Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun ki menü
Sabah 10
2 kayısı 5 fındık
12.30 kahvaltı
2 dilim peynir
1 küp kaşar
2 servis kaşığı yoğurtlu mantar site
2 3 yk kırmızi biber kızarması
4 tane patates kızartması
Yarım dilim börek
Bol çay
16.30
1 sade t kahvesi
3 hurma 10 fındık
Akşam 22
1 kase sütlü princli kabak çorbası 1tane kiraz

Misafirlikte güzel idare etmişsiniz.Akşam da hafif geçmiş.Yalniz gece gece canım patates kızartması istedi:)

Ben de çikolataya başlayınca paket bitene kadar rahat edemeyenlerdenim.Git gel bittiriyorum.Sonra pişmanlik.En iyisi hiç yememek bir müddet sonra canın istemiyor.Hepimizin yaptiğı şeyler.Yarın toparlarsınız.

1.079

Ben de çikolataya başlayınca paket bitene kadar rahat edemeyenlerdenim.Git gel bittiriyorum.Sonra pişmanlik.En iyisi hiç yememek bir müddet sonra canın istemiyor.Hepimizin yaptiğı şeyler.Yarın toparlarsınız

Ahanda karnem

Menü çok güzel,en güzeli de akşam yemeğini erken yemeniz.Spor da çok iyi.tebrikler

Çok leziz bir menü.Mercimek köftesine bayılırım.Diyete de uygun afiyet olsun.

Ben de aranıza katılmak istiyorum,bir motivasyon kaynağı gerekiyor bana.adım Leyla izmir de yaşıyorum,hemşireyim.2 çoçuğum var,1.68 boy 71 kilo.düzensiz beslenmeden dolayı 3-4 kilo aldım kışın,tekrar 65-66 olmak isterim.65 olursam süper olur tabiki

Hoşgeldiniz aramıza
Kendinizi çok güzel tanıtmışsınız aslında ama 1. sayfada form var onu doldurursanız eğer ilerde bilgileriniz lazım olursa daha kolay ulaşır kaptanımız. 6 kilo çok değil aslında beraber eğlenerek veririz inşallah

Menü yazayım

27/06/2019

Sabah 10:00
2 dilim yumurtalı ekmek tam buğday ekmeğinden. Yumurtayı üzerine sürdüm kızarttım tereyağında
7 zeytin
Domates, yeşillik

Bundan sonra çay, su, rezene şeklinde gitti

Akşam 18:00
4 ızgara köfte
Bol salata
5 ızgara biber

Su 2 lt
Spor: 2400 adım 200 ip baya ev işi yaptım ondan

Aradaki kuruyemis miktari biraz fazla olmus canim onun disinda gayet güzel.. sporda yapabilirsen harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…