Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Guzel menu canim afiyet olsun sporda var

Menum kızlar
Sabah 2 has yum
domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de 1 bardak ayran 7 badem

Saat 17.30
2 but kalcasiz
Salata 2 dil form ekmek

Su 2 lt
Spor şimdilik yok
Canim 2 bud mu yoksa baget mi ? 2 budsa ekmek fazla olmuş...

Bugün menü
Sabah 10.35
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalik
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir

Aksam 17.30
Menemen
3 yk bulgur pilavi
1 kase semizotlu cacik

2.5 lt su icildi... LAydLiNe

Spor
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı
30 dk leslie

Kahvaltı 9 10
2 dilim form ekmek
1 salatalık
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
3 kaşık sütlaç

Ara
Türk kahvesi şekersiz double

Akşam 17 10
1.5 bardak ayran
120 gram ton balığı
7 8 yk zeytinyağlı taze fasulye

30 dk tempolu yürüyüş
200 ip
3 lt su

LAydLiNe

Menum kızlar
Sabah 2 has yum
domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de 1 bardak ayran 7 badem

Saat 17.30
2 but kalcasiz
Salata 2 dil form ekmek

Su 2 lt
Spor şimdilik yok
Hepinizin menüsü bugün çok güzel. Afiyet olsun

Gayet guzel menü canim afiyet olsun.. sutlac sabah saatinde yenilmis cok bi zarari olacağını düşünmuyorum...

Kalori hesabı da olsa patates , kek , kaju olmamis canim... bunlar seni ilerleyen saatlerde daha cok aciktirir ozellikle patates ve kek.....

Öğlen 1 kase ezogelin 1 dilim ekmeğe denk yani 4 dilim olmuş.
6 kayısı bence çok olmuş. Afiyet olsun

Sağlıklı seylerinde kalorisi var sagliksiz seylerinde sagliksiz bir gıda 100 kalori ise sağlıklı bir gida 300 kalori olsa sence kalori hesabına göre sağlıksız gidayimi yemeliyiz

Patates kızartması yemiyoruz canım ben fırına atıyorum yaglayip canım isterse arada o şekilde yiyiyorum ama kizartma kat-i surette ciss, kekte yemiyoruz kendine özel kek yapabilirsin
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım menun güzel sporun muthiss

Çok haklısınız. Ben de 1000kaloriyi sağlıklı şeyler ile doldurmak prensibiprensibim zaten ama bu günlük böyle oldu kesinlikle haklısınız.

Öğlen 1 kase ezogelin 1 dilim ekmeğe denk yani 4 dilim olmuş.
6 kayısı bence çok olmuş. Afiyet olsun
Ay burda yapılan eleştiriler acayip motivasyonumu arttırdı çok haklısınız 6kayısı tabiki çok inşallah yarın daha dikkat ederim

Kalori hesabı da olsa patates , kek , kaju olmamis canim... bunlar seni ilerleyen saatlerde daha cok aciktirir ozellikle patates ve kek.....
Ya bizim evde her sabah patates kızartması yapılıyor esim illâ yapar; ben yapmasam kendisi kalkar yapar. Ben de 3-5 alıyorum ama almamaya gayret gösteri cem. Kek de komşu göndermiş

Ay burda yapılan eleştiriler acayip motivasyonumu arttırdı çok haklısınız 6kayısı tabiki çok inşallah yarın daha dikkat ederim
Burda gerçekten çok gyzel motivasyon sağlanıyor. Diyetisyen desteği alanlar daha da bilgili bende yeni basladim öğreniyorum her gün paylaşın, mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…