Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım kafandaki hedef 55'se devam et. İnsan kendini ikna etmediği sürece rahat edemez. Seni görmedim ama bence fıstık gibisindir, çok spor yapıyorsun, görünüşünde fazlalık olacağını düşünmüyorum, ama dediğim gibi önce insan kendisi ikna olmalı. Menülerini vermeye devam et, en azından nasıl dengelendiğini görelim

Ben diyetimde 1 kere kisir yemistim cok ozledim...ben kisiri saglikli buluyorum salatasini bol bulgurunu az koyup hazirlayip yiyebilirsin ki....carsambadan onceki gunler yap cumaya siskinlik olmasin..
Ben az kısırla doymam, yaparsam çok yerim o yüzden hiç girmeyeyim. Son günlerde ne olduysa canım bir şeyler isteyip duruyor

Kızlar ben bugün 3 ogün yapıyorum. Çook aciktim yaa gece uyuyamadim yine uykusuzluk vurdu bari saldirmayayim dedim. Akşam ne yemek hazirlayim aklıma hiç birşey gelmiyor fikir verin bana
Canım ben karnıyarık yapıyorum kabak patlıcan dan yanına cacık yapicam evdekilere pirinç pilavida olacak

Daha yemedim ama menumu vereyim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kapya biber tostu
Domates salatalık

Ara: 14.30
3 kuru erik
1 çay bardağı süt

Ara:15.00
4 küçük dilim karpuz

Akşam : 1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu

su 2 lt
spor yok modum düşüktü bugün hiçbir şey yapmadım

Menun güzel kapat biber tostu nasil oluyor merak ettim

Kızlar saatlere dikkat edemedim bu gün yarın saati saatine yazarım

Sabah
3 yumurta ( yumurtalar çok küçüktü bıldırcın yumurtasından az daha büyük)
1 bağ tere yarım salatalık yarım domates 2 kaşık zeytin yağı az tuz ile salata

Öğle 3 yumurtadan omlet 1,5 dilim tam buğday ekmeği

Öğleden sonra 5 kayısı

Akşam: 5 hurma 1 kase yoğurt 5 kayısı daha

Akşam lahana yiyecektim ama şeker ihtiycımı karşılasın diye meyve yedim acıkırsam yine hurma yoğurt yiyeceğim akşam.

Su 1,5 lt

Canım akşam yemek yeseydin keşke gece acikirsan ne yapacaksın su az olmuş en az 2 olmalı ben pek sağlıklı bulamadım hep meyve olmuş afiyet olsun

Anka akşamın az olmuş bide gün içinde ekmeğinde az yatmaya yakin açlık hissin bastıracak haberin olsun sen emziriyon 4 dilim kadar yiyebilrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…