Canim , takim ruhu için sende herkesin menusune yorum yapmalisin..sadece menu verirsen kimsenin menüsüne yorum yapmazsan zamanla kimse menüne yorum yapmaz... en azından ben oyleyim menulere yorum yapiyorum baktim hic takima gelmiyor sohbete katilmiyor menulere yorum yapmiyor bende onun menüsüne yorum yapmiyorum... bu msj yeni gelen tum arkadaslar icin gecerli...Zaten günlük 5 mesaj zorunlu dimiyoksa atılıyor yazıyor başta ama
Takim kurallarinda yazıyor canim en az 5 msj kurali...Biz hiç 5 zorunlu demedik saymadım açıkçası ama katilim olmalı mutlaka çünkü bazı arkadaşlar geldi başta herşeye tamam dediler sonra ortadan kayboldular katılım mutlaka olmalı ☺
Yok yani evet kurak ama gelen kimseye 5mesaj atmak zorundasın demedik bence bunu saymanin anlamı yok kimisi işi oldu sadece menu verdi 1 2kere yazdı çıktı ama ertesi gün geldi hep yazdı mesela, asıl amaç katılımın yeterli olması bence. Çünkü aktif olamayıp gelip sadece 5 mesaj yazdım katıldım demek saçma o manada dedimTakim kurallarinda yazıyor canim en az 5 msj kurali...
Tabii orasi oyle... zaten 5 msj yazip cikan takimla kaynaşamaz ki .... ben sunu anlamiyorum takima gelemiyeceksen niye takima katilma isteği oluyor onu anlamiyorum... normal diyetini kendi kendine yaparsin ...Yok yani evet kurak ama gelen kimseye 5mesaj atmak zorundasın demedik bence bunu saymanin anlamı yok kimisi işi oldu sadece menu verdi 1 2kere yazdı çıktı ama ertesi gün geldi hep yazdı mesela, asıl amaç katılımın yeterli olması bence. Çünkü aktif olamayıp gelip sadece 5 mesaj yazdım katıldım demek saçma o manada dedim
Kacta kalkıyorsun sen yaaaBaaakkk ben ne kadar spor yaptim caniniz ceksin kalkin yapin diye yazıyorum..
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
30 dk lesli
Kuafore gidildi ..
Bir gun totomu kaldirip spor yapabilirsem aklimda olsunnHarika yap canimspor oncesi bir turk kahvesi ic spor sonrasi bir kase yogurt ye canım..
Oglen ve aksam yemegini cesitlendirebilirsen daha guzel olur :)Arkadaşlarım
Sabah
1 hallanmıl yumurta
2 körpe salatalık
1,5 kibrit kutusu beyaz oeynir
1 kuru erik
10 badem
1 şekersiz rezene çayı
Öğlen
Yeşil mercimek corbası + yopurt+ 2 avuc içi kuru üzüm ve rezene çayı şekersiz
Yoğurrlu zencefilli kür
Akşam
2 kase yeşil merximek+ 1 kase yopurt salatalık donates karışık salata
Bu saatten sonra yemek yok spor 100 ip atlama 2 lt su
Ay benim hic stresten hic istahim kesilmiyor malesef hep aciliyor..evet, zor durum
stresten bi de iştahın kesilse keşke...
bari yorgunluğuna değsin...
bu süreçleri hepimiz yaşadık, bunaltıcı olsa da illaki bitiyor
az sabret canım
Bugün ki menüm
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Yarım dilim peynir
Sekersiz çay
Öğlen
10 yemek kaşığı menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek
Ikindi
2 sekersiz çay
5 tane un kurabiyesi(ikramdi yemek zorunda kaldım)
1 saat yürüyüş
1.5 lt su
Aksama yemek yemeyecem
30 dk leslie yapabildim oğlum bırakmadı cok ağladı yarım saattir susmuyor
afiyet olsun spor da var. Guzel :)Menüm.
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
İki catal beyaz peynir
2 tk Lor peyniri
Domates salatalık fırında kapya biber bı kaç parça
2 dilim t buğday ekmeği
Küçük parça haşlanmış patlican
Ara:15.00 1 kase soğuk buğday çorbası
Akşam : 19.00
7-8 yk kıymalı kabak yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası
Su 2.5 lt
Spor 30 dk Leslie
Cok guzel benceMenum kızlar
Sabah 2 has yum
domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek
Saat 15 de 1 bardak ayran 7 badem
Saat 17.30
2 but kalcasiz
Salata 2 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor şimdilik yok
Kalori hesabi yapmis olsan da dengesiz bur menu.Sabah 1 yumurta biraz peynir biraz patates kızartması 150
Ara 6 kayısı 150
4 ceviz 100
Öğle ezogelin çorbası 100
3 dilim ekmek 250
=750
Akşam 1 kase mantar çorbası 100 yarım dilim kek 150 1 avuç kaju 200
Toplam günlük 1200
Bende leslie yaparım diye telefonu 3 kere sarza taktım ama kız sağolsun müsade etmediBaaakkk ben ne kadar spor yaptim caniniz ceksin kalkin yapin diye yazıyorum..
