Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben hep çok şanslı olduğumu düşünürüm ve her zamanda şans benden yana olur. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. O yüzden olumlu düşün olumlu olsun.
Dukan yapma bence. Sağlıklı beslen. Kendiliğinden gider zaten kilolar. Çikolata yerine yemek yesen daha iyi olurmuş. O sağlıksız olmuş. Akşamın az olmuş. Su çok çok az. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalış lütfen.

Tavuk eti yapcam yanına da makarna eklesem nasıl olur diye düşündüm
Tavuğun yanında 3 yk yiyebilirsin bence....
3 kaşık makarna yiyeceğime hiç yemem daha iyi. Yoğurt ya da ayran iyi gider yanına. Ben olsam makarna değilde ekmek yerim makarna yerine. Daha doyurucu olur. Kepekli diyorlarda ne kadar kepekli orasını allah bilir.

O zaman 120 150 gr kadar et köy yanına 3 yk makarna salata aydan misss
3 kaşık makarna yiyeceğime hiç yemem daha iyi. Yoğurt ya da ayran iyi gider yanına. Ben olsam makarna değilde ekmek yerim makarna yerine. Daha doyurucu olur. Kepekli diyorlarda ne kadar kepekli orasını allah bilir.
aypare ackerman Hiç bilemedin bulgur pilavı yap makarna yerine pilav ye. Ben akşama tavuklu pilav yiyeceğim.
Kaç kaşık yiyeyim bulgur pilavını. Tamam pilav yapam

Aksama kepekli makarna yesem 3 4 kaşık olur mu sizce yanına et ve ayranla
Bence yiyebilirsin. Diyette abartmamak sartiyla her sey yenebilir. 3 4 kasik makarna ne ki. Bu benim dusuncem. Bence bunu diyetisyene sorsan o da oyle der. Önemliolan gun icindeki dengen. Ama ben cok iradeleyim neden bosuna yiyim bakis acisi ayri. Sen bilirsin yani

LAydLiNe
Kaptanım takıma gelemiyorum.. Beni bu hafta izine ayırırmısın? Mezuniyet kılomu 60 diye gecmıs tık acaba kac olsam mezun olabiliyorum?

Ben de 70.6 dıydım bu sabah. Bence daha iyisi bile olur eğer kaçamak yapmazsak ve biraz hareket edersek.

benim biraz hızlı gidiyor ama hep böyle gitmez sanırım

bende 3 kaşık için yemezdim gerçekten

ama makarna özlemi varsa onu gidermek için 3 yk ugun olur... ekmek yerine geçer hemde makarna isteğini gidermiş olur... böylece vucud dengelemeyide öğrenir... bi 70 kilodaki insana makarna kesinlikle yeme derim ama mrsparanoid kilosu 63 civarında o yüzden 3 yk kaşığından bişeycik olmaz diye düşündüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…