Evt canım gördüm hadi bakalım hayırlı olsun ben iki ayda 10 kilo vermiştim haftada 1 kilo verme hedefin olsun ve işi sıkı tut sen daha öncede buralardaymissin basarmissin yine basaracaksin eylüle kadar fit olursunYaptim
Hii oyuzden sesin çıkmadı bölümün çok güzel ama çalışmadan olmaz sanırım bende çalışmaz çalışmaz son hafta gece gündüz çalışırdımSabah sinavim vardi ogleden sonra sinavim vardi ikinci unv sosyoloji okuyorum güyaama hic calismiyorum..
Arada carsiya ve pazara gittim suan koltuga yığıldım pertim...
Öyle mi geçiyor dersin adı hiç duymadım gerçekten cahilliğimi mazur gör lütfenBende memnun oldum canımKuran öğretmeni canım
Sabah sinavim vardi ogleden sonra sinavim vardi ikinci unv sosyoloji okuyorum güyaama hic calismiyorum..
Arada carsiya ve pazara gittim suan koltuga yığıldım pertim...
Kadıköy’de olup ta kedi sevmemek pek mümkün olmuyor biz moda da oturduk orada yoğurtçu parkı vardı elimde mama poşeti bir pisi pisi derdim bir sürü kedi gelirdi :)
Seninkilerin de Allah bağışlasın
Başta epey bir eziyet gördü ama alıştılar çok seviyorlar
eh işte ben biraz hapis hayatı yaşadım yani hep evdeydim arkadaş yok komşu yok Almanca yok sosyalleşemiyorum çocuklar ufak yada hamileyim falan çok zorluklar yaşadım şimdi şimdi feraha eriyorum Allah’a şükür
Eşim Türkiye’ye dönüyoruz derse arkama bakmadan koşarım
memnun oldum kızlar tanıştığıma
Değerler öğretmeni ne demek
daim olsun :))Ben 38 yasindayim canim... 6 yasinda kizim var.. kizimin doğumuyla birlikte calisma hayatima veda ettim...yillardir diyet topiklerindeyim sonunda emekli olmadan kilo vermeyi basardim
Ay iki ayda 10 kilo versem.. cok iyi yaaa. Haftada 1 kilo cok ideal aslinda. Su anda motivasyonum iyi heo boyle devam etse cok rahat gider aslindaEvt canım gördüm hadi bakalım hayırlı olsun ben iki ayda 10 kilo vermiştim haftada 1 kilo verme hedefin olsun ve işi sıkı tut sen daha öncede buralardaymissin basarmissin yine basaracaksin eylüle kadar fit olursun
Tam olarak bilmiyorum aslındaİnş ben Almanya da asgari ücreti merak ediyorum öyle bir ücret varsa tabi
Ayda iki kg gibi hedef koyma bence çünkü onun altında kalınca motivasyon düşüyor. 2 ayda 6 kg de ama sen fazlası için uğraş..ben bu hafta 63.9 beklerken 65.7 geldim..daim olsun :))
Ay iki ayda 10 kilo versem.. cok iyi yaaa. Haftada 1 kilo cok ideal aslinda. Su anda motivasyonum iyi heo boyle devam etse cok rahat gider aslinda
Arkadaşlar acilde ilaç yazıyorlar mı kan pıhtılaşması iğnem bitiyorda yazdırmam lazım
Hiç bilmiyorum canım
Aay ne güzel ada. Benim eşim ailesinden uzak olsa her bayram sürükler götürürdü bu anlamda çok sanslisinBiz burada sadece arkadas ziyaretleri olur 4-5 aile var.. tabii onlarda tatile bs gitmezlerse..
Kadın doğum hastanelerinde yazarlar belki.Arkadaşlar acilde ilaç yazıyorlar mı kan pıhtılaşması iğnem bitiyorda yazdırmam lazım
Hiç izne ayrilmicaktin baci. Ben de varım. Zaten bugün kendimde başladım. Bayram a 10 gün var 10 gün ağzıma surmicem dedim. Arefe günü kot alacam o yüzdenKızlar nasılınız. Sürekli ruh halim değişiyor. Ben sabah yine şekersize başladım katılmak isteyen varsa beklerim. 1 haftada çok pis kilo aldım. Sanırım günde 10bin kaloriyi bulmuşumbayrama kadar şekersize devam edicem 10 gün yaparım herhalde ya
İnşallah devam edersinKızlar nasılınız. Sürekli ruh halim değişiyor. Ben sabah yine şekersize başladım katılmak isteyen varsa beklerim. 1 haftada çok pis kilo aldım. Sanırım günde 10bin kaloriyi bulmuşumbayrama kadar şekersize devam edicem 10 gün yaparım herhalde ya
İzin aldığıma pişman değilim rahat oldu böyle. Hadi bakalım beraber yapalımHiç izne ayrilmicaktin baci. Ben de varım. Zaten bugün kendimde başladım. Bayram a 10 gün var 10 gün ağzıma surmicem dedim. Arefe günü kot alacam o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?