Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma listeler yayınlanınca oylama başlar canım. Cumaya kadar netleşmez zannımca.
Artik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim )

ben başlarım
ne zaman başlıyorsun

Etaplar nasıl birleşiyor

Artik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim )
Ben her hafta analiz yaparım işim gücüm yok ya
Önce kilo alanları listeden çıkarırım, sonra en azından sabit gelseydi diye tekrar eklerim ama sen %2 çıkarsan zor kurtulurdu liste geçen hafta. senin kendini üzmene gerek yok

Ramazanda katilim pek olmaz canim zor ramazan sonrasi bence başlayın.... az kaldı zaten..
Ben şimdiden baslayacam
Bence kal tabiki çıkma eksi de gelse ortalama olsun ne yapalım yani geçen hafta bende çok kötüyüdum ama isteyerek olmadı spor yaptım abur cubur yemedim ona rağmen eksi geldi yuzdem
ben başlarım
ne zaman başlıyorsun
Ben bugun başlıyorum elimden geldiğince bayramda tatlı yememem lazım

Sağol canim

Hic bozmadan ilerle canim 21 gunden sonra vucudunu daha dinc hissedeceksin ve tatli egilimin gerçekten azaliyor.... ama ilk hafta zor olur ben agri kesici almistim siddetli bas agrisi yüzünden...

Hic bozmadan ilerle canim 21 gunden sonra vucudunu daha dinc hissedeceksin ve tatli egilimin gerçekten azaliyor.... ama ilk hafta zor olur ben agri kesici almistim siddetli bas agrisi yüzünden...
Ben 30 40g gun yaptım hiç yapay şeker yemeden sadece meyve ile sonra 1 hafta bozuldu şimdi 20 25 gündür hala yapay şeker yemedim ama 2 gündür hiç meyvede yemiyorum tek korkum bayram çünkü yemeyince zorla yediriyorlar başım ağrıyor deyip kacacam

ben de bayramın birinci günü başliyim bari

ya da yarın başliyim bayramın 1. günü başlarsam bozarım kesin biraz gün geçmiş olursa kıyamam bozmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…