Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar dyt konuşmam çok iyi geçti gidişattan çok memnun spor yapsaydım 2 kiloya yakın verebilirdin dedi ins yarin komsumla veraber yürüyüşe başlıyacak çünkü son iki haftam çok iyi degerlendirmem lazim

Bu menu cok az bence. Uzun vadede cok zorlanirsin boyle saglikli degil

Menum

Sabah 10
Domates ve kivircikla yagsiz 1 tabak salata
1 dilim peynir

12.30
2 yk yulaf
1 bardak sut
3 ceviz
1/2 muz

15 civari
Sekersiz turk kahvesi

18.30
Tavuk sote (2 duz kepce)
Salata

21.30
5 dilim kavun

Hedefe ulasmadan mezun olunabiliyor mu. Ben vazgectim bu kadar yetiyor bana denince mesela?

Canım hoş geldin aramıza öncelikle. Ben Ebru. İlk güne göre menün gayet güzel. Menünü yazarken öğünlerin yanına saatlerini ve yediğin yiyeceklerin miktarını mutlaka yaz. Mesela ne kadar diyet bisküvi yedin, ne kadar karpuz yesin? Bunlar önemli ayrıntılar. Su az olmuş. En az 2 litre içmeye çalış lütfen. İnşallah sende burada bizimle birlikte bürün fazlalıklarından kurtulursun

Diyetin pek sağlıklı değil her öğünde et sebze yoğurt olmalı mücver kizartmami gece seni aciktirir

Menum

Sabah 10
Domates ve kivircikla yagsiz 1 tabak salata
1 dilim peynir

12.30
2 yk yulaf
1 bardak sut
3 ceviz
1/2 muz

15 civari
Sekersiz turk kahvesi

18.30
Tavuk sote (2 duz kepce)
Salata

21.30
5 dilim kavun
Yemekten sonra uyuyunca uyandığında tatlı isteğin oluyor bunu unutma. Ben de az önce iki tane gün kurusu yedim. Normalde yemememiz lazım ama sağlıksızlardan yemekse bunlar daha mantıklı. Su ve spor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…