Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah bagislasin
Ben de benimkiler de buyusun de okula gitsinler diye hayal ediyorum bazen ama onlar okula gidince ben de okula gidicem zaten :))
Sağol canım , cumlemizin evladını Allah bağışlasın... benim seneye maraton basliyor okula ben götürüp getirecem... birde okullar tam gün. Sabah okula götürecem Ogle yemeği icin gidip alacam tekrar goturecem sonra yine almaya gidecem ... seneye ada okul yollarinda

Harikasınız çok teşekkür ederim yorumunuz için dikkat edicem artık söz

betuld canım senin de sabah kahvaltıda zeytin olmamış kavurmada yağ var yumurtaya yağ koyduğunuz da zeytin kuruyemiş yemiyoruz
Hic iyle dusunmemistim zeytini yag olarak
 hatta bn bugun yeşil caydan hmn once ceyrek avalado yedim.. tam yag dolmus bugun menu

Sporunu oyle yaparsin :))

tarçının tatlı isteğini bastırdığına ben de katılıyorum...
bence de çok dogru; belki kilo verdirmiyor ama ne zaman içsem hiç kaçamak yapmıyorum
tebrikler güzel bence
30 dk leslie yapabildim oğlum bırakmadı cok ağladı yarım saattir susmuyor
benimki de bırakmıyor zorla 15 dk babasına verip yapıyorum
haşlanmış patlıcan mı ilk kez duydum
100 gr ton balığı bile en az 500 kalori diye biliyorum ama... masum değil hiç
menüleri göremiyorum tüm mesajları okumam gerekiyor en az 10 sayfa. Başka gruplar menüpaylaşım sayfası açmış
iyi kaçamak yapmışsın afiyet sefa olsun

Böyle uzun uzun emek vererek yazdığınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız.

Bizimde var ama oraya yorum yapmiyoruz yine burada yorumluyoruz.... bu aralar kimse menuyu oraya yazmıyor sanirim..

haşlanmış patlıcan mı ilk kez duydum
100 gr ton balığı bile en az 500 kalori diye biliyorum ama... masum değil hiç
diyetisyen 80 90 gr kadar yağı iyice suzulmuş olarak salata içinde yada yanında olarak veriyor

Menüleri görmek için ( özellikle siteye girmek icin sadece akşam vakti olanlar bakimindN) en az 15 sayfa okumak icap ediyor. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar

menü yazayım hemen

kahvaltı
1 dlm peynir
1 yumurta tavada
6 zeytin
yeşillik

öğlen 13:00
yarım kaşe domates çorbası
4 ızgara köfte

akşam 18:00
1 etimek
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

yaaaaa regli krizi geldi ; akşam zor atlattım

Yoğurt içine kayısı ayda hurma dograsaydin bastırırdi krizi akşam 10 10 buçuk gibi bu ara yap 1 çay b tarÇinli sut yanina 2 yada 3 hurma

100 gr 500 kalorimi. ilk defa sizden duydum

2-3 adet hurma yiyebilirdin canim tatli krizine iyi gelirdi... menun guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…