Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar menüm:

Sabah: zeytin peynir maydanozlu omlet 2 bardak su
öğlen: 1 patatesli açma, blackberry black tea, 2 şişe su
akşam: salata, patatesli orjinal nar ekşili salata,2 bardak su
ara öğün: türk kahvesi sade
daha demin 2 madlen kakaosu arttırılmış çikolata
tüm gün yürüdüm

Ogle patates acma olmamis canim , aksamda patates var diyet boyunca patatesten uzak durmani tavsiye ederim...

Yaz ki betül yediginde ne kadar fazla yiyor gorelim...
Zaten gece ve sabah abarttigimdan dolayi sonrqsinda pek bir sey yemedim..
Dun gece uyumamistim yarim paket bitter cikooata 1 sira normal cikolata. 2 tabak makarna..
Sabah uyandim yaklasik 2 paket daha cikolata. Evde olan hepsini bitirene kadar durmadim.. ustune bir de evde olan bütün ekmegi yedim 5 6 dilimdi.

12 den sonra 2 tane salatalik
Aksam 7de 4tane kiymali lahana sarmasi uzerine yogurt.

2.5 litre su
1.5 saat yürüyüş..

Neden böyle oldu derseniz psikolojik dalgalanmalar, oc sıkıntısı

Aramiza yeni gelen tüm arkadaslar sadece aksamdan aksama uğrayıp menu verip cikmaniz takim ruhunu olusturmaz.... eger motivasyon istiyorsaniz gun icerisinde takima katiliminizin olmasi gerekiyor...
Sahsim adina şunu soyleyeyim takima sadece aksamlari gelip menü verip cikan kimsenin menüsüne yorum yapmiyorsa gun icerisinde sohbete katilmiyorsa zamanla menusune yorum yapmiyorum bilginiz olsun.....

Coook karbonlu olmus canim , biseye mi canin sıkıldı ?

Slm kızlar bugün hiç gelemedim sabah kızımın arkadaşına kahvaltıya gittik sabah dediysem 12 i buldu gitmemiz eve gelirken de gorumcem aksam bize gelecekmis diye haber gonderdi kostur kostur eve gelip evi toparlayıp yemek yaptım şimdi onları geçirdim size yaziyorum

Gündüz yazamadım.Ben de menümü yazayım
Kahvaltı:8.20
30gr peynir
3 zeytin
domates
salatalik
Tam buğday ekmeği(45gr)

Öğle:12.30
Cacık
12 minik galeta(20gr)

Ara:
1Avuç Üzüm
5badem
5 fındık

5 badem fındik

Akşam:19.50
1 kepçe çorba
Haşlama tavuk
6 kaşik fırinda kabak
2kaşık yoğurt
Ekmek(50gr)

Ara:
3kayısi
1tatli erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…