çok geçmiş olsun )Canım ben rahatsızdım canımın derdine düştüm hâlâ da iyileşmiş sayılmam da
Omuz boyun arası ağrım elimde de sürekli uyuşma var, kas romatizması vardı ya hani ben de
Geçmiş olsun canım aman dikkat etgünaydın akşam uyuya kalmışım bogazım agrıyor biraz hasta olucam sanırımm
Sana da geçmiş olsun kaptanimGünaydın
Dün geçmişi okuyayım diye bir gittim yoğunluktan çıkamadım geçmişin içinden. Akşamda hastalandım. Kızlara sözüm vardı dışarı çıkıp dolaşacaktık iftardan sonra. Çıktık ama ben çok kötüydüm. Midem çok şişti. Şükür şimdi iyiyim.
Günaydın
Dün geçmişi okuyayım diye bir gittim yoğunluktan çıkamadım geçmişin içinden. Akşamda hastalandım. Kızlara sözüm vardı dışarı çıkıp dolaşacaktık iftardan sonra. Çıktık ama ben çok kötüydüm. Midem çok şişti. Şükür şimdi iyiyim.
Geçmiş olsun canımGünaydın
a aaa niye gittin ustam yaaaİyi Geceler Kızlar
Veda etmeye geldim
Çok teşekkür ederim beni kabul edip misafir ettiniz.
Çok mutlu oldum kısa bir süre burada olsamda...
İşlerim yoğunlaşacak maalesef gelemem zaman ayıramam o yüzden megul etmıyeyım takımı..
Hepinize bol bol eksiler diliyorum..
Şimdiden bayramınız kutlu olsun.
Kk ya girdigim an gelir arada selâm ederim..
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canımSağ elim sağlam çok şükür, sol elimi de yarım yamalak kullanıyorum işte
geçmiş olsun kaptanGünaydın
Bi tuzlu suyla ya da kekik çayıyla gargara yap boğazdaki mikropları öldürüyor canım geçmiş olsungünaydın akşam uyuya kalmışım bogazım agrıyor biraz hasta olucam sanırımm
Cook geçmiş olsun canim , karbonatli su icseydin canim sisligi alirdi....Günaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Allah başka dert vermesinAy şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya
Valla aynı benAy şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya
amin de ışte bütün yazı 4 duvar arasında geçirince insanAllah başka dert vermesin
yalnız değilmişim ama çok bunaldimValla aynı ben
Bu arada diyet nasıl gidiyor 59 oldunmu? Sen spor yapıyor musun yoksa gün içinde çok mu hareketlisinamin de ışte bütün yazı 4 duvar arasında geçirince insan
yalnız değilmişim ama çok bunaldim
Diyet iyi gidiyor dün 59.8 iftara doğru 59.5 u gördümBu arada diyet nasıl gidiyor 59 oldunmu? Sen spor yapıyor musun yoksa gün içinde çok mu hareketlisin
Geçmiş olsun canım aman dikkat et
a aaa niye gittin ustam yaaa
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
geçmiş olsun kaptan
Bi tuzlu suyla ya da kekik çayıyla gargara yap boğazdaki mikropları öldürüyor canım geçmiş olsun
Diyet iyi gidiyor dün 59.8 iftara doğru 59.5 u gördüm
Spor yapamıyorum dyt ben söyleyince yaparsın dedi cok asiri hareketli değilim ama küçük kızım var ne kadarsa o kadar iste
Canim süt icin,dere otu ve bakliyat öneririm özellikle bulgurHerkese iyi gubler. Benim kucuk dungece canavar kesildi uyutamadim bi turlu. Dun dr zaten oruca niyet etmedim. Sutum azaldi biraz sanki. Ara verdim.
Oruc olmayinca ne yiyecegimi sasirdim , gece de aliskanlik hemen bir seyler atistirmaya gitti elim. Benim asil kilo alma sebebim. Gece uyumayip yemek yemek..
Neyse hafif atlatiim. Simdiye kadar su ictim sadece . Bakalim ne yiycem bugun kafam karisik. Hem yemek istemiyorum. Hem de orucu biraktim sütüm olsundiye boşuna mi diyorum. Bol su icip yaninda kucuk porsiyonlu saglikli sık arayla ogunler yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?