Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canim , sizinde bayramınız kutlu olsun... oğluna sınavlarında şimdiden başarılar... dogru yazlikta çalışamaz insani akli kayar

Bolu, Mengen’deyiz şu an. Az kaldı yedigöllere. Kamp yapacağımızı daha önceden söylemiştim. İnternetten okuduğum kadarıyla internet çekmiyormuş oralarda. Gelemezsem haberini olsun merak etmeyin. Baklavalardan uzak durun olur mu

Menüm
Sabah 9 buçuk
4 kepekli galeta
1 su bardağı kefir
3 ceviz
3 kuru kayısı

Ara
1 kase erik ve kiraz

Akşam
2 kabak 2 patlıcan karnıyarık
4 kasap köfte ızgara 1 dilim mangal sucuk
1 kase yoğurt

Su 2

Şimdilik hiç baklava yemedim

Sabah spor yapamadim ... şimdide her an birileri gelir diye spor yapamiyorum oyle suslu püslü oturuyorum... sporu ozledimmmm

Sabah spor yapamadim ... şimdide her an birileri gelir diye spor yapamiyorum oyle suslu püslü oturuyorum... sporu ozledimmmm
Bende sabah annemdeydim öğlen hala larda simdi de gorumcedeyiz gelsin baklavalar gitsin borekler allah affetsin aksam eve gidince detoks suyu yapicam ayaklarım şişti öğlen sıktı ayakkabılar bizim gezme işi bitti sayılır belki yarın anneme tekrar uğrarım ama belli olmaz evde de oturabiliriz

Nasıl yapıyorsun detoks suyunu

KıZlar burası bi muhteşem. İnternet var ama yine de çok gelemem öptüm hepinizi kaçamak yapmayın ben sizin yerinize yaparım

Ohhh sefan olsun bayram sonrasi hepimizi bir telaş alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…