İkincisi biraz ekstra oldu.Dışarıdan geldim acıkmıştım.Yemeği hazırlayana kadar başka zararlilara yönelmemek için yedim.Yürüyüş yapiyorum ama dün yapamadım.Bu gün sporu da eklerim.Aradaki kuruyemis miktari biraz fazla olmus canim onun disinda gayet güzel.. sporda yapabilirsen harika olur
hoş buldum bugünden itibaren başlıycam cuma günü de kilo güncellemesi yapicam inşallah
Kullanıcı Adı :Meltemim80
İsim (İsteğe Bağlı ):Meltem
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:59
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :sigara içerken geç saatlerde düzensiz yemekler, hazır yemek,hazır kahveler,hareketsiz yaşam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha düzenli,sağlıklı bir hayat
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır
Herkese selam.Aslında 2.5 hafta önce diyet ve spora başladım ama burayı çok beğendim.Kadınlar burada birbirini motive ediyor.Bu çok hoş bir şey bence ve katılmak istedim. 2 aydır sigara içmiyorum ve ramazan ın etkisiyle 60 kilo olmuştum; şu an 59-58,6 arası gidip geliyor. Ciddi yemek atakları oluyor. Çatlayana kadar yemek yiyip rahatlayan insanlardan oldum .Bu nedenle sigara gibi bu kötü huyumu da bırakmak adına diyete girdim. Sigara içerken başlamıştım zaten 63 ten 58 e inmiştim ama sigara yüzünden spordan hiçbirşey anlamıyordum .Sigarayı bırakınca ve ramazan etkisiyle 2 kilo tekrar aldım. Özetim budur. Herkese kolay gelsin
Seninki yine yakın 2015 biz MuMuyla 2010 da mı ne geldik
Sabah 7 00
2 dilim tam buğday ekmeği,1 omlet,1 dilim peynir,1kucuk domates 1 salatalık
Öğlen 12.00
1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,bulgur pilavı, karnıyarık
Aksam 17 00
1 bardak sütlü kahve
8cilek,2hurma
1 fincan leblebi
2 lt su
30dk yürüyüş
ben geldimm 168 boy 68 kilo ile aranızdayım bayrama kadar 58 olabilirmiyimki
Kullanıcı Adı: mimmie
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:eöğrenci ve part-time cafe
Yaşınız30
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:yurt dışı
Boyunuz :168
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlıklı olmak için. Yaz geldi istediğim etek elbise ve pantolonu rahat giyebilmek için. Ve hoş görünmek için. :))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayır
Evettttt menuler nerde bekliyoreee
Zaten gece ve sabah abarttigimdan dolayi sonrqsinda pek bir sey yemedim..
Dun gece uyumamistim yarim paket bitter cikooata 1 sira normal cikolata. 2 tabak makarna..
Sabah uyandim yaklasik 2 paket daha cikolata. Evde olan hepsini bitirene kadar durmadim.. ustune bir de evde olan bütün ekmegi yedim 5 6 dilimdi.
12 den sonra 2 tane salatalik
Aksam 7de 4tane kiymali lahana sarmasi uzerine yogurt.
2.5 litre su
1.5 saat yürüyüş..
Neden böyle oldu derseniz psikolojik dalgalanmalar, oc sıkıntısı
neyse kaptan geçmişi okurken menümü yazayım bari
Eki Görüntüle 2282611
bugün iyi hissediyorum sanırım güzel bi eksi alıcam.. geçmişi de okudum alıntıladımbugün iyi gidiyor benim için
eskibilezik canım nasılsın ? hamilelik nasıl gidiyor ?
Ben diyorum cuma takımları kilo aldırıyor diye
herkeslere günaydın
Sabah spor yapamadım ama sigarayı bıraktıktan sonra erken kalkmaya başladım ve dünden beri aç karnına sirkeli-ballı su içiyorum
İşe geldikten sonra kahvaltımı yiyorum burada
İşte menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,bir dilim peynir( kibrit kutusundan az) ,7-8 adt zeytin, 3 peksimet,limonlu şekersiz çay
Ara öğün lerim : fıstık (bir avuç kadar) ve 8 adt kayısı olacak
Öğle: Ezogelin çorba,3 kaşık kadar peynirli makarna,yoğurt,salata (iş yeri yemeği) ,ekmek yok tabi ki
Akşam: Detox smoothie ( yarım avakado,maydanoz,taze nane,dereotu,bir salatalık,kivi,yarım limon ,az su,buz küpü,1 çk zencefil) yaklaşık 300 ml lik bir içecek. Tüm malzemeleeri blenderdan geçirip içiyorum.Öğün yerine geçecek.Akşam başka kaçamak yaparsam edit yaparım
Adım hedef 8000
50 dk pilates yapılacak (programım hazır)
Bu arada bugün aç karnına tartıldım tam 59.5 kg yum,yarın sabah duş sonrası ölçülerimi de yazacağım.Böylece daha verimli olabilir diye düşünüyorum
inşallahmerhaba hoşgeldin bende yeni sayılırım
birlikte güzel kilolar veririz inşallah
inşallah azmimi koruyabilirim,çok çok istiyorum.Çok teşekkürlerhoşgeldin canım. düzenli olarak gruba girip paylaşım yaparsan seni daha iyi tanıyabiliz
hoşgeldin meltem.. seni çok azimli buldum kısa zamanda kilonu vereceğinden ve azminle buradakilerede örnek olacağından eminim. yani öyle hissettim ne bilim
ben de 2010 grubundanselam tertipler
canım akşam yemeği daha çok ara öğün gibi olmuş nasıl durdun bununla bütün gece
hoşgeldin canım hedefin bana kalırsa çok gerçekleştirilebilir değil bence 5 kilo vermeyi hedefle bayrama kadar. 1,5 ayda 10 kilo senin kilondaki biri için zor gibi geldi bana
hoşgeldin canımmenü paylaşıp menülere yorum yaparak yavaş yavaş katılım sağlayabilirsin.. çok geçmeden sohbete adapte olmuş olursun zaten
ben sabahları yazıyorum yaa. iş yerinde bilgisayarda tablo oluşturuyorum ya oradan kırpıyorum daha düzgün ve kolay oluyor
kötü başlayan gün kötü gidiyor bence proteinden zengin bir kahvaltı bu karbonhidrat isteği ve dalgalanmalarını çözecektir (bende çözdü)
Ben diyorum cuma takımları kilo aldırıyor diye
Ben de 2 çocukla geldim sonra 4 ledimsanırım girdiğimde 110 kiloydumama 3 çocuk doğurdum arada uğurlu da geliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?