herkes nerede spor mu yapıyorsunuzzzhadi bende spora kaçıyorummmm
bende yemek yedim geldim
Canimmm evt motivem düşükzeyneppk canım sende bu aralar durgunsun herşey yolunda mı ?
Bence biraz bahane bulmuş gibisin. Mesela yiyim ayip olmasın diye 1 kek 1 börek olabilirdi ama 2 see tane olmuş.Kızlar selam öğle yemeğim 2 dilim kek +2 dilim börekşekersiz çay .. annemdeyim ama ondan
Evet haklısınnn :) akşama düzelticiğimmmmmm . Bi anda öyle düşünemedim görünce keki böreği sanrm:)Bence biraz bahane bulmuş gibisin. Mesela yiyim ayip olmasın diye 1 kek 1 börek olabilirdi ama 2 see tane olmuş.
Bence bir an önce kes ben mesela diyet moduna girene kadar çok zorlandım.1 haftam yarın diyet yapacam onu da yiyim bunu da yiyim diye geçti. Her gün yarın baslayacam deyip yedim. En son buraya geldimEvet haklısınnn :) akşama düzelticiğimmmmmm . Bi anda öyle düşünemedim görünce keki böreği sanrm:)
Olur olur benimde çook güzel hayallerim var10 temmuzda 60 olma hayalim var hayaller gerçek olur inşallah
Seni cok iyi anliyorum ama bi yerden tekrar başlaman gerekiyor hadi bugun son olsun yarin temiz sayfa ac... sen kiii o kadar kilo verdin basardin simdi yeniden toparlayabilirsin....Canimmm evt motivem düşükyedikce kendime kızıyorum moralim bozuluyor modum düşüyor
Canim , sen daha once diyet yapiyormuydun bize katilmadan once??... kendini diyet moduna hazirlaman icin once belli bir sure cislardan uzak durmani öneririm... ilerleyen gunlerde kilo verdikce 1 dilim olabilir gunu dengelersin...Kızlar selam öğle yemeğim 2 dilim kek +2 dilim börekşekersiz çay .. annemdeyim ama ondan
Evet taabii herkesin kendine göre sıkıntısı derdi oluyor. Benimde 3 yıl çocuğum olmadı neeleer yaşadım çocuk oldu çok şükür annem felç oldu ordada bir sınavdan geçtim sonra eşim askere gitti cocugumla perişan oldum. Bazılarının ballı olduğunu düşünüyorum bende ama olsun şunu bil ki hep böyle kötü olmicak bu gidişat değişecek sabırla tevekkulle atlatacaz inşallah. Şu an kaynanam gilin yüzünden sıkıntımız var eşimle. Dün görsen sinirden cildiracaktim. Burda da anlatamıyor ınsan.en az hasarla atlatmaya calis arkadaşım. Boosveer de gecHepimiz bir şekilde sınav veriyoruz canım, haklısın. Ben hep şöyle düşünürdüm, kötü bir şeyler olunca sonrasında başka iyi şeylere sıra gelir veya hayatımızda bazı şeyler kötüyse diğer bazı şeyler iyi olur diye. Özellikle son 3 senem çok kötü geçti. Hep olumsuzluk hep kötü şeyler. Hep bu kadar şeyin arkasından iyi bir şey olur diyorum ama olmuyor. Artık hayatta bazı insanların şanslı bazılarının da hep şanssız olduğunu düşünüyorum. Ama bir şekilde geçiyor hayat. Ben de moralim bozulunca ya tamamen yemeğe saldırırım ya da hiç yiyemem.
Ohh miss eline sağlık. Bende sporumu yaptım dusumu aldım. Bir kahve yaptım. Akşam a kahvaltı hazirlicamSpor yapıldıduşumu aldim simdi yemek hazırlığına basliyacam bugun firinda baget yapacam kendime ev halkinin yemegi var...
Kurban Bayramı 11 14 Ağustos dimi. O zamana benim hedefim 57Ohh ne kaynatmissinizbugün eşim ızinli pazar alışveriş i spor derken bu vakit oldu kızlar. Herkes toparlanıyor çok şükür bayram sonrası bir demornize oluyor ınsan ister istemez. Kurban bayramı 2. Hedefimiz olsun kızlar. 65 i göreyim altına ne kadar dussem kardır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?