Sanada geçmiş olsun canim...LAydLiNe kızlar ikinize de geçmiş olsun. Beni de dün yediğim baklava mahvetti. Midem hala bulanıyor. Günlerdir ağzıma sürmüyordum tatlıyı ve beyaz unu, yediğime pişman oldum.
Leslie yapasım gelmedi yaa spor yapalım mı ada ablaaSanada geçmiş olsun canim...
Canim saat 17.30 baslayacam ... sende katilLeslie yapasım gelmedi yaa spor yapalım mı ada ablaa
TamamCanim saat 17.30 baslayacam ... sende katil)
Benim esimde hic sosyal degil ancaaa elinde kumanda yaninda cayi bir ömür boyle gecirebilir benim zorlamamla geziyor....
Guldur guldur showda bir tipleme varya izlediniz mi bilmiyorum esim ayni oyle..
Otur evindeeee ne isin var diyor herkese
Ay cok yoruldum kızımın odasini dip köşe temizledim...
Bi geçmişe ucayim
Ay şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya
Pazara gittim geldim başıma güneş geçti. Ayyy görsen halimi guuc bela kalktım kabak yaptım şimdi kendimeGeçmiş olsun canim... niye boyle oldu ki...
Kolay gelsin canim... sen bayagi temizledin evi masallah ben kizimin odasini hallettim... persembede salonu halledecem...Selam kızlar
Bugün ev işleriyle uğraşıyorum ,
2 makine çamaşır yıka ser katla yaptım
Mutfak dolaplarını tezgahı buzdolabını fırını detaylı temizledim ,
çocukları yedirdim
Bugün iftara davetliyiz öyle uğraşıyorum
Bakayım listelere döneyim canım sana. Dün alıntılamışım. Anca cevaplama fırsatım oldu. Hastane ana baba günü gibi. Ramazanda rahat ederiz diye düşünmüştüm yanılmışım. Hiç boş kalmıyoruz yaa
Şimdi nasılsın canım? Geçmişi okuyamadım. Döneceğim geriye ama
Nasıl gidiyor canım başladın mı şekersize?
Yarım simit yiyordum canım ben ama sen 3/4 yiyebilirsin ilk başta. Sonra yarıma düşürebilirsin ama simit sert olandan olacak. Yumuşak açma gibi olan simitler olmuyor. Ankara simidi mi diyorlar ona bilemedim şimdi tam adını.
Teşekkür ederim canım. Kızlara söz verdim derken kız arkadaşlarıma sözüm vardı. Bu akşam kendi kızlarımı çıkartacağım inşallah
Teşekkür ederim canım sade soda içtim rahatlattı biraz.
Biz bayram tatilinde yedigöllere kamp yapmaya gidiyoruz çok eğlenceli olacak inşallah. Benim eşim İzmirli daha önce söylemiştim. O nedenle biz her yaz hem ziyaret hem tatil yapmış oluyoruz çok şanslıyız o konuda. Bir de İzmir' e giderken geze geze gidiyoruz. Kamp kuruyoruz beğendiğimiz yerlerde çok güzel geçiyor.
Benim esimde hic sosyal degil ancaaa elinde kumanda yaninda cayi bir ömür boyle gecirebilir benim zorlamamla geziyor....
Guldur guldur showda bir tipleme varya izlediniz mi bilmiyorum esim ayni oyle..
Otur evindeeee ne isin var diyor herkese
Ayyy ne guzel hayaller masallahBende çocuk odası hayalleri kuruyorum
Eylül Ekim gibi yaptırcam nasipse
Afiyet olsun canim menun harikabaya bi sessiz burası
kahvaltı 08:00
1 galeta
peynir
zeytin
domates biber sal.
1 dlm salam
öğlen 13;00
yoğurt çorbası
patlıcan yemeği
akşam 19:00
1 yumurta
1 lokma peynir
sütlü kahve
3 mil leşile
4500 adım
3lt şu
Guzel menu canim gitti mi odemlerSabah kahvaltısı 9:30
2 dilim form ekmek, 1 tabak menemen, 1 bardak altın süt
Ara
Zencefilli maden suyu
Akşam 17.00
9 10 kaşık kuru fasulye, 80 gram ton balığı
2.5 lt su
15 dk leslie 15dk pilates
Akşama bitki çayı içerim
En son dün kıyafetli wcye çıkmadan tartıldım kalkınca eksiydim cumaya kadar hiç tartılmayacam ama perşembe günü bildirim yaparım çünkü cuma 3 tane sınavım var 8.30 da okulda olmam lazım 3.sınav 17 30 da bildirim zmanına yetişememGuzel menu canim gitti mi odemler
Afiyet olsun canim menun harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?