- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Besyo, hemşirelik, sağlık yönetimi bunlardan birinihangi bölümü düşünüyorsun ?
Bende çok aciktim bugün. Hareket halindeydim çok ondan olabilir. Ne güzel işte severim ben misafirlikleriBen bugün günlük işleri yaptım yine yemek bulaşık çamaşır .. akşama yine bir yere gidiyoruz bugün çok acıkıyorum yine ya
Osmaniye canim..Nerd oturuyorsunuz.
Aslinda bazi baharatlari fln da buzdolabjna koymak lazkm diyorlar
Bencede super olur bunlarin önü açık... mutlaka geçiş yap derim canimBesyo, hemşirelik, sağlık yönetimi bunlardan birini
Teşekkür ederim canimBu arada çok geçmişolsun ada ablaada81
Evet kesinlikle bende o yüzden istiyorum hemde daha zevkli olurBencede super olur bunlarin önü açık... mutlaka geçiş yap derim canim
İnşallah benim babamda şeker hastası önceden hap kullanırdı şimdi içmiyor bile düzenli yürüyüş yapiyo Benim anne tarafında da bana tarafında da şeker var cook iyi korumam lazım kilomuTeşekkür ederim caniminsallah diyetini uygularda düşürür sekeri
Bende herşeyimi dolaba koyarım çabuk tuketemiyorum kötü oluyor ama dolapta uzun sürede kalsa hiçbir şey olmuyorBuranin iklimi cok sicak canim bulgurlari bile buzdolabina koymak zorunda kaliyorum yazin yoksa kötü oluyor.. ozellikle sicak yerlerde yasayanlara 2 dolap şart valla...
Ellerine sağlık canim , ıstanbul orucunu actiginda ben cayimi iciyor oluyorum.. wayyy simdi yiyorlar diyorum herseferindeBende bugün çok yoruldum benim odamı ve kizlarimin odasını temizledim camları sildim perdeleri yıkadım vs temiz oldu
Ama ben bittim lütfen bugün çabuk akşam olsun şuan buz gibi içecekler içmek istiyorum
Tonbalik salatahiç birşey yiyesim yok ya
açım aslına ama ne yiycem bilmiyorum
Aynen bizde oyle herseyi cabuk tuketemiyoruz...Bende herşeyimi dolaba koyarım çabuk tuketemiyorum kötü oluyor ama dolapta uzun sürede kalsa hiçbir şey olmuyor
Kaptanin menusunden bugun bende mi yesem diye düşünüyorumBugün menü vermesem olurmu
O kadar da değilKaptanin menusunden bugun bende mi yesem diye düşünüyorum
Belki yesek sabit cikariz boyle az az yiyoruz tarti yüzümüze gülmüyorO
O kadar da değil
Iyide bu menuyu niye vermek istemedin ki ?Sabah kahvaltı 7:15
1 kase nesfit, 1 avuç kiraz
Öğlen 12:40
1 kase nesfit tarçınlı zerdeçallı
1 Kase erik
Akşam 17:00
10 kaşık kıymalı kabak ve patlıcan yemeği, 4 kaşık kinoa pilavı
2 lt su
Spor yok
Vereyim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?