopardın izni :)
Alisirsin canim ,ilkler zor olur hep sürekli telke kontrol edersin,imkanin varken degerlendir,cok seviceksin
Değerleri fikirleriniz icin teşekkürler kızlar
Çocukları ayarlayıp bakıcıyı eve çağırıp bir plan yapacağım sinema ve yemek yapacağım biraz da gezeriz alışmaya çalışacağım kendim için ve evdekiler için deşarj olmam lazım 24 saat çocuklarla birlikteyim bira nefes almak herkese iyi gelecek biyorum
İlk önce azar azar başlayacağım 1 saat gibi sonra daha uzun bırakırım
Ben yeri geliyor eşime bile bırakırken tereddüt ediyorum aklım kalıyor hemen eve gelmek istiyorum
Biraz rahat olmak laızm

midem cok rahatsiz hastayim vs de illa aliniyorlarsa. Hastaliga da alinmazlar herhalde.:))

Canım dogurana kadar emziren bir kesim var doğduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar

betuld
36 yaşındayım aslen Adanalı olmakta birlikte İstanbul Kadıköy’de doğdum büyüdüm Almanya’ya gelin geldim
2,5 ve 4 yaşında iki oğlum var ve 1 yaşında erkek kedim var
Memnun oldum Gonul. Ben de kadikoydeyim :)
Allah bagislasin yavrulari. Evde d3 kedi olmasi ne guzel. Cocuklar icin de bi sans

betuld
36 yaşındayım aslen Adanalı olmakta birlikte İstanbul Kadıköy’de doğdum büyüdüm Almanya’ya gelin geldim
2,5 ve 4 yaşında iki oğlum var ve 1 yaşında erkek kedim var

Alıştın mı Almanya ya, beni bu hayatta en korkutan şey gurbet oda üniversite de oldu alışamadım gitti başka şehire

midem cok rahatsiz hastayim vs de illa aliniyorlarsa. Hastaliga da alinmazlar herhalde.:))
Bende şimdi onu düşünmeye başladım kayinvalidemlerde bayramda yemek olmaz hep gelene ikram etmek için sarma börek tatlı olur gün içinde herkes onu yer sulu yemek pek olmuyor bende onları yiyemem kendime yemek yapıp goturucem

@ betuld kendimi tanitayim 37 yaşında 3 çocuk annesiyim değerler eğitimi ogretmeniyim büyük kızım 1 e baslayinca bıraktım ilgilenmek için kızlarım 9-7 yasindalar oğlum 10 aylık
İstanbul Kartal'da yaşıyorum aslen malatyaliyim

betuld canım iyi dusundun bende geleli iki hafta oldu kimseyi tanımadan bodoslama daldım gruba bende şimdi senle taniycam
:)) biraz merakliyim galiba :))
Orda da yaparsin olmadi basit bi mercimek corbasi fln. Yada kahvaltida ekmeksiz peynir yumurta tuketip dengelersin. Aksam da bi salata yesen corbayla oglenki sarma borek miktarini abartmadıysandengelenir bence. En azından bayram icin
Meslektasmisiz ben de ogretmenim. Okul oncesi. Memnun oldum. Grupta evli ve cocuklular agirlikta sanirim :)

Oylemi memnun oldum
Evt öyle galiba yaslarda hemen hemen aynı gibi

S sisyphos
Canım nasılsın bende giremedim sende yazmamışsın hiç iyisindir inşallah
Merhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınız UstaM , LAydLiNe , ada81 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…