Yarışmaya katılacaklar :
ada81 asya_01 @papatya1994
@MrsParanoidsoffty @zulal83 @Mavikus_ @Gonul83 zeyneppk @betuld
Atladigim yok sanırım ama @zulal83 cumadan beri girmedi
@papatya1994 birşey demedi sanırım
İşlerini yetiştiremeyen bi ben miyim yaaaaa
Canım rakipler yaptık bir haftada kim çok kilo verecekNe yarışması ben birşeyler kaçırdım sanırım bayram hazırlığından buraya bakamadım.
Canım bu ara çok hedefsizim bide bayram haftası bide regl haftam hepsi üst üste geldiBaşlıyoruz canimmmbu haftaki hedef ne senin
Bayram haftası ya canım herkes yogunBen çok sık gelmiyordum ama pek te bir muhabbet kaçırmamışım bu ne ayol kimse yok
koskocaman 9 günlük baram tatilini yazlık yerine evde geçiriyorum.
çünkü oğlumun finalleri başlıyor 17 haziranda, ve yazlıkta ders çalışamazmış paşam... arkadaşları rahat bırakmazmış... tabiki de onu bırakıp gidecek değilim... kafa dinleyeceğim ben de...
işin komiği, biz zaten buralı değiliz, ve tanıdığım herkes şehir dışına çıktı
ben de balkonda kitap keyfi yapıyorum...
herkese iyi bayramlar bu aradaLAydLiNe ada81 Anka asya_01 merryangel ve buraya yazmayı unuttuğum tüm hatunlar
teorik olarak saat itibari ile bugün bayram sonuçta
Ay bende kuş üzümlü çok seviyorum bak şimdi canım istediSağol canım cumlemize
Bayramda sarma hep bizde geleneksel ....aksamdan hazırlayıp dolaba atarim sabah pişirmesi kolay olur....pirincli yapacagim icin ben yemem zaten ... kendime yesil mercimek salatasi yapacam ozledim valla
Canim tesekkurler bir iki kişi daha var benim gibiSelam kızlar nasılsınızherkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
soffty Rumeysanın Durumunda senin sonuçlarını gördüm maşallah en çok incelme sen yaşamışsın galiba
Bende arife günü şu böreği yapaimmi dedim bayram sabahı için ama hiç yapmadım şimdiye kadar cesaret edemedim sucuklu börek yaptım bendeBugün çok yoğun bir gündü
Alışverişe gittim eve geldim kv ye gittik su böreği yaptık birlikte .iftara misafirler vardi sohbet muhabbet güzeldi sonra başka misafirler geldi 1 e doğru eve geldik çocukları yıkadım şimdi geçmişe bakıyorum
sende bendensin herkes sevmez sarmada üzüm tatlı oluyormuş bende tatlıyla tuzlu ekşi şeyleri bir arada severimAy bende kuş üzümlü çok seviyorum bak şimdi canım istedi
Bende severimsende bendensin herkes sevmez sarmada üzüm tatlı oluyormuş bende tatlıyla tuzlu ekşi şeyleri bir arada severim
Tmm canım annemden öğrenip yazarım ben haslayan kişi olduğum için tarif aklımda değil öğrenir öğrenmez yazarimBende arife günü şu böreği yapaimmi dedim bayram sabahı için ama hiç yapmadım şimdiye kadar cesaret edemedim sucuklu börek yaptım bendeama bogreyin tarifini istiyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?