Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okuldan ciktik somdi eve geldik
Bi ugrayayim dedim bakiyim herkes bir sey yeme derdinde.
Yarin cumaaaaa
Eksiler gelsin tartida

Ben de simdi ogle yemegi yiycem ama ne yiycem bilmiyorum.. bir betul klasigi evde yemek yok

ya kızlar ben kilo veremiyorum,kaç gündür aynı kilodayım,acaba insülin direnci mi var ben de,öyle çok büyük kaçamaklarımda olmuyor;bir iki patates kızartması,bir tane hamur kızartması,bir tane pankek çocuklara yaparken tadına bakma amaçlı sadece:)

Selam kızlar. Ben bugün daha yeni kendime geliyorum. Sabah kahvaltı yaptım peynir zeytin vs. Kalktım bütün evi temizleyecektim. Aklıma nedense annem düştü aldım çantayı çıktım evden genelde taksiyle giderim anneme son zamanlarda ise otobüs kullanıyorum bana burada bir alkış çünkü taksi ile kapıdan kapıya otobüs ile ise yürümek gerekiyor annemde köfte yedim bana yine bir alkış çünkü protein anne köftesi hemde

hepsini aynı günde yemiyorum tabiki ama aynı zamanda da diyetimi yapıyorum
mesela dün
9.00
1 hamur kızartması(tadına baktım)

11.00
1 kupa sütlü kahve
1 porsiyon türlü
1 dlim çavdar ekmeği

16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
1 kare bitter çikolata

19.30
salata
yoğurt

30 dk cardio

Aslında yediklerin kalori olarak çok değil bence. Ama herkese kilo yapan veya duraklamasına ne den olan bir şey var. Mesela bende pilav çok artı çıkarıyor. İster bulgur olsun ister pirinç. Küçük de olsa tatlı yiyince ise aynı çıkıyorum.

bende minik kaçamaklarıma bağlıyorum insülin direnci var mı diye de şüpheleniyorum hayırlısı bakalım

ben geldim anca işim bitti bi geçmiş yapayım )

asya_01 bugün senin önerdiğin biber ve kabak dolması yaptım ev halkına pirinçli doldurdum kendime sadece kıymalı yaptım ))

iyi olmana çok sevindim maşallah güzel hamilelik geçiriyorsun bende öyleydim ne kustum ne uyku hali hiç bir şey yoktu sadece mide yanması oldu 9 ay hatta hamilelikte öyle güçlüydüm ki kendimi en dinç hissettiğim dönemdi...
cinsiyeti öğrenince bizede haber ver canım ben kızın olacak diyorum senin gibi bıcır bıcır

canım bir avuc fıstık ve 8 adet kayısı birlikte çok fazla.... 3 kuru meyve bir meyve eş değer demişti diyetisyenim...

Allah yardımcınız olsun ben bazen 1 ile baş edemiyorum ayy yeter kızım diyorum ...

Cinsiyet hiç önemli değil canım kız olursa da başlık parası alırız masrafı çıkartmak lazım biyerden
Mide yanması bende de çok ama o kadar olacak , senin cimcime nasıl bakalım

Korkma korkma bişey olmuyor. Biraz kafayı sıyırıyorsun o kadar
şuan zorluğu var ama sonra büyük sofralarınız olacak gelinler torunlar ohhhh ... ben şuanı yaşıyorum o yüzden doğurmuyorum ilerde siz sofralarınızı yazacaksınız ben yalnızlığımı ama bunu bile bile doğurmuyorum ısrarla hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…