Çok sory
Ben proteini yüksek diye yiyorum vallaAy şimdi baktım da 100 gr 186 kaloriymiş yaaabi ara migrosta alırken arkasındaki kalorisine bakmıştım çok şaşırmıştım heralde yanlış hatırlıyorum
Zaten kalori yüksek değilmiş ya bende yerim artıkBen proteini yüksek diye yiyorum valla
Bizimde var ama oraya yorum yapmiyoruz yine burada yorumluyoruz.... bu aralar kimse menuyu oraya yazmıyor sanirim..
Sizler yeni geldiniz sayilir canim ... diyet gunluklerinde var... ama cok az kisi yaziyordu bende biraktimBen bilmiyordum oyle bi sayfa oldugunu
Bence sadece kalori hesabi yaparak beslenmek biraz yanilticiZaten kalori yüksek değilmiş ya bende yerim artık
Yoğurt içine kayısı ayda hurma dograsaydin bastırırdi krizi akşam 10 10 buçuk gibi bu ara yap 1 çay b tarÇinli sut yanina 2 yada 3 hurma
2-3 adet hurma yiyebilirdin canim tatli krizine iyi gelirdi... menun guzel
Canım benim 3 tane çocuğum var okullar açıkken daha kolaydı şimdi iş bitmiyor oğlumda dis çıkaracak çok mizmiz bu aralarKacta kalkıyorsun sen yaaa
Bir gun totomu kaldirip spor yapabilirsem aklimda olsunn
Oglen ve aksam yemegini cesitlendirebilirsen daha guzel olur :)
Ay benim hic stresten hic istahim kesilmiyor malesef hep aciliyor..
Arkadaslar soylemis zaten ikram ve sayi olayini :))
Ah bu cocuklar... biz cocuklardan once ne yapiyorduk yahu. Ne kadar cok vaktimiz varmis..
afiyet olsun spor da var. Guzel :)
Cok guzel bence
Kalori hesabi yapmis olsan da dengesiz bur menu.
Okul kurtarici oluyor biraz anneler icin :)Canım benim 3 tane çocuğum var okullar açıkken daha kolaydı şimdi iş bitmiyor oğlumda dis çıkaracak çok mizmiz bu aralar
Akşama protein ekleyebilirsin sebzelerin üzerine kiymali sos dök güzel olurYarrin icim hedef menü yaziyprum kendime
Sabah
Haslanmis yumurta (zorla yiycem hic sevmiyorum)
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Ceyrek avakado
Ara
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma 7 cig badem
Ara
1 meyve
Aksam
Firinda patlican kabak biber
1 dilim cavdar ekmegi
Yogurt
Nasil sizce ?
Süpersin canımCanlar 40 dk yürüyüş yaptım
Ben kuruyemisciden kudüs hurmasi aliyorum... 2 tane yetiyor bana...9
ya hurma alacam kacgündür unutuyorum
yarın alamaya çalışayım
o yapışkan gibi olanlarda şeker varmış
siz nereden alıyorsunuz
Hurma tatlı krizleri için süper sahiden.9
ya hurma alacam kacgündür unutuyorum
yarın alamaya çalışayım
o yapışkan gibi olanlarda şeker varmış
siz nereden alıyorsunuz
Neden yagda yumurta yemiyorsun sabahlari cok az tereyagiyle yumurtani yapabilirsin.... menu guzel ama aksam proteinli biseyler olsa acikmazsin... kiymali sebze yemeği olsa...Yarrin icim hedef menü yaziyprum kendime
Sabah
Haslanmis yumurta (zorla yiycem hic sevmiyorum)
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Ceyrek avakado
Ara
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma 7 cig badem
Ara
1 meyve
Aksam
Firinda patlican kabak biber
1 dilim cavdar ekmegi
Yogurt
Nasil sizce ?
Kudüs hurması alma ablaBen kuruyemisciden kudüs hurmasi aliyorum... 2 tane yetiyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?