Tebrik ederim cok guzel sonuc almissinYok canım iki ay diyetisyenle başladım Ocak ayından beri de kk dayim
Bizimkiler öyle değiller mesela. Ama eşim tarafı öyle. Dogulular ıkramliklari almayınca anlam yukluyorlar.2 hafta oldu dedin ama baslangic kilosu 82 guncele kendi basina mi indin
Ne gereksiz hareketler ya. Insanlari zora sokuyorlar..
Aynen öyle. Özel sektör de 12 saat çalıştırıp 1000 lira teklif ediyorlarAtamalar kanayan yaralar malesef bu ulkede
Yanlış anlamazsan bi yorumda bulunayim.Merhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınız @UstaM,LAydLiNe , ada81 ?
Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhalde
Malesef
keske olcseydim tam
Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))
Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhh
Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))
Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhalde
Malesef
keske olcseydim tam
Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))
Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhh
Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))
Teşekkür ederim canım sende en kısa zamanda sonuç görmeye baslarsin inşallahTebrik ederim cok guzel sonuc almissin
Hayırlı olsun zeynep ablacım
İyi misin canım nasıl gidiyor hamilelik,eşin ne tepki verdi duyunca
Istanbul,trabzon belki konya :)
Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallah
Hatta hic kesmeyebilirsin bile. Tandem emzirme deniyor. Internetten bi bak
@MadamH canim hiç kesme benim haylimdi tandem ama olmadi istedigin kadr emzirebilrsin hele ki o ilk süt kolestrum nasıl yarayacak kuzuya benimki 26 aylık halen emziriyorum
Canım dogurana kadar emziren bir kesim var doğduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar
İyi misin canım nasıl gidiyor hamilelik,eşin ne tepki verdi duyunca
Istanbul,trabzon belki konya :)
Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallah
Hatta hic kesmeyebilirsin bile. Tandem emzirme deniyor. Internetten bi bak
@MadamH canim hiç kesme benim haylimdi tandem ama olmadi istedigin kadr emzirebilrsin hele ki o ilk süt kolestrum nasıl yarayacak kuzuya benimki 26 aylık halen emziriyorum
Canım dogurana kadar emziren bir kesim var doğduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar
Sağol canım inşallahHayırlı olsun zeynep ablacım
Dun yazmaya calistim ama hata verdi surekli . Bugun tekrar deneyeyim olmazsa pc den acar yaparim bir araTeşekkür ederim canım sende en kısa zamanda sonuç görmeye baslarsin inşallah
Sende yazsana bizde görelim daha iyi oluyor
Canim herşeyde vardir bi hayir belki boylesi senin icin daha iyi olacak... suan kötü bi durum gibi görünüyor olabilir... bizlerin şer bildiklerinde hayır , hayır bildiklerimizde şer olabilir...Merhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınız @UstaM,LAydLiNe , ada81 ?
Ben 38 yasindayim canim... 6 yasinda kizim var.. kizimin doğumuyla birlikte calisma hayatima veda ettim...yillardir diyet topiklerindeyim sonunda emekli olmadan kilo vermeyi basardimAllah bagislasin 3 cocugunu da.
Kizlar ben takima yeni geldim ya musait oldugunuz zaman yazsaniz biraz bilgileri ben de tanisam sizleri :)) senden başlayayim dedim soffty :))
HahahaBizimkiler beni kesin lohusa sendromuna sokar. Akşam toplaştık annem kayınvalide vs vs biri senin ayağında çorap mı yok , diğeri diyor ani kalkma, uzanma sinirlendim
Kadıköy’de olup ta kedi sevmemek pek mümkün olmuyor biz moda da oturduk orada yoğurtçu parkı vardı elimde mama poşeti bir pisi pisi derdim bir sürü kedi gelirdi :)Memnun oldum Gonul. Ben de kadikoydeyim :)
Allah bagislasin yavrulari. Evde d3 kedi olmasi ne guzel. Cocuklar icin de bi sans
eh işte ben biraz hapis hayatı yaşadım yani hep evdeydim arkadaş yok komşu yok Almanca yok sosyalleşemiyorum çocuklar ufak yada hamileyim falan çok zorluklar yaşadım şimdi şimdi feraha eriyorum Allah’a şükürAlıştın mı Almanya ya, beni bu hayatta en korkutan şey gurbetoda üniversite de oldu alışamadım gitti başka şehire
memnun oldum kızlar tanıştığıma@ betuld kendimi tanitayim 37 yaşında 3 çocuk annesiyim değerler eğitimi ogretmeniyim büyük kızım 1 e baslayinca bıraktım ilgilenmek için kızlarım 9-7 yasindalar oğlum 10 aylık
İstanbul Kartal'da yaşıyorum aslen malatyaliyim
Benim hic bulantim olmadi bi kere kustum hamileligim boyunca oda benim yuzumden ne var ne yok yemistim mide kaldirmamistiBenim bulantım dün çoktu bugün yok, akşam çok iştahsızdım bir tabak çorba anca bugün yiyebildim bugün herşeyi yiyebiliyorum,normal mi? Bu bulantı denen şey sürekli olmuyor dimi? Tiksintiler çaya ete devam
Ben kizima hamileyken coook yogun calisiyordum gun icerisinde hamile olduğumu unuturdum bana sorarlardi hareketleri hissediyormusun yoook derdim ilk 4-5 ay hic hissetmedim... millet boyle sorunca kalktim dr gittim ben niye hissetmiyorum bu icerde ne yapiyor demistimBenim bir gün akşama kadar gidiyor bulantı dün öyleydim bugün şimdilik tık yok akşama kadar ne olacak bakalım
Şu Cuma geleydi göreydim kalp atışını,sürekli belirti olsun istiyorum
Biz burada sadece arkadas ziyaretleri olur 4-5 aile var.. tabii onlarda tatile bs gitmezlerse..Kızlar bayram da ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ikramliklari zorla nerdeyse ağzımıza sokuyorlar kv tarafında bir iki aile var yemeyince zorlarina gidiyor. Ben öyle boyle eşimin ağzına tikmayi düşünüyorum. Ona da dedim uzagimda oturma ağzına ativer hemen
Bende memnun oldum canımKadıköy’de olup ta kedi sevmemek pek mümkün olmuyor biz moda da oturduk orada yoğurtçu parkı vardı elimde mama poşeti bir pisi pisi derdim bir sürü kedi gelirdi :)
Seninkilerin de Allah bağışlasın
Başta epey bir eziyet gördü ama alıştılar çok seviyorlar
eh işte ben biraz hapis hayatı yaşadım yani hep evdeydim arkadaş yok komşu yok Almanca yok sosyalleşemiyorum çocuklar ufak yada hamileyim falan çok zorluklar yaşadım şimdi şimdi feraha eriyorum Allah’a şükür
Eşim Türkiye’ye dönüyoruz derse arkama bakmadan koşarım
memnun oldum kızlar tanıştığıma
Değerler öğretmeni ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?