Günde 10 binKızlar nasılınız. Sürekli ruh halim değişiyor. Ben sabah yine şekersize başladım katılmak isteyen varsa beklerim. 1 haftada çok pis kilo aldım. Sanırım günde 10bin kaloriyi bulmuşumbayrama kadar şekersize devam edicem 10 gün yaparım herhalde ya
Ben 10 gün şekersiz yapamıyorum ya keşke yemeden durabilsemİzin aldığıma pişman değilim rahat oldu böyle. Hadi bakalım beraber yapalım
Yani tahmin ediyorumGünde 10 bin
Ben de yapamadım hiçBen 10 gün şekersiz yapamıyorum ya keşke yemeden durabilsem
Okadar yedim diyosunYani tahmin ediyorum
Kesinlikle çok iyi geldi.Okadar yedim diyosunarada mola iyi geliyor daha güçlü basliyorsun
sağlık ocağı diyecektim ama hafta sonuymuş bilemedim canımArkadaşlar acilde ilaç yazıyorlar mı kan pıhtılaşması iğnem bitiyorda yazdırmam lazım
Valla ben buna katılıyorum insana kal geliyor diyet diyet derkenOkadar yedim diyosunarada mola iyi geliyor daha güçlü basliyorsun
ah bu şeker niye bu kdar güzel niye bu kadar zararlı yaKızlar nasılınız. Sürekli ruh halim değişiyor. Ben sabah yine şekersize başladım katılmak isteyen varsa beklerim. 1 haftada çok pis kilo aldım. Sanırım günde 10bin kaloriyi bulmuşumbayrama kadar şekersize devam edicem 10 gün yaparım herhalde ya
Hic içimden gelmiyor çalışmakHii oyuzden sesin çıkmadı bölümün çok güzel ama çalışmadan olmaz sanırım bende çalışmaz çalışmaz son hafta gece gündüz çalışırdım
Önce kandırıyorum sandı ikna edene kadar göbeğim çatladısonra tabi ağzı kulaklarına vardı
Ben henüz başlamadım aşermelere ilkinde pek olmadı zaten inşallah bu da ilki gibi kolay olur
Trabzon mune alakan var trabzonla
Çok bağlı değil memeye zaten vermesem istemez. Keserim muhtemelen
Benimki çok istekli emmiyor canım. Bir yaşını geçmiş olacak keserim sanırım.
1. Sınıfı gectim 2ile 3 ten ders aliyorumÇalışmadan geçebiliyor musun bari dicektim sorry senin gibi akıllı biritabiki de geçer
Tam emin olmamakla beraber saat ücreti 9 küsür diye biliyorum benTam olarak bilmiyorum aslında
Ama benim yardımcı arkadaşla minijob anlaştık
Oda en az 450 Euro olmak zorunda bu konuyuMuMu85 daha iyi bilir
Yazarlar canim..Arkadaşlar acilde ilaç yazıyorlar mı kan pıhtılaşması iğnem bitiyorda yazdırmam lazım
memleketim
Sensin galiba o sürekli menüde beyaz ekmek ve pilav oluyo tam buğday yeseneMerhaba kızlar,
Dün yaşamadığını Menümü paylaşmayın hemen.misafirim var.sabahtan beri oturanların bir saniye.
Kahvaltı 07.00
1kk peynir
10zeytin
1haslanmis yumurta
Domates salatalık
Öğlen 12.00
7yk bulgur pilavı
1kase yoğurt çorbası
2kucuk salatalık turşusu
1dilim beyaz ekmek(ince)
Ara:1kase yoğurt+2yk yulaf
Aksam19.00
2yk pilav
3yk kabak ve biber kızartması
1dilim tam buğday ekmek
1kase yoğurt
Spor:8000 adım
Su:2.5 lt
Bizde sabah kahvaltisinda simit yiyerek zayiflayan tek kişiDiyette sabah kahvaltısında simit yemek istediğinizde ne kadar yiyorsunuz?nasıl dengeliyorsunuz
Abowww neresindensin ben mackaliyimAnaa bende trabzonluyum kıızzzrakibem hemşom çıktı salı günü gidiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?