Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

peynir domates istedi canım
gidip onu yiyin bari çok sıcak zaten
et tavuk çekilmez

Ebru ya koptum gittim bir türlü motivasyonu sağlayamıyorum
Birde tatile gitme düşüncemiz var birkaç güne belli olacak o yüzden ayaklarım yerden kesik hiçbirşey konsantre olamıyorum
Kendime şöyle birşey yaptım en azından geç yemiyorum suyumu yeşil çayımı ihmal etmiyorum şimdilik bu kadarını oturtabildim tatile kadar kg korumak amacım 55 kg bu arada

aslında iki gün falan dinlenince geçiyormuş.. bir haftadan uzun sürerse doktora gidin diyorlar. şeker de tetikliyormuş bu ağrıyı.. bu aralar her yerde karşıma çıkıyor bu şeker de
canım naçizane fikrim.. her geçen gün sağlığından gidiyor. Doktor işini erteleme. Dünyadaki ölüm sebeplerinin ilk sırası Şekermiş..
bence de kalorisi değişmez. Ama tam katı Kıvamlı yumurta ben de yiyemiyorum, Boğaz’ımı tıkıyor sanki.
benim büyük kız da tatlıyı seviyor. Şimdilik kilo problemi yok ama bu alışkanlığı değiştirmek için mücadele ediyorum sürekli.
güzel canım, öğrencisin sen. Kaçamaksız atlatmışsın.

Ben kizima su siniri koydum cok şükür uyuyor... sadece aksamlari yemek sonrasi 1 adet istediği bi tatli yiyebilir... sirf onu yemek icin aksam yemeğini bitiriyor

Ellerine sağlık canim , ıstanbul orucunu actiginda ben cayimi iciyor oluyorum.. wayyy simdi yiyorlar diyorum herseferinde )
Canakkaleyi cok istiyorum tayin icin ama her ramazan vazgeciyorum
Ay sahimi ne güzel en son demi

Kızlar menum
Sabah 10.30
2 has yum
domates salatalık az peynir
7 zeytin çay
2 dil form ekmek

Ara 15 de
1 elma 1 şeftali sütlü kahve

Akşam 17de
10 kaşık kabak yeşillik
Domates salatalık 1 bardak ayran

Su 2 lt
Spor 30 dk leslie

Benim annem de babaannemde şeker hapı kullanıyorlar annem ben diyete başladığımdan beri kendiside dikkat ediyor ve benden tüyolar alıyor bu sene ilk defa ramazanda kilo verdim diyor

Benim annem de babaannemde şeker hapı kullanıyorlar annem ben diyete başladığımdan beri kendiside dikkat ediyor ve benden tüyolar alıyor bu sene ilk defa ramazanda kilo verdim diyor
Cok guzel masallah.. benim hatam sahura kalmamak oldu yoksa metabolizmam durmaz kilo vermeye devam ederdim... seneye ramazan kismet olursa sahura kalkacam

Bugün menü
Sahur 23.30
Semizotlu cacik
2 kuru erik
7 findik

Aksam iftar 19.53
2 kuru erik
Menemen
3 yeşil zeytin
2 yk manti
2 adet kızarmis form ekmek
4 yk yogurt

Ara
1 avuç kiraz

2 lt su LAydLiNe

Spor
45 dk tempolu yürüyüş yapildi...

@UstaM @Neredeyimben @sisyphos @zambak86 Kızlar nerelerdesiniz? Bi ses verin bakayım. Bildirimde yapmadınız bugün.

3oglanannesi Canım seninde sesin soluğun çıkmıyor. İyi misin nasıl gidiyor?
Çok sağol canım merak edip sorduğun için. Elhamdülillah.cok iyiyim.hersey yoluna girdi şükür atlattım hayırlısıyla. Ama epey kilo da aldım malesef bu arada.kendimi düzenekoyup veremiyorumda bakalım. Bayramdan sonra toparlarim ins.kendimi.siz napiyrosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…