Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doktor musun canım? Yazın işin yoğun olması daha yorucu oluyor nedense. Kolay gelsin, geçmiş olsun kızına

neyse kaptan geçmişi okurken menümü yazayım bari

Eki Görüntüle 2282611

bugün iyi hissediyorum sanırım güzel bi eksi alıcam.. geçmişi de okudum alıntıladım bugün iyi gidiyor benim için
Menün gayet güzel kaçamak yok ama mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve patatesten uzak durmaya çalış canım. Onun haricinde çok güzel bir menü. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkacaksın tartıda.

kaptanım bu sabah biraz hafif hissedince kendimi dayanamadım tartıya çıktım galiba 126 yı ucundan da olsa görücem

kayınvalidem hazırlamış yemekleri sağolsun çok üst üste oldu bu hafta patates biraz ben de uzaklaşmayı düşündüm bi bir hafta yemiyim artık

Merhaba kızlar, dün gece geldim şehir dışından. O yüzden iki gündür maalesef menü veremedim. Biraz cısslı günler oldu Ama hafif yemenin ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Dün midem çok kötü oldu. Yeni bir sürü arkadaş gelmiş, herkes hoş gelmiş Bir de yarın artı çıkarsam ne olur acaba

Bence uzun bir süre yememeye çalış. Gör bak ne kadar rahat edeceksin.

İnşallah çıkmazsın çünkü ana listedesin. Kilonda ki her türlü oynama takımın sıralamasını etkileyecek. Bugün akşamı çok hafif geçir lütfen.

Korkma korkma bişey olmuyor. Biraz kafayı sıyırıyorsun o kadar

Daha dün arkadaşla konuşuyorduk bu durumu.. en son ne zaman gazete okudun pazar keyfi yaptın falan muhabbeti.. eskiden her pazar bulmaca çözerdim kızım doğmadan önce facebooka atmışım ordan çıktı muhabbet.. dedim ki herhalde son bulmacamdı bu o da demiş ne bulmacası nefes almaya takatim yok (2 çocuk onun) ben de deliye vurcan artık napacan demiştim

İnşallah canım Bugün protein günü yapacağım. Bir de bir haftadır kabızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…