Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Et ile salata sebze ıle yoğurt...Bak bunu bilmiyor düm

Et ile salata sebze ıle yoğurt...Bak bunu bilmiyor düm
Birde ara öğün olarak eğer hem tatlı olsun hem metabolizmam hızlansın dersen, şekersiz bir fincan metabolizma hızlandırıcı türk kahvesi yapıyorsun. Tarifi 1 tk türk kahvesi 1 fincan su 1 tk hindistan cevizi yağı. Yanına 2 kare kakao oranı yüksek bitter çikolata. Bunu yaparsan o gün ekmeği bir dilim azaltabilirisin

Napiyorsunuz kızlar. Ben oğlumu yikadim ufak tefek isleri yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Regl oldum diye hem baş ağrım var hemde çok gerginim.
Elim kolum kalkmiyor bi kahve ictim ama
kendine gelemedim karnında göbek bolgemde değişik bi ağrı var sanki iğneyle içimi çiziyorlar gibi

Yazdım bu tarifi defterime böyle sağlıklı tarifleri not alıyorum

Elim kolum kalkmiyor bi kahve ictim ama
kendine gelemedim karnında göbek bolgemde değişik bi ağrı var sanki iğneyle içimi çiziyorlar gibi
Neden ola ki... yorgunluk bayram yorgunluğu dur. Bende şimdi paşa uyusun leslie ye gececem

Sabah 10.15
1 bardak süt, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık ,3 ceviz, 3badem

Ara
1Kase yeşil erik

Akşam 17.30
6 kasap köfte, 1 bardak ayran

2lt su
30 dk yürüyüş

Akşama da 30 dk yapacam yapınca yaptım derim
LAydLiNe

Merhaba herkeseee ...
Moralim bozuk habire yiyorum... moralimin bozuk olmasinin nedenide habire yemem tartilmiyorumda kaçıyorum..
Yarindan itibaren sabah sporuna basliyorum...
Bugun babami gonderdim biraz evi toparladim pazara avmye gittik.. yaz icin kizimi satranç ve zeka oyunlari kursuna yazdiracam onlarla görüştük haftada 1 günmüş kurs......
Yarin genel temizlik yapacam... sabah 8 de kalkip spora basliyacam sonra temizlik .. 12 temmuza az kaldi 55 olmak istiyorum artikkkkk

Üzülmeeee yarın toparlarsın... Olsun kısa bir mola vermiş oldun

Midem büyüdü resmen ama söz yarindan itibaren yeme işini duzenliyorum duzenli menu verecem....en kisa surede mezun olacam yarindan itibaren meyve dahil sekerli seyler yemiyecem...
O kadar da kısma. Böyle çok kısınca sonra mutlaka bi yerden patlak veriyo. Haftada 3 4 gün 1er porsiyon ye bence

Ada o yeme hissi benden hiç gitmedi midem küçüldü ama yeme hissiz kesilmedi napicaz böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…