Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet haklısınnn :) akşama düzelticiğimmmmmm . Bi anda öyle düşünemedim görünce keki böreği sanrm:)
Bence bir an önce kes ben mesela diyet moduna girene kadar çok zorlandım.1 haftam yarın diyet yapacam onu da yiyim bunu da yiyim diye geçti. Her gün yarın baslayacam deyip yedim. En son buraya geldim hiç vakit kaybetmeden kesmen lazım. .

Canimmm evt motivem düşük yedikce kendime kızıyorum moralim bozuluyor modum düşüyor
Seni cok iyi anliyorum ama bi yerden tekrar başlaman gerekiyor hadi bugun son olsun yarin temiz sayfa ac... sen kiii o kadar kilo verdin basardin simdi yeniden toparlayabilirsin....
Evet bir iki gun yemek ataklarin vs olacak sadece sabir... ben iki gundur savasiyordum şükür bugun daha iyiyim )) hadi zeynep seni burada daha cok görelim...

Kızlar selam öğle yemeğim 2 dilim kek +2 dilim börek şekersiz çay .. annemdeyim ama ondan
Canim , sen daha once diyet yapiyormuydun bize katilmadan once??... kendini diyet moduna hazirlaman icin once belli bir sure cislardan uzak durmani öneririm... ilerleyen gunlerde kilo verdikce 1 dilim olabilir gunu dengelersin...

Evet taabii herkesin kendine göre sıkıntısı derdi oluyor. Benimde 3 yıl çocuğum olmadı neeleer yaşadım çocuk oldu çok şükür annem felç oldu ordada bir sınavdan geçtim sonra eşim askere gitti cocugumla perişan oldum. Bazılarının ballı olduğunu düşünüyorum bende ama olsun şunu bil ki hep böyle kötü olmicak bu gidişat değişecek sabırla tevekkulle atlatacaz inşallah. Şu an kaynanam gilin yüzünden sıkıntımız var eşimle. Dün görsen sinirden cildiracaktim. Burda da anlatamıyor ınsan.en az hasarla atlatmaya calis arkadaşım. Boosveer de gec

Ohh ne kaynatmissiniz bugün eşim ızinli pazar alışveriş i spor derken bu vakit oldu kızlar. Herkes toparlanıyor çok şükür bayram sonrası bir demornize oluyor ınsan ister istemez. Kurban bayramı 2. Hedefimiz olsun kızlar. 65 i göreyim altına ne kadar dussem kardır diyorum.

Kurban Bayramı 11 14 Ağustos dimi. O zamana benim hedefim 57

Suan 64.3 üm en son 63.9 dum 400 gram artıyım ama diyetle alakam yok canımın ıstedıgın yiyorum cok sukur almadım.. Bugun tekrardan dıyete gırdım inşallah.. Ama buraya gelemiyorum onun ıcın izine ayrılmak ıstıyorum. ada81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…