Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim esimde hic sosyal degil ancaaa elinde kumanda yaninda cayi bir ömür boyle gecirebilir benim zorlamamla geziyor....
Guldur guldur showda bir tipleme varya izlediniz mi bilmiyorum esim ayni oyle..
Otur evindeeee ne isin var diyor herkese

Slm.kizlar ,benim izin isi belli oldu Allah nasip ederse temmuzun basinda gidicez ins acilen kilo vermem lazim
LAydLiNe ne zmn listeye dönebiliyorum ?
Bakayım listelere döneyim canım sana. Dün alıntılamışım. Anca cevaplama fırsatım oldu. Hastane ana baba günü gibi. Ramazanda rahat ederiz diye düşünmüştüm yanılmışım. Hiç boş kalmıyoruz yaa

Şimdi nasılsın canım? Geçmişi okuyamadım. Döneceğim geriye ama
Nasıl gidiyor canım başladın mı şekersize?
Diyette sabah kahvaltısında simit yemek istediğinizde ne kadar yiyorsunuz?nasıl dengeliyorsunuz
Yarım simit yiyordum canım ben ama sen 3/4 yiyebilirsin ilk başta. Sonra yarıma düşürebilirsin ama simit sert olandan olacak. Yumuşak açma gibi olan simitler olmuyor. Ankara simidi mi diyorlar ona bilemedim şimdi tam adını.
geçmiş olsun canım ay çocuklara söz verme yeterki
ölsende yapacan :)
Teşekkür ederim canım. Kızlara söz verdim derken kız arkadaşlarıma sözüm vardı. Bu akşam kendi kızlarımı çıkartacağım inşallah
Cook geçmiş olsun canim , karbonatli su icseydin canim sisligi alirdi....
Teşekkür ederim canım sade soda içtim rahatlattı biraz.
Biz bayram tatilinde yedigöllere kamp yapmaya gidiyoruz çok eğlenceli olacak inşallah. Benim eşim İzmirli daha önce söylemiştim. O nedenle biz her yaz hem ziyaret hem tatil yapmış oluyoruz çok şanslıyız o konuda. Bir de İzmir' e giderken geze geze gidiyoruz. Kamp kuruyoruz beğendiğimiz yerlerde çok güzel geçiyor.

Kızlar bugün berbat bir gün geçiriyorum bir okadar da hastayım. Başım catliyor koltuğa yığılıp kaldım
LAydLiNe kızlar ikinize de geçmiş olsun. Beni de dün yediğim baklava mahvetti. Midem hala bulanıyor. Günlerdir ağzıma sürmüyordum tatlıyı ve beyaz unu, yediğime pişman oldum.

LAydLiNe kızlar ikinize de geçmiş olsun. Beni de dün yediğim baklava mahvetti. Midem hala bulanıyor. Günlerdir ağzıma sürmüyordum tatlıyı ve beyaz unu, yediğime pişman oldum.

Teşekkür ederim canım. Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. Sağlık çok önemli. Ağrıyan yerin nereyse canın orada oluyor. Yaptığın hiçbir şeyden zevk almıyorsun. Dikkatli olmamız lazım. Midemizi çöplük gibi kullanıyoruz resmen. Ne bulursak gönderiyoruz.

Keşke yemeseydin. Ben diyeti bozunca yedikten sonra ki ruh halinden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…