Tamam o zaman biraz nefes al sonra yine kaldigin yerden devam edersin... ama ben kalman taraftariyim..Evet abla ilk izin hakkim
Leslie duydun mu biliyormusun ? Youtubedan acip yapabilirsin incelmeye cok faydasi var kizinda sana eslik eder oyun zannederspor zor 2yaşında bi kızım var bırakacak kımse yok belkı akşam yuruyüşleri eşimi ikna edersem olur evde spor hareketleri ilede olabilir gerçi
Birazcık ara versem iyi olacak kendimleTamam o zaman biraz nefes al sonra yine kaldigin yerden devam edersin... ama ben kalman taraftariyim..
Bende seninle ayniyim sadece boyum 1.65 60 olsam cok sevinicemben geldimm 168 boy 68 kilo ile aranızdayım bayrama kadar 58 olabilirmiyimki
Hosgeldiniz motivasyon icin takima mutlaka uğrayın duzenli menu verin herkesin menüsünü inceleyin...Kullanıcı Adı: mimmie
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:eöğrenci ve part-time cafe
Yaşınız30
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:yurt dışı
Boyunuz :168
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlıklı olmak için. Yaz geldi istediğim etek elbise ve pantolonu rahat giyebilmek için. Ve hoş görünmek için. :))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayır
Her cuma kilo bildirimi yapiyoruz... hergun aksam menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz....birbirimizin menulerine yorum yapiyorsunuz...Napcaz şimdi herkes cuma günü kaç kilo verdiğini yazcak dimi.
Peki. Akşamki menüm mercimekli çorba ve salata. Ayrıca yağ yakımı yoğurt kürüm var 4 yk light yoğurta 1 er çk zencefil tozu, karabiber, pulbiber ve zerdeçal karıştırılıyor ve yemeğin yanında yiyorum. İyi akşamlar.Her cuma kilo bildirimi yapiyoruz... hergun aksam menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz....birbirimizin menulerine yorum yapiyorsunuz...
Yaa şu sporuna hayranım yaaBugün menü
Sabah 10.40
2 yumurta yagda ( yag tereyag cok az )
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kozlenmiş kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 bardak ayran , 2 kirmizi erik
Aksam 17.15
100 gr kiymadan kiymali yumurta
1 catal peynir
3 yk patlican salatasi
1 kase semizotlu cacik...
3 lt su icilir yatana kadar..LAydLiNe
Spor
90 dk cardio yürüyüş yapildi
60 dk eliptik yapıldı.
Sağol canim spor benim istah kontrolumu sağlıyor...Yaa şu sporuna hayranım yaa
Cok güzel menü canim afiyet olsunKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de
2 kırmızı erik ve sütlü kahve
Akşam 18 de
10 kaşık zeytin yağlı yeşil fasulye Ayran 2 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor yok
Yaz canim görelimRezalet gunumu yazayim mi
Ya yazmasam mi utaniyorummYaz canim görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?