Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım akşam yemek yeseydin keşke gece acikirsan ne yapacaksın su az olmuş en az 2 olmalı ben pek sağlıklı bulamadım hep meyve olmuş afiyet olsun
Acıkırsam hurma yoğurt yiyeceğim.
Aşırı şeker tükettiğim için alışana kadar meyveye yükleneceğim bakalım 3 günü bi atlatayım inşallah.
Su da çaylarla 2,5 falan oluyor fazla içince ödem oluyor.

Anka akşamın az olmuş bide gün içinde ekmeğinde az yatmaya yakin açlık hissin bastıracak haberin olsun sen emziriyon 4 dilim kadar yiyebilrsun
Aslında ekmek hiç yemeyecektim ama dayamamadım tatlıya saldırmamak için yedim. Gluteni tamamen çıkaracağım yavaş yavaş. Çok şiddetli ağrılarım var ben dengesiz beslenmeye bağlıyorum artık

Evt 3 gün seni zorlar bende şeker çok tuketoyordum 3 günden sonra 1 hafta oldu 1 haftayı hiç tuketmeden gecemedim küçükte olsa bir kaçamak oldu

Merhaba kizlar , bugun misafirim vardi kisirin dibine kadar yedim.... nasil bisey kısır yiyorum doymuyorum... tabii bugun cocuttum yiine ...gelen arkadasimda ada yeter boyle coook iyisin dedikce iyice cozuttum
Yarin sekersiz gune basliyorum benimle baslamak isteyen var mi ?

Ben de varım canım

Kızlar sabah çok erken yola çıkacağım, erken yatmam lazım. İki gün şehir dışında olacağım. Ara ara uğrarım. Bu hafta çok kötü oldu. Listeye girdiğim ilk hafta diyetteki en kötü haftam. İnşallah Cuma’ya artı olmam

betuld canım hedef kilonu güncellememiz lazım. Hangi kiloda mezun olmak istiyorsun?
58 sanirim hedefim yine

Zor yaslari bunlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Modun dusuk olmasina ragmen menun cok guzel tebrik ederim.
Ben de deneyeyim unutmazsam

Hangi sehre gideceksin.
Disarda hep en sagliklilarini secmeye calis. Tatlidan uzak dur :)) menulerini bekliyoruzz

Kizlar butun gun disardaydim. kucugu uyuturken kendim de dalmisim. Yemekten hemen sonraydi cok rehavet cokmustu zaten. Bi uyandim nasil tatli bir seyler cekiyor canim anlatamam. Esim de kavun almis gelirken ondan yiycem simdi biraz gecer istegim

Kizlar bu arada ben kendime 3 hedef koymustum. 83 ile basladim ilk 10 kilo dogum kilolariydi . Hızlı gidebilir diye dusunmustum. 3 kilo kaldi ilk hedefime sadece yaklasik 2 hafta sonra 10 kilo vermis olacagim insallah hedefledigim zaman da 11 temmuzdu. Tam denk geliyor.

Sobraki hedefim 73ten 63e inmek daha zor olacaktir belki ama 10 kilo da cok degil. Zaman olaeak da en gec 25 ekim hedefi koydum.
Asil kirilma noktam 63e ulasinca 58e inmek olacak. Bakalim insallah basaricamm. Zaman olarak onun da hedefi yeniyil.

Zaman kilo hedefim mantikli mi sizce

Canım aslında kolay gidiyor biliyormusun dikkat ettigin sürece zorlanma olmuyor yeterki istikrar olsun bende 82ile başlamıştım benimde birkaç Gr sonra 20 kilo olacak
Hiç zorlanma olur deme beynine güzel mesaj gönder sen yeterki iste!!
Zamaninda yapmışsın biliyorsun zaten yine vereceksin inşallah emzirirkende güzel gidiyor

Bana niye böyle oldu ki

Merhaba benim bugun ki menüm
Sabah
omlet ekmeksiz

Oglen
diyet bisküvi ve karpuz

Aksam
Iki dilim mücver

1.5 litre su

Yürüyüş

Ilk günüm diyette ,şimdiye kadar cok yaptim
Gerisi gelmedi hiç ,8 kiloyu veremiyorum uzun zamandir umarim bu sefer olur.

20 kilo masallah super. Darisi basimiza.
Emzirirken gercekten iyi gidiyor galiba. Insallah hep boyle devam eder. Tabi isin sirri senin dedigin gibi istikrarr ben bozmadan devam edersem elbet giderr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…