Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 burgu peynir+yarım kk süzme peynir
Domates
1 dilim Eti form ekmek
7 zeytin

14:45 3 hurma+1 kayısı +2 yk yoğurt
16:00
közlenmiş 1 patlıcan ve 3 kapya biber
Maydanoz ve soğanla salata

Akşam 19:52
1 kase mercimek çorba
3 yk salata
1 yk et sote
el ayası kadar pide

2 lt su

Afiyet olsun canim

Bu ara İstanbul'da çok sıcak şöyle tüm camları açıp cereyan ettiricen de çocuklari çarpar diyede açamıyorum evimde güney cephe sıcak
Şu iki günlük sıcaklar beni fena carpti bütün eklemlerin ağrıyor acaba susuzluktanmi

Bizde iyiyiz cok şükür.... sen iyilestin mi o sureci atlattin insallah...kilo ne alemde ?
Çok şükür iyileştim canım.ama kiloyu hiç sorma.moral bozukluğu. Hareket edememe derken 4 kilo almışım bu 3 aylık süreçte. Şuan 60 kiloyum malesef.buraya gelmeye de yüzüm yoktu.girsem mi deyip tel.i elime alıp vazgeçtim hep buaksam dedim yinede bi gireyim..biraz kilomu toparlamaya calisicam öyle gelicem araniza inş. Toparlayamazsamda gelicem toparlarsamda bakalım...

Bence direkt bizlerle basla kendim toparliyayim dedikce olmuyor...

Menüm
Sahur
1 dilim eti form

İftar : 1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
7 yk yumurtalı fasulye kavurması
3yk bulgur pilavı
5 yk çoban salatası

Su 2 lt
Spor temizlik

Güzel hafif bir menü afiyet olsun canım sporun da var daha ne olsun

Gittikçe vücud direnci düşüyor sanırım...artik benimde hic halim yok bugun zorla 45 dk tempolu yürüyüş yapıldı...cunku burada hava cook sicak suan cok terliyorum...
Ya bence sicaklardan iki gun oncesi boyle degildim ne zaman sıcaklar başladı gücüm düştü

Gittikçe vücud direnci düşüyor sanırım...artik benimde hic halim yok bugun zorla 45 dk tempolu yürüyüş yapıldı...cunku burada hava cook sicak suan cok terliyorum...
Aynn benimde öyle vücudum düştü iyice bayram tam bayram olacak

Bence direkt bizlerle basla kendim toparliyayim dedikce olmuyor...
Bakalım canım. Önce kendimi bi test edeyim de.hazir olmam lazım.bayramdan sonra devam ederiz inş...mezun olan oldumu bu surecte. Merveyle gönül olmuştur diye tahmin ediyorum.

En son 54 degilmiydin canım sen.bende mezun olmussundur diye düşünüyordum. Hedefini mi aşağıya çektin. Nasılsın bu arada.

Bakalım canım. Önce kendimi bi test edeyim de.hazir olmam lazım.bayramdan sonra devam ederiz inş...mezun olan oldumu bu surecte. Merveyle gönül olmuştur diye tahmin ediyorum.
Evet onlar mezun oldu canim... bende 55 olursam bende mezun olacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…