Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladim canim, buraya gelemesende diyeti birakma emi başa dönmek kötü.... ne zaman istersen ugra sohbete katıl canim

Yok canım 58 e kadar bırakmam inşallah suan bile kilo almasamda hemen gobek şişti tatlı yedınmı cok ıstah acılıyorya
Aynen canim tatli cok istah açıyor... bide küçükken aman yemekten once cikolata yeme istah keser diyorlardi nekadar yalanmis

Çok haklısın daha önce başardım yine basarabilirim inşallah canım iyiki varsın
Çocuklarda evde düzen oturtacagim inşallah ev çabuk dağılıyor ortalığı topla doyur spora vakit bulucam inşallah
Su bayram ne kötü oldu yaa

Sağol canım iyiki sende varsin... bayram sonrasi düzen bozuldu ama hemen toparlariz biz diyette ustayiz sadece iki gun zorluğu var inan.. bak bugun ben daha iyiyim acikmadim ev halkini bekliyorum onlarla yiyecem dun bekleyemedim valla

Sağol canım iyiki sende varsin... bayram sonrasi düzen bozuldu ama hemen toparlariz biz diyette ustayiz sadece iki gun zorluğu var inan.. bak bugun ben daha iyiyim acikmadim ev halkini bekliyorum onlarla yiyecem dun bekleyemedim valla
Süpersin ya maşallah barekallah
Senin hiç modun dusmedimi yemeye gomulmedinmi ben nasıl koruyacagim kilomu bilmiyorum hep bu yüzden kilo alıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…