Bu menu cok az bence. Uzun vadede cok zorlanirsin boyle saglikli degilMerhaba benim bugun ki menüm
Sabah
omlet ekmeksiz
Oglen
diyet bisküvi ve karpuz
Aksam
Iki dilim mücver
1.5 litre su
Yürüyüş
Ilk günüm diyette ,şimdiye kadar cok yaptim
Gerisi gelmedi hiç ,8 kiloyu veremiyorum uzun zamandir umarim bu sefer olur.
Yarışıyoruz unutma tamam mı geçeceğim seni
Sen kacla baslamistin?Bana niye böyle oldu ki
73Sen kacla baslamistin?
Benim bu 10 kilo dogum kilolarıydı. Hizli gitmesinde onun payi var ve tabi ki emziriyor olusumuzun
Evet sicaktan pekte yiyesim gelmedi. Yarin daha ozen gostericemBu menu cok az bence. Uzun vadede cok zorlanirsin boyle saglikli degil
1 2 haftaya bende mezun olmayı düşünüyorumBenim bu 10 kilo dogum kilolarıydı. Hizli gitmesinde onun payi var ve tabi ki emziriyor olusumuzun
Hedefe ulasmis olursun diye mi. Yoksa ulasmasan da birakacak misin?1 2 haftaya bende mezun olmayı düşünüyorum
Ulaşamam zaten 2 haftada 57yeHedefe ulasmis olursun diye mi. Yoksa ulasmasan da birakacak misin?
57 mi yazıldı hedefinUlaşamam zaten 2 haftada 57ye
60 yazılmıştı57 mi yazıldı hedefin
62,6 ise güncel kilon mezuniyet koşullarına uyuyorsun harikasın60 yazılmıştı
Hayır canım en az %80 i ne ulaşman lazımHedefe ulasmadan mezun olunabiliyor mu. Ben vazgectim bu kadar yetiyor bana denince mesela?
Canım hoş geldin aramıza öncelikle. Ben Ebru. İlk güne göre menün gayet güzel. Menünü yazarken öğünlerin yanına saatlerini ve yediğin yiyeceklerin miktarını mutlaka yaz. Mesela ne kadar diyet bisküvi yedin, ne kadar karpuz yesin? Bunlar önemli ayrıntılar. Su az olmuş. En az 2 litre içmeye çalış lütfen. İnşallah sende burada bizimle birlikte bürün fazlalıklarından kurtulursunMerhaba benim bugun ki menüm
Sabah
omlet ekmeksiz
Oglen
diyet bisküvi ve karpuz
Aksam
Iki dilim mücver
1.5 litre su
Yürüyüş
Diyetin pek sağlıklı değil her öğünde et sebze yoğurt olmalı mücver kizartmami gece seni aciktirirMerhaba benim bugun ki menüm
Sabah
omlet ekmeksiz
Oglen
diyet bisküvi ve karpuz
Aksam
Iki dilim mücver
1.5 litre su
Yürüyüş
Yemekten sonra uyuyunca uyandığında tatlı isteğin oluyor bunu unutma. Ben de az önce iki tane gün kurusu yedim. Normalde yemememiz lazım ama sağlıksızlardan yemekse bunlar daha mantıklı. Su ve spor?Menum
Sabah 10
Domates ve kivircikla yagsiz 1 tabak salata
1 dilim peynir
12.30
2 yk yulaf
1 bardak sut
3 ceviz
1/2 muz
15 civari
Sekersiz turk kahvesi
18.30
Tavuk sote (2 duz kepce)
Salata
21.30
5 dilim kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?