Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aradaki kuruyemis miktari biraz fazla olmus canim onun disinda gayet güzel.. sporda yapabilirsen harika olur
İkincisi biraz ekstra oldu.Dışarıdan geldim acıkmıştım.Yemeği hazırlayana kadar başka zararlilara yönelmemek için yedim.Yürüyüş yapiyorum ama dün yapamadım.Bu gün sporu da eklerim.

hoş buldum bugünden itibaren başlıycam cuma günü de kilo güncellemesi yapicam inşallah

hoşgeldin canım. düzenli olarak gruba girip paylaşım yaparsan seni daha iyi tanıyabiliz

hoşgeldin meltem.. seni çok azimli buldum kısa zamanda kilonu vereceğinden ve azminle buradakilerede örnek olacağından eminim. yani öyle hissettim ne bilim

Seninki yine yakın 2015 biz MuMuyla 2010 da mı ne geldik

ben de 2010 grubundan selam tertipler

canım akşam yemeği daha çok ara öğün gibi olmuş nasıl durdun bununla bütün gece

ben geldimm 168 boy 68 kilo ile aranızdayım bayrama kadar 58 olabilirmiyimki

hoşgeldin canım hedefin bana kalırsa çok gerçekleştirilebilir değil bence 5 kilo vermeyi hedefle bayrama kadar. 1,5 ayda 10 kilo senin kilondaki biri için zor gibi geldi bana

hoşgeldin canım menü paylaşıp menülere yorum yaparak yavaş yavaş katılım sağlayabilirsin.. çok geçmeden sohbete adapte olmuş olursun zaten

Evettttt menuler nerde bekliyoreee

ben sabahları yazıyorum yaa. iş yerinde bilgisayarda tablo oluşturuyorum ya oradan kırpıyorum daha düzgün ve kolay oluyor

kötü başlayan gün kötü gidiyor bence proteinden zengin bir kahvaltı bu karbonhidrat isteği ve dalgalanmalarını çözecektir (bende çözdü )

eskibilezik canım nasılsın ? hamilelik nasıl gidiyor ?

İYİ CANIM GÜZEL GİDİYOR 12. HAFTAMDAYIZ
Cinsiyeti iki hafta sonra belli olacak, kusma yok ama bulantı ve uyku hali tamgaz devam :)
Sen nasılsın bakalım
Biraz hızlı kilo alıyor gibiyim sanırım kan sulandırıcı iğneden hormon

günaydın ben menü yazmayı unutuyorum ya dünde unuttum bugünden itibaren yazarım hergün sımdi yazayım az sonra yazayım derken derken kalıyor

herkeslere günaydın
Sabah spor yapamadım ama sigarayı bıraktıktan sonra erken kalkmaya başladım ve dünden beri aç karnına sirkeli-ballı su içiyorum
İşe geldikten sonra kahvaltımı yiyorum burada
İşte menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,bir dilim peynir( kibrit kutusundan az) ,7-8 adt zeytin, 3 peksimet,limonlu şekersiz çay
Ara öğün lerim : fıstık (bir avuç kadar) ve 8 adt kayısı olacak
Öğle: Ezogelin çorba,3 kaşık kadar peynirli makarna,yoğurt,salata (iş yeri yemeği) ,ekmek yok tabi ki
Akşam: Detox smoothie ( yarım avakado,maydanoz,taze nane,dereotu,bir salatalık,kivi,yarım limon ,az su,buz küpü,1 çk zencefil) yaklaşık 300 ml lik bir içecek. Tüm malzemeleeri blenderdan geçirip içiyorum.Öğün yerine geçecek.Akşam başka kaçamak yaparsam edit yaparım
Adım hedef 8000
50 dk pilates yapılacak (programım hazır)
Bu arada bugün aç karnına tartıldım tam 59.5 kg yum,yarın sabah duş sonrası ölçülerimi de yazacağım.Böylece daha verimli olabilir diye düşünüyorum

herkes iyidir umarım ben bu hafta çok umutlu değilim ya nedense bi rehavet var üzerimde

merhaba hoşgeldin bende yeni sayılırım
birlikte güzel kilolar veririz inşallah

Akşam harika pilates seansları buldum sizlere iş yerinde olduğum için link atamıyorum ama youtube dan "ecece" ve "pilates" yazın ,tam 6 seanslık pilates dersleri var..Baya iyi.Bu hareketleri yapa yapa ben dün aklımdan kalanlardan kendime bir set oluşturdum mesela.Her bacak ve karın hareketini de 1 dk yapıp kendimi zorladım.Üstüne 1 dk plank yaptım.Çok yoruldum ama çok iyi geldi :) Bir de burası Hatay yani çoook sıcak ve dün %82 nem vardı.Normalde spor çok zorlu oluyor ama birkaç gün ara verip dönünce daha kötü oluyor.Açıkcası şu 2 hafta (2,5 hafta aslında ama bir ara çok kötü hissettim) zayıflama yok ama ilginç bir şekilde toparlandım sanki :) O karnım ve kalçamdaki hımbıl görüntü gitti. Sanki ten renginiz bile açılıyor. PMS dönemi olduğunda biraz modum düşüyor ama ben artık bu yavaş metabolizmamdan çok sıkıldım. Tencerenin yarısını yiyip yarısını dökmekten çok sıkıldım.gereksiz yeme durumundan çok sıkıldım. İnşallah bu şevkli halim devam eder ve bir alışkanlık halini alır.

inşallah azmimi koruyabilirim,çok çok istiyorum.Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…