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
30 dk lesli
Kuafore gidildi ..
2 yemek k bir meyve yerine geciyorAynen oda var bende max 1 yemek kaşığı yiyorum
Fasulye yerine salata yapsaydın kendine iyi olurdu ama guzel begendimKahvaltı 9 10
2 dilim form ekmek
1 salatalık
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
3 kaşık sütlaç
Ara
Türk kahvesi şekersiz double
Akşam 17 10
1.5 bardak ayran
120 gram ton balığı
7 8 yk zeytinyağlı taze fasulye
30 dk tempolu yürüyüş
200 ip
3 lt su
LAydLiNe
Canim , hergun 8.30 da basliyorum spora... 7.40 da uyaniyorum demir ilacimi iciyorum hergun...Kacta kalkıyorsun sen yaaa
Bir gun totomu kaldirip spor yapabilirsem aklimda olsunn
Oglen ve aksam yemegini cesitlendirebilirsen daha guzel olur :)
Ay benim hic stresten hic istahim kesilmiyor malesef hep aciliyor..
Arkadaslar soylemis zaten ikram ve sayi olayini :))
Ah bu cocuklar... biz cocuklardan once ne yapiyorduk yahu. Ne kadar cok vaktimiz varmis..
afiyet olsun spor da var. Guzel :)
Cok guzel bence
Kalori hesabi yapmis olsan da dengesiz bur menu.
Benim kizda yarindan itibaren evde ... etkinlik isteyecek benden... sabah sporu yaparimda ogleden sonra spor yapabilirmiyim bilmiyorum.. ona ogle yemegi hazirlarim koyarim onune bende leslie yaparim diye düşünüyorum bakalim..Bende leslie yaparım diye telefonu 3 kere sarza taktım ama kız sağolsun müsade etmedi
Erken kalkmak cok buyuk bi bereket resmen.Canim , hergun 8.30 da basliyorum spora... 7.40 da uyaniyorum demir ilacimi iciyorum hergun...
1.5 saat sabah yapiyorum ... öğle tekrar basliyorum spora....
Spor olsaydi o 1 top dondurma tolere edilebilirdi canim.. dondurma disinda menü güzelMenum
Ay menum diye yazdim inanin beynim durdu hala dusunuyorum ben sabah ne yedim diye. Akil kalmadi :))
10 civari
Kavurmali yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Cok az domates salatalik
13
(Yagsiz sutle) tall latte
15
Sodali yesil cay
18.15
2 lahmacun
19.30
1 top dondurma :/
Malesef kapanis olmadi.
Aksam da sekersiz turk kahvesi icicem.
Su 2litreyi gecti
Spor yok
Adim sayisi 7500
Kizim 6 yasinda anaokuluna gidiyor öğle grubunda.... seneye 1.sınıf olacak...Erken kalkmak cok buyuk bi bereket resmen.
Masallah sana kizin da buyuk okula gidiyor galiba di mi.
Evim cok fena durumda.Spor olsaydi o 1 top dondurma tolere edilebilirdi canim.. dondurma disinda menü güzel
Haklisim iki cocukla kosusturma bitmez... benim kizim evde olunca hafta sonlari benimde isim bitmiyor...E
Evim cok fena durumda.
1.uyudu
2 nunarayi da su an uyutmaya calisiyorum. Basarabilirsem biraz is yapicam sonrasinda da anca ayaklarimi uzatip keyif yaparim. Spor yapmiyorum ama totom cok az yer goruyor :))
Allah bagislasinKizim 6 yasinda anaokuluna gidiyor öğle grubunda.... seneye 1.sınıf olacak...
Cocuklularin klasik durumu haftasonu daha cok yoruluyorsunuz di mi:))Haklisim iki cocukla kosusturma bitmez... benim kizim evde olunca hafta sonlari benimde isim bitmiyor...
Şimdi arkadaşım ben dyt desteğiyle yapıyorum diyetini hocamız şöyle diyor bir küçük patates (haslamis) 1 dilim ekmek yerine geçiyor olaki patates kızartması yediniz o zaman ekmek yok zeytin yok kuruyemiş yok çünkü bunlarda yağ gurubunda ve sen kizartma yiyerek bu hakkını kullanmış oluyorsunSabah 1 yumurta biraz peynir biraz patates kızartması 150
Ara 6 kayısı 150
4 ceviz 100
Öğle ezogelin çorbası 100
3 dilim ekmek 250
=750
Akşam 1 kase mantar çorbası 100 yarım dilim kek 150 1 avuç kaju 200
Toplam günlük 1200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?