Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah sinavim vardi ogleden sonra sinavim vardi ikinci unv sosyoloji okuyorum güya ama hic calismiyorum..
Arada carsiya ve pazara gittim suan koltuga yığıldım pertim...
Hii oyuzden sesin çıkmadı bölümün çok güzel ama çalışmadan olmaz sanırım bende çalışmaz çalışmaz son hafta gece gündüz çalışırdım

İnş ben Almanya da asgari ücreti merak ediyorum öyle bir ücret varsa tabi

Ben 38 yasindayim canim... 6 yasinda kizim var.. kizimin doğumuyla birlikte calisma hayatima veda ettim...yillardir diyet topiklerindeyim sonunda emekli olmadan kilo vermeyi basardim
daim olsun :))

Evt canım gördüm hadi bakalım hayırlı olsun ben iki ayda 10 kilo vermiştim haftada 1 kilo verme hedefin olsun ve işi sıkı tut sen daha öncede buralardaymissin basarmissin yine basaracaksin eylüle kadar fit olursun
Ay iki ayda 10 kilo versem.. cok iyi yaaa. Haftada 1 kilo cok ideal aslinda. Su anda motivasyonum iyi heo boyle devam etse cok rahat gider aslinda

daim olsun :))

Ay iki ayda 10 kilo versem.. cok iyi yaaa. Haftada 1 kilo cok ideal aslinda. Su anda motivasyonum iyi heo boyle devam etse cok rahat gider aslinda
Ayda iki kg gibi hedef koyma bence çünkü onun altında kalınca motivasyon düşüyor. 2 ayda 6 kg de ama sen fazlası için uğraş..ben bu hafta 63.9 beklerken 65.7 geldim..

Kızlar nasılınız. Sürekli ruh halim değişiyor. Ben sabah yine şekersize başladım katılmak isteyen varsa beklerim. 1 haftada çok pis kilo aldım. Sanırım günde 10bin kaloriyi bulmuşum bayrama kadar şekersize devam edicem 10 gün yaparım herhalde ya

Hiç izne ayrilmicaktin baci. Ben de varım. Zaten bugün kendimde başladım. Bayram a 10 gün var 10 gün ağzıma surmicem dedim. Arefe günü kot alacam o yüzden

İnşallah devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…