Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar nasılsınız

nasıl bi uyku bastırdı beni anlatamam

gün bitse eve gitsem modundayım
İyiyiz canım sen nasılsın bende çok uykusuzum uyuyamadım sahura doğru yattım oğlumda gece hep uyandı sabahta kızları okula göndermek için uyandım uykusuzummm

Ada abla senin saçların çok güzel gibi hissediyorum bakım yapıyor musum hangi ürünleri kullanıyorsun
Benim saclarim guzeldi bi kestirdim küstü bana suan dökülüyor... ben bakım icin keratinli serum kullaniyorum banyo sonrasi uclarina kullaniyorum cok guzel oldu canlandi biraz...
Surekli boya oldugu icin zamanla sac canliligini yitiriyor... sen boyuyormusun saclarini boyamiyorsan aman boyama ...ne kadar gec o kadar iyi..

İyiyiz canım sen nasılsın bende çok uykusuzum uyuyamadım sahura doğru yattım oğlumda gece hep uyandı sabahta kızları okula göndermek için uyandım uykusuzummm
Uykusuzluk zor bende hic dayanmiyorum uykusuzluga simdi surekli wcye uyaniyorum uykum bölünüyor sersem gibi oluyorum..

Ben saçlarımı hiç boyamadim henüz beyazimda yok boyanın sahiden saçın yapısını bozduğunu düşünüyorum

Ben boyamıyorum kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ama şuann uzatmaya taktım kısa kestirdim yazın rahat olmak içib zaten en fazla sütyen hizasına getirip bırakıyorum. Hangi serum? Bende alayım

Ben boyamıyorum kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ama şuann uzatmaya taktım kısa kestirdim yazın rahat olmak içib zaten en fazla sütyen hizasına getirip bırakıyorum. Hangi serum? Bende alayım
Canim , benim serumun adi kerassu hair serum. Bi arastir ben burada kuaforlere malzeme satan cok buyuk bir magaza var oradan aliyorum...ozellikle kuafor malzemeleri satan yerlere bak...

Ben de baslasam ama dondurma dusunduruyor. 21 gun olmasa bilebiraz bi deneyeyimm

Akşama kendime kıymalı kabak yemeği yapıyorum yanına ne yapabilirim?? Salata olmaz malzemem yok yardım ediinnnn
Cacik guzel olur ya da sade yogurt :)
Ben yazana kadar kizlar yazmistir zaten :)

Ben de baslasam ama dondurma dusunduruyor. 21 gun olmasa bilebiraz bi deneyeyimm

Cacik guzel olur ya da sade yogurt :)
Ben yazana kadar kizlar yazmistir zaten :)
Of dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim

Of dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim
Soyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.
Esim de israr ediyor bazen . "Evet rejim yap ama arada benimle de bi top dondurma ye, o da keyfimiz olsun "fln diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…