Bu yaptığınız spora ve sizin diyetteki istikrariniza bağlı...ben geldimm 168 boy 68 kilo ile aranızdayım bayrama kadar 58 olabilirmiyimki
Haftada 1-1.5 arası verebilir bayrama kadar hedefinize ulasirsiniz bu tabi sizin devamliliginiza bağlıben geldimm 168 boy 68 kilo ile aranızdayım bayrama kadar 58 olabilirmiyimki
şeyy bu form nasıl doluyo(baktım bulamadım)Rica ederim.. 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurabilirseniz herkes sizi daha iyi tanimis olur...
Çok güzel bir menü afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.40
2 yumurta yagda ( yag tereyag cok az )
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kozlenmiş kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 bardak ayran , 2 kirmizi erik
Aksam 17.15
100 gr kiymadan kiymali yumurta
1 catal peynir
3 yk patlican salatasi
1 kase semizotlu cacik...
3 lt su icilir yatana kadar..LAydLiNe
Spor
90 dk cardio yürüyüş yapildi
60 dk eliptik yapıldı.
1. Safada kurallarin hemen altinda tanitim form var.. kopyalayin buraya yapistirip doldurabilirsiniz...şeyy bu form nasıl doluyo(baktım bulamadım)
Niye boyle karar verdin ki ?Kaptanım ben bu cuma kesin olarak izne ayrılmak istiyorum uzun süre geri almasaniz bile göze aldım bu cuma kesin izne ayrilayim benLAydLiNe
Instagram vs, buraya da geliyorum ama kaçamak yapınca abuk subuk beslenince menü paylaşamıyorum, spor da yapmayınca yazacak bişey kalmıyor zaten :)Ama sen hic buralara gelmiyordun ki nette mi geziyordum ?
Bu süre kendi başıma takılmak istiyorumNiye boyle karar verdin ki ?
Tekrar hosgeldiniz ... beslenme şeklin nasil canim ? Bugun mutlaka gecmis sayfalarda verilen menuleri incele ayni formatla menunu yaz bakalim bugun neler yemissin13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :adyas
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :168
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası hatta lohusalık sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlıklı ve daha dinç oluyorum tabiki görünüm ve olamayan dolapda bekleyen kıyafetlerim için:)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayır
Canim o takilmalar artiyla gelebilir .... bu senin ilk izin hakkin mi olacak ?Bu süre kendi başıma takılmak istiyorum
Tamam canim yarin baslarsinayy bugunu hiç yazmayayımmisafirim vardı onu gezdirip dışarda yedik normalde dışarda cok yemem heleaburcuburr hiç kahvaltı dışi ekmek tuketmem ama çikolataya dayanamıyorum onunyüzünden bozuluyo diyet hep
Evet abla ilk izin hakkimCanim o takilmalar artiyla gelebilir .... bu senin ilk izin hakkin mi olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?