hepsini aynı günde yemiyorum tabiki ama aynı zamanda da diyetimi yapıyorumya kızlar ben kilo veremiyorum,kaç gündür aynı kilodayım,acaba insülin direnci mi var ben de,öyle çok büyük kaçamaklarımda olmuyor;bir iki patates kızartması,bir tane hamur kızartması,bir tane pankek çocuklara yaparken tadına bakma amaçlı sadece:)
Aslında yediklerin kalori olarak çok değil bence. Ama herkese kilo yapan veya duraklamasına ne den olan bir şey var. Mesela bende pilav çok artı çıkarıyor. İster bulgur olsun ister pirinç. Küçük de olsa tatlı yiyince ise aynı çıkıyorum.hepsini aynı günde yemiyorum tabiki ama aynı zamanda da diyetimi yapıyorum
mesela dün
9.00
1 hamur kızartması(tadına baktım)
11.00
1 kupa sütlü kahve
1 porsiyon türlü
1 dlim çavdar ekmeği
16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
1 kare bitter çikolata
19.30
salata
yoğurt
30 dk cardio
bende minik kaçamaklarıma bağlıyorum insülin direnci var mı diye de şüpheleniyorum hayırlısı bakalımAslında yediklerin kalori olarak çok değil bence. Ama herkese kilo yapan veya duraklamasına ne den olan bir şey var. Mesela bende pilav çok artı çıkarıyor. İster bulgur olsun ister pirinç. Küçük de olsa tatlı yiyince ise aynı çıkıyorum.
iyi olmana çok sevindim maşallah güzel hamilelik geçiriyorsun bende öyleydim ne kustum ne uyku hali hiç bir şey yoktu sadece mide yanması oldu 9 ayİYİ CANIM GÜZEL GİDİYOR 12. HAFTAMDAYIZ
Cinsiyeti iki hafta sonra belli olacak, kusma yok ama bulantı ve uyku hali tamgaz devam :)
Sen nasılsın bakalım
Biraz hızlı kilo alıyor gibiyim sanırım kan sulandırıcı iğneden hormon
canım bir avuc fıstık ve 8 adet kayısı birlikte çok fazla.... 3 kuru meyve bir meyve eş değer demişti diyetisyenim...herkeslere günaydın
Sabah spor yapamadım ama sigarayı bıraktıktan sonra erken kalkmaya başladım ve dünden beri aç karnına sirkeli-ballı su içiyorum
İşe geldikten sonra kahvaltımı yiyorum burada
İşte menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,bir dilim peynir( kibrit kutusundan az) ,7-8 adt zeytin, 3 peksimet,limonlu şekersiz çay
Ara öğün lerim : fıstık (bir avuç kadar) ve 8 adt kayısı olacak
Öğle: Ezogelin çorba,3 kaşık kadar peynirli makarna,yoğurt,salata (iş yeri yemeği) ,ekmek yok tabi ki
Akşam: Detox smoothie ( yarım avakado,maydanoz,taze nane,dereotu,bir salatalık,kivi,yarım limon ,az su,buz küpü,1 çk zencefil) yaklaşık 300 ml lik bir içecek. Tüm malzemeleeri blenderdan geçirip içiyorum.Öğün yerine geçecek.Akşam başka kaçamak yaparsam edit yaparım
Adım hedef 8000
50 dk pilates yapılacak (programım hazır)
Bu arada bugün aç karnına tartıldım tam 59.5 kg yum,yarın sabah duş sonrası ölçülerimi de yazacağım.Böylece daha verimli olabilir diye düşünüyorum
dönem dönem herkeste oluyor canım inşallah toparlarsın biran önce zaman akıp gidiyorherkes iyidir umarım ben bu hafta çok umutlu değilim yanedense bi rehavet var üzerimde
sen nerelerdesin bu aralar pek görünmüyorsunGunaydin kızlar bugün dikkat edelim yediklerimizeyarın tartı gunu
hadi bakalım yarın tartı ne diyecek benim tartı artıda onu biliyorum 5 günlük dolu dolu kaçamak beni hiç affetmediben yarın tartıdan çok umutluyum yaaa
zaten burdan da bunu çıkarabiliriz ben tartıdan umutlu olunca grupta aktif oluyorum
sen hala şehir dışındasın değil mi canım ?Bende de canım, diyet açısından kötü bir hafta geçirdiğimi düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun ben bazen 1 ile baş edemiyorum ayy yeter kızım diyorum ...Daha dün arkadaşla konuşuyorduk bu durumu.. en son ne zaman gazete okudun pazar keyfi yaptın falan muhabbeti.. eskiden her pazar bulmaca çözerdim kızım doğmadan önce facebooka atmışım ordan çıktı muhabbet.. dedim ki herhalde son bulmacamdı buo da demiş ne bulmacası nefes almaya takatim yok (2 çocuk onun) ben de deliye vurcan artık napacan demiştim
iyi olmana çok sevindim maşallah güzel hamilelik geçiriyorsun bende öyleydim ne kustum ne uyku hali hiç bir şey yoktu sadece mide yanması oldu 9 ayhatta hamilelikte öyle güçlüydüm ki kendimi en dinç hissettiğim dönemdi...
cinsiyeti öğrenince bizede haber ver canım ben kızın olacak diyorum senin gibi bıcır bıcır
şuan zorluğu var ama sonra büyük sofralarınız olacak gelinler torunlar ohhhh ... ben şuanı yaşıyorum o yüzden doğurmuyorum ilerde siz sofralarınızı yazacaksınız ben yalnızlığımı ama bunu bile bile doğurmuyorum ısrarla hahahahKorkma korkma bişey olmuyor. Biraz kafayı sıyırıyorsun o kadar
şuan zorluğu var ama sonra büyük sofralarınız olacak gelinler torunlar ohhhh ... ben şuanı yaşıyorum o yüzden doğurmuyorum ilerde siz sofralarınızı yazacaksınız ben yalnızlığımı ama bunu bile bile doğurmuyorum ısrarla hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?