Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yanlış anlamazsan bi yorumda bulunayim.
Bana yedirmedikleri kalmadi demissin ya. Bilincaltinda yediklerinin sorumlulugundan mi kaciyorsun acaba. Moralim cok bozuktu yemedigim kalmadi dersen belki kontrolun sende oldugunu hatirlayip daha etkili devam edebilirsin.
Sorunlarin da en kisa zamanda çözüme ulasir insallah.

Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhalde

Malesef
keske olcseydim tam

Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))

Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhh

Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))
Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhalde

Malesef
keske olcseydim tam

Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))

Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhh

Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))

sanırım öyle oldu. yani fıstıklı çikolata da yiyebilirdim, d, m,

İyi misin canım nasıl gidiyor hamilelik,eşin ne tepki verdi duyunca

Önce kandırıyorum sandı ikna edene kadar göbeğim çatladı sonra tabi ağzı kulaklarına vardı
Ben henüz başlamadım aşermelere ilkinde pek olmadı zaten inşallah bu da ilki gibi kolay olur

Istanbul,trabzon belki konya :)

Trabzon mu ne alakan var trabzonla

Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallah

Hatta hic kesmeyebilirsin bile. Tandem emzirme deniyor. Internetten bi bak

Çok bağlı değil memeye zaten vermesem istemez. Keserim muhtemelen

@MadamH canim hiç kesme benim haylimdi tandem ama olmadi istedigin kadr emzirebilrsin hele ki o ilk süt kolestrum nasıl yarayacak kuzuya benimki 26 aylık halen emziriyorum

Benimki çok istekli emmiyor canım. Bir yaşını geçmiş olacak keserim sanırım.

Canım dogurana kadar emziren bir kesim var doğduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar

İyi misin canım nasıl gidiyor hamilelik,eşin ne tepki verdi duyunca

Önce kandırıyorum sandı ikna edene kadar göbeğim çatladı sonra tabi ağzı kulaklarına vardı
Ben henüz başlamadım aşermelere ilkinde pek olmadı zaten inşallah bu da ilki gibi kolay olur

Istanbul,trabzon belki konya :)

Trabzon mu ne alakan var trabzonla

Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallah

Hatta hic kesmeyebilirsin bile. Tandem emzirme deniyor. Internetten bi bak

Çok bağlı değil memeye zaten vermesem istemez. Keserim muhtemelen

@MadamH canim hiç kesme benim haylimdi tandem ama olmadi istedigin kadr emzirebilrsin hele ki o ilk süt kolestrum nasıl yarayacak kuzuya benimki 26 aylık halen emziriyorum

Benimki çok istekli emmiyor canım. Bir yaşını geçmiş olacak keserim sanırım.

Canım dogurana kadar emziren bir kesim var doğduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar

Teşekkür ederim canım sende en kısa zamanda sonuç görmeye baslarsin inşallah
Sende yazsana bizde görelim daha iyi oluyor
Dun yazmaya calistim ama hata verdi surekli . Bugun tekrar deneyeyim olmazsa pc den acar yaparim bir ara

Canim herşeyde vardir bi hayir belki boylesi senin icin daha iyi olacak... suan kötü bi durum gibi görünüyor olabilir... bizlerin şer bildiklerinde hayır , hayır bildiklerimizde şer olabilir...
Hadi artık yavas yavas diyete tekrar konsantrasyon ol

Allah bagislasin 3 cocugunu da.

Kizlar ben takima yeni geldim ya musait oldugunuz zaman yazsaniz biraz bilgileri ben de tanisam sizleri :)) senden başlayayim dedim soffty :))
Ben 38 yasindayim canim... 6 yasinda kizim var.. kizimin doğumuyla birlikte calisma hayatima veda ettim...yillardir diyet topiklerindeyim sonunda emekli olmadan kilo vermeyi basardim

Bizimkiler beni kesin lohusa sendromuna sokar. Akşam toplaştık annem kayınvalide vs vs biri senin ayağında çorap mı yok , diğeri diyor ani kalkma, uzanma sinirlendim
Hahaha hamile olunca kiymetli oluyor insan...tadini cikar hergun birinden bi yemek iste..

Memnun oldum Gonul. Ben de kadikoydeyim :)
Allah bagislasin yavrulari. Evde d3 kedi olmasi ne guzel. Cocuklar icin de bi sans
Kadıköy’de olup ta kedi sevmemek pek mümkün olmuyor biz moda da oturduk orada yoğurtçu parkı vardı elimde mama poşeti bir pisi pisi derdim bir sürü kedi gelirdi :)
Seninkilerin de Allah bağışlasın
Başta epey bir eziyet gördü ama alıştılar çok seviyorlar
Alıştın mı Almanya ya, beni bu hayatta en korkutan şey gurbet oda üniversite de oldu alışamadım gitti başka şehire
eh işte ben biraz hapis hayatı yaşadım yani hep evdeydim arkadaş yok komşu yok Almanca yok sosyalleşemiyorum çocuklar ufak yada hamileyim falan çok zorluklar yaşadım şimdi şimdi feraha eriyorum Allah’a şükür
Eşim Türkiye’ye dönüyoruz derse arkama bakmadan koşarım
memnun oldum kızlar tanıştığıma
Değerler öğretmeni ne demek

Benim hic bulantim olmadi bi kere kustum hamileligim boyunca oda benim yuzumden ne var ne yok yemistim mide kaldirmamisti ama benim feci mide yanmalarim oldungunde 4-5 adet mide yanmasi icin ilac aldim 9 ay sürdü...

Benim bir gün akşama kadar gidiyor bulantı dün öyleydim bugün şimdilik tık yok akşama kadar ne olacak bakalım
Şu Cuma geleydi göreydim kalp atışını,sürekli belirti olsun istiyorum
Ben kizima hamileyken coook yogun calisiyordum gun icerisinde hamile olduğumu unuturdum bana sorarlardi hareketleri hissediyormusun yoook derdim ilk 4-5 ay hic hissetmedim... millet boyle sorunca kalktim dr gittim ben niye hissetmiyorum bu icerde ne yapiyor demistim
Dr bakti uyuyor demisti daha sonraki aylarda hep gece hissettim gunduz hep uyuyordu sanirim....

Biz burada sadece arkadas ziyaretleri olur 4-5 aile var.. tabii onlarda tatile bs gitmezlerse..

Bende memnun oldum canım Kuran öğretmeni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…