Sağol canim , sizinde bayramınız kutlu olsun... oğluna sınavlarında şimdiden başarılar... dogru yazlikta çalışamaz insani akli kayarkoskocaman 9 günlük baram tatilini yazlık yerine evde geçiriyorum.
çünkü oğlumun finalleri başlıyor 17 haziranda, ve yazlıkta ders çalışamazmış paşam... arkadaşları rahat bırakmazmış... tabiki de onu bırakıp gidecek değilim... kafa dinleyeceğim ben de...
işin komiği, biz zaten buralı değiliz, ve tanıdığım herkes şehir dışına çıktı
ben de balkonda kitap keyfi yapıyorum...
herkese iyi bayramlar bu aradaLAydLiNe ada81 @Anka @asya_01 @merryangel ve buraya yazmayı unuttuğum tüm hatunlar
teorik olarak saat itibari ile bugün bayram sonuçta
Bizde gec yattik babamla sohbet muhabbet saat 2 de yattikUyumaliyim Ramazanda gece geç yatmalara alisiyorum sonra bayram günü zombi gibi geziyorum
Bolu, Mengen’deyiz şu an. Az kaldı yedigöllere. Kamp yapacağımızı daha önceden söylemiştim. İnternetten okuduğum kadarıyla internet çekmiyormuş oralarda. Gelemezsem haberini olsun merak etmeyin. Baklavalardan uzak durun olur mu
OlurSessizlik hakimaypare ackerman acaba ikili yarisi haftaya mi ertelesek pek tadi olmayacak gibi kimse yok.. herkes hakli olarak bayram kosusturmasinda ....cuma gunu kilo bildirir eşlesme mi yapsak ?
Bende sabah annemdeydim öğlen hala larda simdi de gorumcedeyiz gelsin baklavalar gitsin borekler allah affetsin aksam eve gidince detoks suyu yapicam ayaklarım şişti öğlen sıktı ayakkabılar bizim gezme işi bitti sayılır belki yarın anneme tekrar uğrarım ama belli olmaz evde de oturabilirizSabah spor yapamadim ... şimdide her an birileri gelir diye spor yapamiyorum oyle suslu püslü oturuyorum... sporu ozledimmmm
Nasıl yapıyorsun detoks suyunuBende sabah annemdeydim öğlen hala larda simdi de gorumcedeyiz gelsin baklavalar gitsin borekler allah affetsin aksam eve gidince detoks suyu yapicam ayaklarım şişti öğlen sıktı ayakkabılar bizim gezme işi bitti sayılır belki yarın anneme tekrar uğrarım ama belli olmaz evde de oturabiliriz
Nasıl yapıyorsun detoks suyunu
İyi olur aslindaSessizlik hakimaypare ackerman acaba ikili yarisi haftaya mi ertelesek pek tadi olmayacak gibi kimse yok.. herkes hakli olarak bayram kosusturmasinda ....cuma gunu kilo bildirir eşlesme mi yapsak ?
Ohhh sefan olsun bayram sonrasi hepimizi bir telaş alacakBende sabah annemdeydim öğlen hala larda simdi de gorumcedeyiz gelsin baklavalar gitsin borekler allah affetsin aksam eve gidince detoks suyu yapicam ayaklarım şişti öğlen sıktı ayakkabılar bizim gezme işi bitti sayılır belki yarın anneme tekrar uğrarım ama belli olmaz evde de oturabiliriz
Sen yedinmiOhhh sefan olsun bayram sonrasi hepimizi bir telaş alacak
1 adet seker pare yedimSen yedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?