Ha yani bana diyordun ya “bizi yüzdesiyle dövecekmiş” unutmadım unutmam :))Evett, spor biraz aksadı sınav o bu derken yarın devam
Unutma kötü Bişey demedim ki gaza gel diye dedim yiyip yiyip öyle deyince çünkü sürekli kaçamak yapıyordunHa yani bana diyordun ya “bizi yüzdesiyle dövecekmiş” unutmadım unutmam :))
Gözüm üstündeUnutma kötü Bişey demedim ki gaza gel diye dedim yiyip yiyip öyle deyince çünkü sürekli kaçamak yapıyordun
Ne anlamdaGözüm üstünde
Spor candir canim yapYa ada yaaaaaa bana çılgınlar gibi spor yaptıracaksın illaki
Biliyorsun ki ben gazla çalışıyorum
Başlıyoruz canimmm
Diğer hafta kapısalim spordaİnşallah canım bende bu hafta spor yapamam eşim evde bayram bir yerlerde oluruz ama haftaya full yaparım inşallah
Canım ben kapaliyim çok üstüme oturmaması lazım ama aldığım tam olduCanim gule gule kullan , ama sana 40 rahat olur ben senin kilondayken 40 -38 arasi giyiyordum ...
Sağol canım sanada iyi bayramlarSelam kızlar nasılsınızherkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
soffty Rumeysanın Durumunda senin sonuçlarını gördüm maşallah en çok incelme sen yaşamışsın galiba
Ben kapalı değilim ama bende üstüme oturacak şeyler giymiyorum dökümlü giyerim hep. Güle güle giy canımCanım ben kapaliyim çok üstüme oturmaması lazım ama aldığım tam oldu
Aynen canım yaaaa 3 gün tuttum 6 gün ara verdim son iki günüm gittiKötü olmuş başta ve sonda olunca çok borç oluyor
İnşallah @zulal83 de sorun yoktur hâla gelmemiş siteyeYarışmaya katılacaklar :
ada81 asya_01 @papatya1994
aypare ackerman soffty zulal83 @Mavikus_ Gonul83 zeyneppk @betuld
Atladigim yok sanırım amazulal83 cumadan beri girmedi
@papatya1994 birşey demedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?